CZSK WRESTLING
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CZSK E-fed - Show 12

+7
Crowax
Israha
Krupy
FallenAngel
Hajinek
Johnny_Morrison
Mattitude
11 posters

Goto down

CZSK E-fed - Show 12 Empty CZSK E-fed - Show 12

Příspěvek  Mattitude Mon Nov 12, 2007 10:17 pm

Část 1.

Vitajte v poradí dvanástej časti CZSK E-Fedu!

„Som Brian Nelson,a toto je môj kolega Jimmy Freak“!

Jimmy:Dnes nás čakajú dalšie skvelé zápasy! Opäť bude pokračovať rivalita medzi Nate Hammerom a Hajinkom,a tešiť sa môžeme aj na zápas Jedovatej Kobry a 8Mastera!

Brian:Navyše sa nám dnes predstaví nová členka CZSK E-Fedu....

Jimmy:Presne,dnes to bude veľmi zaujímavé!

Ari Riggins w/Seth Angelson vs Dark Killer

„Openerem dnešní show bude 1 on 1 match, jehož protagonisty přivítejme právě teď. Jako první přichází Dark Killer!“ Nadějný wrestler, který v minulé show vybojoval své vůbec první vítězství od podpisu kontraktu s CZSK, je vítán slabým bučením. Reakcí diváků si ovšem moc nevšímá a klidně míří do ringu, kde se usadí v rohu na prostředním turnbucklu a očekává příchod svého soupeře. Na toho nečeká příliš dlouho. „You’ve got yourself a deal!“ ozve se zpod titantronu a „Dealmaker“ Ari Riggins už je v aréně. A není sám. Po jeho boku míří k ringu za pomocí berlí Seth „The Grand Grimmer“ Angelson, člověk, který od svého příchodu do CZSK neustále účinkuje v konfliktních situacích. Diváci tuto dvojici přesto bouřlivě vítají a ženou kupředu za vítězstvím v zápase. Riggins je v ringu, rozhodčí startuje zápas. Ari i Dark Killer začínají rozvážně, krouží okolo sebe a testují svou připravenost. Riggins natahuje ruku, Killer se zahákne a na řadu přichází zkouška síly. Riggins má navrch, pomalu Killera přetláčí, ale ten ho náhle kope do břicha a přechází do ofenzivy. Skloněný Riggins schytá dvě rány do zad, Dark Killer ho poté irish whipuje. Ari se odráží od lan…pak sráží Killera shoulder blockem. Killer na zemi, Riggins se rozbíhá o lana…přeskakuje ležícího Killera, odráží se na druhé straně…Killer ho přeskakuje, další odraz…Riggins zasazuje calf kick, po kterém Dark Killer padá. Riggins provádí elbow drop a coveruje…Killer vykopává. Riggins svého soupeře hned zvedá ze země a provádí další irish whip…Dark Killer se však od lan neodrazí, místo toho rychle vyklouzne z ringu. Riggins se hned žene za ním, Dark Killer je ovšem rychlejší a nedovolí svému soupeři pokračovat v útoku. Kope Rigginse do hlavy a ten zůstává ležet na apronu. Killer se rozbíhá a znovu nakopává Rigginse do hlavy. Efektně to pleskne, Ari nadskočí a sesune se z apronu dolů pod ring. Dark Killer do ležícího Rigginse párkrát kopne, pak ho zvedá a irish whipuje do schodů. Rigginsova kolena zle nedobře narazí do kovu a Riggins sám přeletí schody letem plavmo. Killer je hned u něj a posílá ho zpátky do ringu, kde zkouší pinovat. Riggins vykopává, ovšem velice ztěžka. Dark Killer ho hned zvedne a chce ho znovu vyhodit ven z ringu. Riggins reaguje, reversuje pohyb a přes lana přímo na hrazení tak letí Dark Killer. Ošklivě to zaduní, když Killerova hlava narazí na hrazení…Riggins je hned také venku z ringu, chytá Killerovu hlavu a naráží ji ještě jednou na hrazení. Killer leží bezvládně na zemi a Riggins jde pro židli. Angelson ho od tohoto tahu zrazuje, lomí rukama a dokonce zkouší Arimu židli vytrhnout. Riggins se se svým manažerem pár vteřin přetahuje, pak mu ale dojde, co že se mu to Seth snaží říct, a židli pustí. Tato kratičká výměna názorů však dala Dark Killerovi čas zotavit se a přichystat se na další část zápasu. Killer vyčká, až se k němu Riggins otočí, rozběhne se na něj a narazí ho zády na komentátorský stůl. Riggins zařve bolestí a rozplácne se přímo před vytřeštěnými zraky Briana Nelsona a Jimmyho Freaka. Killer ho ještě jednou nadzvedne, rozběhne se s ním a narazí ho zády na ring post. Zaduní to a Riggins se musí zachytit ring postu, aby se udržel na nohou. Dark Killer se rozbíhá na running splash, ale Riggins mu v poslední chvíli uhne, takže Killer trefí hrudí a břichem pouze neúprosný kov. Diváci tleskají, Riggins zvedá otřeseného Dark Killera a vhazuje ho do ringu. Killer zdá se neví, čí je, Ari mu provádí sidewalk slam a pinuje. Killer vykopává s vypětím všech sil. Je na něm však vidět, že náraz do ring postu mu ublížil víc, než by se čekalo. Je dezorientovaný, nezvládá ani vyškrábat se na nohy. Riggins ho zvedá do fireman carry pozice a chystá si jeden ze svých finisherů, The Prophecy. Killer však zvládá z Ariho ramen seskočit, strčí do Ariho tak, že ten se odrazí od lan, chytí ho do full nelsonu a provede release dragon suplex. Diváci tento pěkný spot odmění potleskem a Dark Killer se pomalu plazí k ležícímu Rigginsovi, aby ho odpinoval. Po několika sekundách se mu podaří položit ruku na Ariho hruď…ale rozhodčí do tří nenapočítá, Ari přerušuje. Dark Killer naštvaně praští do podlahy ringu, ale rozhodčí nepřipouští diskuse. Killer tedy Rigginse zvedá a chystá si ho na powerbomb. Riggins ovšem counteruje back body dropem. Killer na zemi, Riggins přebírá iniciativu, zvedá ho a provádí reverse DDT. Dealmaster se chystá ke coveru, náhle ho však praští do očí jiný výjev. Do arény se vřítí Vic Ergo, jako velká voda doběhne ke komentátorskému stolu a srazí na zem Setha Angelsona, který seděl na židli vedle Nelsona a Freaka. Seth spadne a Ergo ho zasype deštěm ran a kopanců. Riggins zareaguje, nechá Dark Killera Dark Killerem a zaútočí na Erga zezadu. Ergo, Riggins i Angelson skončí na zemi v chumlu těl a chvíli není poznat, kdo vlastně má navrch. Rozhodčí mezitím počítá…Riggins získává převahu, přibije Erga k zemi a buší ho pěstí do hlavy…6…7…Ergo škrábe Rigginse do oka, shazuje ho ze sebe a sám se na něj vrhne…8…9…Riggins ho odhodí a spěchá do ringu…10. Rozhodčí ukončuje zápas ve chvíli, kdy Riggins dosáhne apronu. Vítězem se díky countoutu stává Dark Killer. Riggins nevěří svým očím. Diváci bučí, komentátoři se překřikují a hlasatele Gibsona není v nastálém zmatku vůbec slyšet. Ergo toho využívá a nenápadně se vzdaluje. Riggins dojde k Angelsonovi a pomůže mu se zvednout. Pak se úkosem podívá na odcházejícího Erga a ukáže na něj vyzývavé gesto. Ergo se jen zašklebí, vztyčí na bučící diváky prostředníček a ztratí se v zákulisí.

Winner: Dark Killer by countout

Tainted Legion segment

Arien s Crowaxem sedí v locker roomu, který je přeměněn na svatyni Tainted Legion. Jejich tag team title belty jsou položeny na stole vedle velikého, okultně zdobeného svícne. Crowax se na oba pásy dlouze zadívá…:“Začíná se nám to všechno vymykat z rukou…“, řekne si spíš sám pro sebe, ale Arien ho uslyší. „Proč si to myslíš, Crowaxi? Pořád ještě máme v rukou veškeré CZSK tituly, pořád vládneme celé federaci.“
„Máš ten pocit? Já už dávno ne…události nabraly poněkud odlišný spád, než jsem čekal. Krupy nedokáže kontrolovat Israhu, i když si to namlouvá. Ten maskovaný šílenec mu přerostl přes hlavu…přesně jak jsem tušil. Říkal jsem Krupymu, že Israhu do naší mise zatahovat nemá…“
„Počkej, počkej…ty tvrdíš, že Israha přerůstá Krupymu přes hlavu. Mě se zdá, že mu přes hlavu přerůstá něco jiného. Všimni si, jak se chová…pryč je jeho neúprosnost a nenávist, chová se jako…jako obyčejný člověk.“
„Snad nechceš říct, že stojíš na straně Israhy?“
„Ne, nejsem sebevrah. Ale chci říct, že Krupy už dávno změnil své cíle. Nevím, kdo nebo co to způsobilo, ale jedno vím jistě. Sloužit Satanovi už není jeho prioritou.“
„Máš asi pravdu…ale položme si otázku – chceme opravdu, aby Satan vkročil na tento svět? Neunáhlili jsme se i my, když jsme kývli na spolupráci v tomhle nejistém podniku?“
„Crowaxi, vzpamatuj se! Začínáš být také až nebezpečně lidský. A lidé nestojí byť za sebemenší pozornost…“
„Možná nestojí. Ale jsme my lepší?“
„Tak dost, Crowaxi! Zapomněl jsi na to, co nás čeká, až Satan přijde na tento svět? Moc, obrovská moc a obrovský blahobyt. Zahodíš to jen kvůli slabošským osobním pohnutkám?“
„Máš pravdu, Ariene. Nevím, co to do mě vjelo…“, Crowax zmlkne. Ve tváři je mu však vidět stín pochybnosti. Angel of Darkness nemá ve své hlavě úplně jasno, to z něj čiší do všech stran…

Hannibal Magnum vs. WidowMaker

V následujícím zápase se proti sobě utkají Hannibal Magnum a WidowMaker, kteří spolu už před nějakou dobou rozpoutali rivalitu. Jako první je na řadě Hannibal Magnum. Před příchodovým tunelem pod titantronem se spustí dolů bílé plátno. Ozve se výkřik nejaké dívky a následuje theme Hannibala Magnuma, což značí jeho příchod. Po pár okamžicích Hannibal Magnum rozřeže svým řeznickým nožem plátno a objeví se před zraky diváků. Odhodí svůj řeznický nůž, ale místo cesty do ringu, se postaví vedle příchodového tunelu.
Začne hrát theme WidowMakera a ten po chvíli přichází před zraky diváků. V ruce má mirkfon a chystá se na svůj příchodový rap, ale v tom ho překvapí Magnum, který jej ze zadu napadne. WidowMaker padá na zem. Magnum jej ihned popadne a zvedne. Oba postupují cestu do ringu. Cestou praští WidowMakera hlavou o opěradlo diváků. Poté, když už jsou u ringu vyzvedne Magnum WidowMakera, položí si ho na ramena a rozebíhá se sním na tyč turnbucklu, jenže WidowMaker se včas z jeho ramen dostane a Magnum tak praští sebe samotného. WidowMaker zvedne Magnuma a pošle ho do ringu. Poté vleze do ringu za ním, hned v okamžiku zazní gong a tím začne samotný zápas.
WidowMaker položí Magnuma na lopatky a skočí leg drop, čímž následuje cover: 1.. Magnum kick outuje. WidowMaker zvedne Magnuma, jde s ním k rohu a následuje Back Chop. WidowMaker se přesune s Magnumem zhruba k středu lan. Provede Stunner, ale Magnum na zem nepadá. Pouze se motá a opírá o lana. WidowMaker se rozebíhá a provádí harlem side kick, jenže Magnum uhybá a WidowMaker končí nešikovně přirozením v lanech. Magnum do něj strčí a WidowMaker padá mimo ring. Magnum jde okamžitě za ním. Šahá rukou pod ring a vytahuje 2 neonové tyče omotané ostnatým drátem. Rozhodčí na Magnuma skoro až křičí, aby tyto zbraně nepoužíval, jelikož v zápase platí diskvalifikace. Magnum ho ale ignoruje a praští ležícího WidowMakera bez jakýchkoliv servítek tyčí do hlavy. Gong bije jako o závod, WidowMaker vyhrává díky diskvalifikaci. Magnumovi je to ale jedno, sadisticky se zasměje a praští WidowMakera ještě druhou Barbed Wire neonovou trubkou. Poté zvedne WidowMakera, na jeho tváři je vidět krev. Pokračuje tím, že pošle WidowMakera do ringu. Sám za ním však neleze, místo toho jde po entrance rampě směrem k titantronu. Tam si veme svůj odhozený řeznický nůž a jde zpět do ringu. WidowMaker se začíná zvedat, ale Magnum vejde do ringu a opačnou stranou nože praští WidowMakera do obličeje, čímž ho srazí k zemi. Poté se napřáhne z nožem a na něco se chystá. Jenže v tom přibíhají do ringu Rocky'n'Rusty! Oba doslova vpletí do ringu, ale Magnum stihle ring opustit. Oba se ihned sehnou WidowMakerovi, podepřou mu hlavu a přitom ukazují výhružně na Magnuma. Ten jen s usměvem couvá směrem pryč.

Winner: WidowMaker (DQ)

Hajinek Promo

Na titantrone sa objavuje Hajinek!!!!

„Nate Hammer......si zlý a krutý človek!Bezohľadne si ma napadol mimo CZSK budovy,dolámal si mi nohu a znemožnil mi tak zápasiť proti tebe.(Smutno ukazuje na svoju sadru,ktorá mu obopína celú nohu).Zlomenina bedrovej kosti!!! Si obyčajný srab ktorý sa bojí postaviť ozajstnému punkovému kráľovi-mne,Hajinkovi!Moje zranenie je veľmi vážne,preto budem niekoľko mesiacov pauzovať.Zároveň žiadam pre teba trest,pretože mi pravdepodobne ostanú trvalé následky.Fyzické ako aj psychické.Nikdy nezabudnem na tú chvíľu.....(Hajinek sa rozpače,a tvári sa rozcítene).....ked si rozkopol dvere do môjho bytu,a mlátil ma ako blázon.Nikdy som nevidel nič zverskejšie ako si ty,ved ty ani nie si človek!!Navyše si ma napadol úplne bezdôvodne,a zaútočil si na moje najslabšie miesto.......na moju nohu,ktorá bola už trikrát operovaná.(Na tvári sa mu objaví bolestivá grimasa).Ale ja som dobrý človek.Som ochotný ti odpustiť,ale nebude to celkom len tak.Nate Hammer,bud dobrovoľne odídeš z CZSK a dokážeš mi,že si to oľutoval,alebo ťa zažalujem za ublíženie na zdraví,a ošklbem ťa aj o tie posledné peniaze,ktoré máš.No a ked nezaplatíš,skončíš vo väzení.Veľmi si mi ublížil,a do konca života nezabudnem na tú traumu..................“

„Bastard jeden pankáčsky“! Vykríkne Nate Hammer,ktorý Hajinkovo promo sledoval vo svojej šatni v Televízií.

„On ublížil môjmu priateľovi Jimmu,to on ho brutálne napadol.....a ja mu mám ešte platiť alebo odísť z CZSK? Nie,to sa nestane.Nájdem ťa,zabijem a potom už nikomu nespôsobíš to,čo môjmu priateľovi.........NIKOMU!!“(vykríkne Hammer ako zmyslov zbavený,kopne nohou do Televízie,a vybieha zo šatne z cieľom nájsť Hajinka.....

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Poeet p?íspivku : 5143
Registration date : 08. 05. 07

http://www.myspace.com/mattitude333

Návrat nahoru Goto down

CZSK E-fed - Show 12 Empty Re: CZSK E-fed - Show 12

Příspěvek  Mattitude Mon Nov 12, 2007 10:18 pm

Část 2.

Nacházíme se ve společném locker roomu CZSK borců. V místnosti je je pouze Cerberus, který si opět mluví pro sebe.

"Pořád mě pronásledují hlasy, ale jak to mam zastavit? Minule jsem kvůli tomu prohrál, sakra jak se mam toho zbavit?"

V tom se Cerberus chytne za hlavu, začne sebou škubat a o něčem podivném hovořit:

"Né, už je to tu zas. Zase ty hlasy... Shane? Cože? Néé, vždyt to je už minulost. Už je to za mnou..néé! Už dost.. dost!

V tom do místnosti vejde B-Reyo a vidí, jak se Cerberus drží za hlavu a mluví si sám pro sebe:

B-Reyo: "To to tu deláš? Haha, snad si nemluvíš sám pro sebe?"

Cerberus: "Odejdi."

B-Reyo: "Hele, ty mi tady rozkazovat nebudeš."

Cerberus: "Okamžitě odejdi."

B-Reyo: "Ani mě nehne."

Cerberus: "Vypadni!"

Cerberus prudce strčí do B-Reya. Ten ustoupí několik kroků do zadu a řekne: "Jsi nějakej mimo, ne?"

B-Reyo odchází, po pár okamžicích se Cerberus uklidní a uvědomí si, že bezdůvodně vyrazil svého kamaráda. Ještě se pokusí B-Reya na konci chodby přivolat, ten už ale nereaguje.

"Co jsem to provedl? Jak jsem tohle mohl udělat? Za všechno můžou ty prokleté hlasy. Musím stím něco udělat. Nejlepší asi bude, když se pujdu nějak odregovat... Například do nějakého zápasu.."

Cerberus opouští locker room.

------------------------------------------------------------------------------------
***Reklama + upoutávka na následující CZSK PPV- Immortality***
------------------------------------------------------------------------------------

Sumo Contest

Ring announcer už oznamuje dalšiu udalosť,ktorou bude prvý Sumo Contest v CZSK historii!

Povrazy na ringu sú odstránené,a víťazom sa stáva ten,kto vytlačí svojho oponenta z ringu!!!! Môžu sa používať rôzne techniky boja,ide len o výhru.

Obaja súperi,aj 8Master aj Kobra už stoja v ringu.Rozhodca dáva pokyn na začatie contestu.Tento contest je veľmi dôležitý,pretože je vôbec prvým v CZSK! No a kto by sa nechcel stať historicky prvým víťazom nejakého zápasu alebo contestu?Kobra sa mohol stať historicky prvým víťazom Hardcore zápasu,ale neuspel a tak sa ním stal Dark Killer.

Kobra naráža do 8Mastera ramenami,ten letí na koniec ringu,ale nepadá dole.Dvíha sa na nohy,a nasadzuje Dropkick! Kobra sa dostáva na koniec ringu,ale šikovne ustupuje pred 8Masterom,ktorý sa ho snažil definitívne doraziť.8Master teraz stojí na hrane ringu,a naberá rovnováhu aby nespadol.Obaja borci si dávajú na čas,a presúvajú sa do stredu ringu.Obaja sa zaprú do toho druhého,a snažia sa ho dostať mimo ring.Mohutný Kobra má prevahu,a s neuveriteľnou razanciou tlačí 8Mastera von z ringu,8Master je už úplne na hrane,ale pozbiera posledné zvyšky síl a zabraňuje Kobrovi aby ho vytlačil von z ringu.Asi 5 minút sa nič nedeje,Kobra tlačí a 8Master sa bráni ale potom nasadzuje 8Master Low Blow,za čo ho diváci odmeňujú bučaním.Nasleduje DDT,a 8Master ťahá Kobru za ruku.Lenže Kobra sa ani nepohne ale naopak: nasadzuje 8Masterovi Spinebuster! Začína si svoju frustráciu vybíjať na 8Masterovi, konkrétne na jeho hrudi.Berie si 8Mastera na chrbát a zdá sa,že si Kobra pohodlne dojde po víťazstvo.Lenže 8Master sa Kobru drží ako kliešť a preto sa Kobrovi nedarí vyhodiť svojho súpera z ringu.8Master sa napokon dostáva na podlahu,a plazí sa do stredu.Kobra ide za ním,a obaja súperi sa opäť snažia toho druhého dostať von z ringu.Obaja borci tlačia,ale v tom sa v aréne objavuje Cerberus!!!! Nekráča však k ringu,len sa nesmelo postaví na začiatok príchodovej cesty a sleduje oboch wrestlerov.Ked si ho však všimne Kobra,zneistie a prestane tlačiť.To využíva 8Master ktorý tak vytláča Kobru z ringu a stáva sa prvým víťazom Sumo Contestu v historii CZSK!!!Kobra sa len neveriacky pozerá,ako mohol prehrať pričom 8Master oslavuje v ringu.Cerberus tu už však nie je,stihol odísť do zákulisia.....

Winner:Eightmaster

Krupy/Rufus/segment

Krupy sedí s Crowaxom v šatni:

Crowax: Pod Krupy,musíme ísť za Rufusom Maxwellom ohľadom toho tvojho zápasu na PPV Immortality...

Krupy:Nie,necítim sa dobre takže radšej ostanem tu.

Crowax:No ako myslíš,ja idem za Arienom.Zatiaľ čau.....

Krupy:Maj sa......

Krupy zapína TV,na kanáli 10 práve vysielajú program o Satanizme.Krupy ho sleduje aspoň polhodinu,a potom si pomyslí: „Je to tu vykreslené celkom realisticky,ale nemám chuť sa na to pozerať“. Následne prepne na kanál 4,kde vysielajú wrestling.“Toto je niečo pre mňa,Krupy sa usmeje a ponorí sa do wrestlingového sveta“...
Krupy potom vyjde zo šatne,a prechádza sa po zákulisí ale vidí,ako Dark Killer mláti Rufusa Maxwella! Rozmýšľa čo má urobiť.Napokon sa rozhodne pre útok na Killera.Pár ranami ho spacifikuje,pričom otrasený Maxwell sa dostáva na nohy.

Rufus:Veľmi pekne ťi dakujem,Killerovi sa nepáčilo to,že prehráva a tak sa rozhodol že si svoju zlosť vybije na mne.Každopárne ešte raz díky,nečakal som pomoc od teba.

Krupy:Tak v prvom rade,nepomáhal som tebe,ale chcel som dobiť Killera.Ten malý čurák ma serie už dlhšiu dobu,takže za tým nehľadaj nič osobné.

Rufus:Ok,to je jedno ale cením si,že si to urobil.Pretože som sa v minulosti fakt bál vašej skupiny,ved ste mi uniesli dcéru!!!!

Krupy: To je pravda,ale môžem ti odprisahať,že Tainted Legion už nič podobné neurobí.Sú veci,za ktoré sa hanbím,ale musím s tým žiť.Vtedy som bol bol vplyvom temnej moci,ale naštastie je to preč.

Rufus:Som rád,ale aj tak som išiel za tebou.Potrebujem aby si išiel so mnou do mojej kancelárie,musíš mi nahlásiť pre aký typ zápasu si sa rozhodol......

Krupy teda kráča do Rufusovej kancelárie,Rufus otvára dvere.......Krupy vchádza,ale odrazu mu stuhne krv v žilách.Je tam .....ona......

Rufus:Nechám vás osamote.(Odchádza ale pritom zamyká dvere)

Krupy:Prečo ale zamykáš ty idiot???(Neúspešne sa snaží otvoriť dvere,ale ked zistí že to nejde,zo zúfalým výrazom v tvári sa otáča k nej......Ivy!)

Krupy:(Prekvapivo s kľudným až sebaistým výrazom): Ahoj,čo potrebuješ?

Ivy je žena,ktorej krása doslova vyráža dych.Má presne toľko rokov koľko Krupy,jej vlasy sú hnedočierne až čierne a oči sú hnedej farby.Od Krupyho je nižšia o pár centimetrov......ked ho zbadá,rozžiaria sa v jej očiach iskričky a celá natešená sa vrhá Krupymu do náruče.Ten sa však len nesmelo odtiahne,sadne si na stoličku a čaká čo príde,

Ivy:Krupy,si to stále ty? Ked si vtedy odišiel bez rozlúčky,ranil si ma.Neozval si sa,a ja som nevedela čo si mám myslieť......

Krupy:No....nebol som to tak celkom ja.Bol som pod vplyvom temnoty,mal som vygumovaný mozog.

Ivy:Ale prečo si odišiel?

Krupy:Ja som neodišiel,druidi ma odvliekli kdesi do hôr a tam zo mňa urobili iného človeka.Mal som to celkom pomýlene,ale v poslednom čase sa vo mne niečo prebúdzalo,niečo zo starého Krupyho.

Ivy:To som rada miláčik....

Krupy:Pozor na slová,stále nie som úplne v poriadku(hovorí nervozne).Ale ako človek som sklamal.......

Ivy:O čom to hovoríš? Ved si predsa premohol najťažšieho súpera,Satana! Si veľmi silná a výnimočná osobnosť,a preto ťa nadovšetko..........(Krupy ju preruší)

Krupy:ehm ehm ehm (tvári sa že mu zabehlo,aby prerušil vyslovenie toho slova z Ivyných úst).Ešte nie je koniec,každopárne som pochopil,že temná sila nie je to správne.Chcem byť ako obyčajný človek,chcem si užívať života a žiadnu skazu nedopustím!!!!!

Ivy:A my dvaja? Prišla som sem len za tebou,chcem aby si sa so mnou vrátil domov..........

Krupy:Vidíš čo je toto? Toto je pás pre CZSK World Heavyweight Championa!!! Obnáša to obrovskú zodpovednosť,ja predsa nemôžem odísť ked som na vrchole!

Ivy:Asi by to nebolo správne,brať ti niečo čo nemáš rád....a preto.....(vrhne sa Krupymu do náručia.....,ten je zjavne v šoku,a tak nevie ako má reagovať.Vtom však vchádza Rufus):

Rufus:Slečna Ivy,potrebujem hovoriť s Krupym o samote....

Ivy:áno,pán Maxwell,už idem.A Krupy: už sa teším na večer....(krásne sa usmeje a odchádza z miestnosti)....

„Aký večer do pekla?“Pomyslí si Krupy,

Rufus:Tak aký zápas si si vybral na PPV?

Krupy:To prezradím až neskôr,a bude to hned v dalšej show!

Rufus:Ako chceš........a...ako bolo?

Krupy:To ťa nemusí zaujímať,nie sme žiadny priatelia !!!! (Odchádza preč a Rufusovi sa na tvári objaví úsmev:“Je zmenený,už žiadne nebezpečenstvo v CZSK nehrozí“!

Kami Kadze promo

Objektiv zamíří na obličej krásné reportérky CZSK- Kimberly Gardner, která drží v ruce mikrofon. Po krátké době začne hovořit:

"Dámy a pánové, dnes mam pro Vás výjmečného hosta a to jednoho borce z CZSK Rosteru...nebudu napínat, je tu Kami Kadze!"

Náhle se objeví Kami Kadze, který má po ruce již připravený mikrofon. Začne hovořit, ale není ho vůbec slyšet. Kimberly jej přeruší:

"Promiň, nechci tě přerušovat...ale vůbec tě nejde slyšet. Co máš s mikrofonem?"

Kami Kadze praští s mikrofonem o ruku a ten se rozpadne o horní část. Na zem spadne menší papírový lísteček. Kami Kadze ho sebere a přečte, co je jeho obsahem. Na papírku je napsáno pouze "Roukys".

Kami Kadze papírek odhodí s tichým výkřikem: "Ten bastard"

"Kimberly, pujč mi svůj mikrofon."

Kimberly Kami Kadzemu mikrofon ochotne podá..

"Roukys, tvé vtípky přestávají být vtipné. Koho zajimá tvůj "jackass" styl života? Nejspíš sis spletl bysnys. Tady jsi ve světě wrestlingu.. tady se ukazují výkony v ringu. A jaký jsi v ringu? V ringu jsi nula. Jestli nesouhlasíš... taky mi to dokaž v ringu. Co takhle nějaký pěkný zápas příští show, huh? No, já souhlasím... pokusíš mojí Kama Sutru!!"

Kami Kadze odchází. Kimberly Gardner zakončí větou:

"Tohle byl Kami Kadze, loučí se s vámi K.G.

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mattitude Mon Nov 12, 2007 10:18 pm

Část 3.

CZSK Intercity ChampionshipIsraha ( c ) vs JUDr.Mattitude

A jako poslední následuje main event. Klep. Klep. Klep. Trojitý úder soudcovským kladívkem značí jediné. Do ring přichází JUDr. Mattitude, aby absolvoval svůj další zápas o získání CZSK Intercity Championshipu, o které přišel před dvěma týdny. Minulou show si tuto šanci vybojoval, ale neobešlo se to bez následků. Jeho záda jsou ofačována obvazy, mlčenlivým obrazem brutálního ataku jeho soka. Soka, kterého není radno příliš provokovat. Aréna ztemní a za zvuku theme Circle of Tyrants se v šedé mlze na entrance stagi objeví CZSK Intercity šampion, „The Lost Soul“ Israha. Pomalu kráčí k ringu a v jeho krocích se zapalují malé plamínky. Pak náhle shodí kápi z hlavy, plamínky zhasnou a aréna se rozsvítí. To už ale Mattitude útočí a baseball slide dropkickem zkouší zaskočit Israhu už na úplném začátku zápasu. Útok Israhu překvapí, ale k zemi ho nesrazí. Mattitude pokračuje v ofenzívě, kope Israhu do břicha a poté provádí european uppercut. Israha se zapotácí, ale nepadá. Mattitude chce Israhu poslat irish whipem do ring postu, ale silnější Israha reversuje a s kovem se tedy setkává hlava JUDr. Mattituda. Tuto výhodu Israha samozřejmě využívá, zvedá soudce a naráží ho zraněnými zády na ring post. Mattitude zařve bolestí, což Israhu ještě vyburcuje k dalšímu útoku a nárazu Mattitudových zad do hrazení. Mattitude se sesune na zem a Israha ho začne častovat kopanci. Rozhodčí huláká a přikazuje oběma wrestlerům, aby šli do ringu. Israha nakonec Mattituda zvedne a skutečně ho do ringu pošle. Teprve v této chvíli oficiálně startuje zápas. Israha je v převaze, zvedá Mattituda, strká do něj zezadu tak, že soudce se odrazí od lan, a vráží mu loket do zad. Totéž zopakuje podruhé…a potřetí. To už Mattitude padá na zem. Israha mu na záda ještě jednou dupne a pak zkouší nasadit submission chvat Tyrranical. Mattitude se ovšem ještě před vlastní aplikací chvatu dohrabe ke spodnímu lanu a Israha tedy musí pokus přerušit. Přesto však Lost Soul kontroluje zápas a má Mattituda víceméně v hrsti. Irish whip…Mattitude se odráží…a zkouší shoulder block, který však Israhu na zem nesrazí. Mattitude se odrazí ještě jednou, provede další shoulder block, ale Israha stále stojí na nohou, i když se potácí. Mattitude se odrazí potřetí…tilt-a-whirl slam v podání Israhy. Mattitude na zemi, Israha se rozbíhá na running legdrop…Mattitude se odkulí stranou a těžká Israhova noha trefuje pouze ring. Mattitude se rychle chápe své šance, zvedá lehce otřeseného Israhu, provádí snapmare a následně tvrdě kope Israhu do zad. Pleskne to, ale kýžený efekt zdá se nepřichází. Israha se poměrně snadno zvedne na nohy a zasadí Mattitudovi silný Kane-style punch. Mattitude zavrávorá, Israha ho irish whipuje…Mattitude se zachytává lan. Israha se rozběhne jako šílený a clotheslinuje soudce přes horní lano ven z ringu takovou silou, že sám také lana přeletí. Mattitude dopadne opět tvrdě na záda, ale ani Israha nevyvázne bez úrazu. Levá ruka se mu zapletla mezi horní a prostřední lano a nehezky se při jeho pádu ohnula. Eternally Cursed se za ruku chytí a to je pro změnu signál pro Mattituda. Soudce přiskočí, chytí Israhovu zraněnou ruku a udeří s ní o apron. Poté celou akci zopakuje ještě jednou. Israhu ruka bolí a dostává ho tím do značné nevýhody. Mattitude Israhovi praští rukou ještě o schody a pak svého soupeře pošle do ringu. Israha je na zemi a drží se za ruku, Mattitude mu ji pokládá na podlahu ringu a dupe na ni. A zase. Následuje odraz od lan a Judge Drop přímo na Israhovu zraněnou ruku. Israha snad poprvé od doby, co vstoupil do CZSK ringu, zařve bolestí. Mattitude coveruje…ale Lost Soul vykopává. Soudce chytí Israhu za zraněnou ruku, zvedne ho a ruku mu překroutí. Následují dva arm wrenche, které ale Israhu na kolena nedostanou. Mattitude překrucuje ruku ještě jednou…Israha znenadání counteruje lehce těžkopádným, ale tvrdým hook kickem, kterým Mattituda kosí. Soudce je po prudké ráně do hlavy lehce dezorientován, Israha se hned chytá své příležitosti. Chňapne soudce pod krk a ze země si ho zvedne do pozice na chokebreaker. Soudce ve vzduchu…pak přichází counter a Israha je zasažen DDTčkem. Oba borci jsou na zemi a oddychují. První se zvedá Mattitude, Israha ale hned po něm…soudce rychle překrucuje Israhovi ruku, dotáhne za ni svého soka k lanům, slingshot manévrem je přeskočí, dopadne pod ring a energií pohybu škubne Israhovou rukou o lana. Israha zařve a opět se za zraněnou paži chytí. Mattitude hned vklouzne zpátky do ringu a navazuje sitout armbreakerem. Israhova ruka vypadá už téměř nepoužitelná a Mattitude se stále jako sup soustředí na toto slabé Israhovo místo. Další překroucení ruky…Israha však bojuje a s vpravdě nelidskou sveřepostí chytá Mattituda pod krk. Soudce zakoulí očima, pustí Israhovu ruku a vzápětí pocítí chokebreaker. A opět se ozvou jeho zraněná záda. Israhu sice bolí ruka, ale nebrání mu to v další ofenzívě. Zvedá ležícího Mattituda do torture rack pozice…ale Mattitude seskakuje. Israha se otočí…Mattitude mu chce rychle provést STO backbreaker, ale Israha to ustojí, vysmekne se z držení a prudce odstrkává soudce pryč. Ten se nenechá odradit, rozbíhá se…Israha ho kosí neuvěřitelným high roundhouse kickem. Mattitude jakoby zamrzne uprostřed pohybu a bezvládně se zhroutí. Israha, stále se drže za ruku, do ležícího Mattituda kopne a pak ho dotáhne až k ring postu. Lost Soul vyleze ven z ringu, otočí Mattituda tak, že ten je zády přitisknut k ring postu, a pak aplikuje modified Tyrranical přes ring post. Zátěž na soudcova záda je enormní, ten ji však vydrží, protože ví, že tento chvat nemůže Israha držet dlouho. A skutečně. Rozhodčí počítá countout a Israha tedy musí přerušit a vlézt zpátky do ringu. Tam se hned vrhá na Mattituda, ale ten rychle reaguje, vyskakuje na nohy a nasazuje armbar na Israhovu poškozenou levou ruku. Israha se ze všech sil snaží doplazit k lanům, aby byl chvat přerušen. To se mu daří, ale další škoda na jeho ruce už byla způsobena. Eternally Cursed leží a zkouší překonat bolest, Mattitude zatím leze na turnbuckly. Uklouzne a málem spadne, pak ale rovnováhu získá a stoupne si na horní turnbuckle zády k ringu. V té chvíli ale Israha reaguje, velice rychle se vyhoupne na lana za soudcem a stoje na druhém laně, umístí si Mattituda do torture rack pozice. Následný spot zachycuje Israhu provádět sitout torture rack backbreaker z druhého lana dozadu do ringu. Efekt na Mattitudova záda je téměř zničující. Bolest se stává nesnesitelnou a soudce bojuje, aby se vůbec dokázal postavit na nohy. Israha, vida šanci, aplikuje potřetí v zápase Tyrranical. A tentokrát úspěšně. Mattitude po několika sekundách vzdává. Israha tedy opět obhajuje CZSK Intercity Title, v tomto fyzickém a tvrdém zápase, který ho stál více sil a bolesti, než by si Eternally Cursed sám kdy připustil.

Winner: Israha

Tímto zápasem končí i dnešní show. Děkujeme za Vaší přízeň a buďte věrni E-fedu i dál. Nashledanou ve čtvrtek.

--------------------------------------------------------------------------------------

Na show pracovali:

Israha: Ari Riggins/w. Seth Angelson vs. Dark Killer, Tainted Legion segment, Israha vs. JUDr. Mattitude

Krupy: Uvod, Hajinek promo, Krupy/Rufus segment, Sumo contest

Mattitude: Hannibal Magnum vs. WidowMaker, Kami Kadze promo, Cerberus segment

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Johnny_Morrison Mon Nov 12, 2007 10:43 pm

zase supr show, zajímalo by mě jestli se s těma R&R vyvine nějakej hezkej feud
Johnny_Morrison
Johnny_Morrison
Bending Unit
Bending Unit

Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 03. 08. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hajinek Mon Nov 12, 2007 10:55 pm

supr show moje postava je hell jak svine :TheRock:
Hajinek
Hajinek
Future of Punk Scene
Future of Punk Scene

Poeet p?íspivku : 1913
Registration date : 11. 05. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  FallenAngel Mon Nov 12, 2007 11:23 pm

Celkem pěkná show, ale první zápas byl dost slabý vzhledem k malému využití movesetu zejména Dark Killera a ten rozhovor s Krupym trochu podivný ale jinak celkem pěkná práce.
FallenAngel
FallenAngel
The King of Sting
The King of Sting

Poeet p?íspivku : 4129

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Krupy Mon Nov 12, 2007 11:26 pm

FallenAngel napsal:Celkem pěkná show, ale první zápas byl dost slabý vzhledem k malému využití movesetu zejména Dark Killera a ten rozhovor s Krupym trochu podivný ale jinak celkem pěkná práce.

ako to myslis podivny?
Krupy
Krupy
The Biggest EdgeHead on the Earth

Poeet p?íspivku : 6986

http://www.wrestling.estranky.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Israha Mon Nov 12, 2007 11:28 pm

FallenAngel napsal:Celkem pěkná show, ale první zápas byl dost slabý vzhledem k malému využití movesetu zejména Dark Killera a ten rozhovor s Krupym trochu podivný ale jinak celkem pěkná práce.

Jn, pokusil jsem se napsat ten zápas "trochu jinak"...vidím, že se to nechytilo, no
Israha
Israha
Kaneologist
Kaneologist

Poeet p?íspivku : 4079
Registration date : 09. 05. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Johnny_Morrison Mon Nov 12, 2007 11:50 pm

Krupy napsal:

ako to myslis podivny?
nechci vám do toho vztupovat, ale když už jsme u toho tak ono bylo nějaké promo nebo něco kde krupymu cvaklo v bedně? nebo nějak nechápu že minulou šou byl ještě 85% satanista a najednou už ho satanismus nezajímal
Johnny_Morrison
Johnny_Morrison
Bending Unit
Bending Unit

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Krupy Mon Nov 12, 2007 11:56 pm

Johnny_Morrison napsal:
Krupy napsal:

ako to myslis podivny?
nechci vám do toho vztupovat, ale když už jsme u toho tak ono bylo nějaké promo nebo něco kde krupymu cvaklo v bedně? nebo nějak nechápu že minulou šou byl ještě 85% satanista a najednou už ho satanismus nezajímal

85 percent je cista blbost..........kazdou show sa to u neho zmensovalo.....napr. v minulej show uz satanista ani nebol,len sa chytal dokoncit to co slubil.....a pochyboval o tom uz niekolko tyzdnov........a teraz bolo vysvetlene ze v poslednych hodinach si to vyjasnil.....ako promo by bolo dobre napisat,ale som rad ze stiham pisat E-Fed,ale o proma sa pokusim.....ale aj tak si myslim ze to bolo vysvetlene dostatocne

EDIT:zabudol som napisat,na toto promo urcite spravim,kde sa to este viac vyjasni....

Naposledy upravil dne Tue Nov 13, 2007 12:00 am, celkově upraveno 1 krát
Krupy
Krupy

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Crowax Mon Nov 12, 2007 11:59 pm

Krupy napsal:
Johnny_Morrison napsal:
Krupy napsal:

ako to myslis podivny?

85 percent je cista blbost..........kazdou show sa to u neho zmensovalo.....napr. v minulej show uz satanista ani nebol,len sa chytal dokoncit to co slubil.....a pochyboval o tom uz niekolko tyzdnov........a teraz bolo vysvetlene ze v poslednych hodinach si to vyjasnil.....ako promo by bolo dobre napisat,ale som rad ze stiham pisat E-Fed,ale o proma sa pokusim.....ale aj tak si myslim ze to bolo vysvetlene dostatocne

a taky myslim byl nekde kolem prvniho PPV segment,kde bylo vysvetleno,ze v nem ta zena probouzi lidske pocity no a ted kdyz ji potkal tak se to v nem jeste prohloubilo
Jinak Show byla dobra a zajimave se nam zacina delit Tainted Legion
Crowax
Crowax
Legend Killer
Legend Killer

Poeet p?íspivku : 2502
Registration date : 08. 07. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Johnny_Morrison Tue Nov 13, 2007 12:01 am

Krupy napsal:
Johnny_Morrison napsal:
Krupy napsal:

ako to myslis podivny?

EDIT:zabudol som napisat,na toto promo urcite spravim,kde sa to este viac vyjasni....

těch 85% bylo jen tak nahodilý číslo, tak 45% no
Johnny_Morrison
Johnny_Morrison
Bending Unit
Bending Unit

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Krupy Tue Nov 13, 2007 12:04 am

Johnny_Morrison napsal:
Krupy napsal:
Johnny_Morrison napsal:
Krupy napsal:

ako to myslis podivny?

těch 85% bylo jen tak nahodilý číslo, tak 45% no

Ale to je potom rozdiel
Krupy
Krupy

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Popkiller Tue Nov 13, 2007 12:13 am

no pekna show ako vzdy Very Happy
Popkiller
Popkiller
Koruna Dvorstva
Koruna Dvorstva

Poeet p?íspivku : 5676

https://czsk-wrestling.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  chaser Tue Nov 13, 2007 4:05 pm

Perfektna show ako vzdy uz sa tesim na dalsiu
chaser
chaser
CZSK Icon
CZSK Icon

Poeet p?íspivku : 1337
Registration date : 03. 07. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ronnie Tue Nov 13, 2007 5:51 pm

Musím se přidat ke všem co pravidelně čtou, a co bych měl říct? Jedině, že to byla super show!.
ronnie
ronnie
CZSK Icon
CZSK Icon

Poeet p?íspivku : 1175
Registration date : 27. 08. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  M@tto Tue Nov 13, 2007 8:45 pm

Tak Hajinkove proma a segmenty sa my zacinaju pacit Twisted Evil , so svojou druhou vyhrou som spokojni a dost sa my pacilo aj Sumo :flower: proste cela show bola myslim ze dobra, tesim sa na 2. PPV afro
M@tto
M@tto
CZSK Legend
CZSK Legend

Poeet p?íspivku : 1791
Registration date : 25. 07. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics