CZSK WRESTLING
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CZSK E-fed - Show 39

+5
paci182
Krupy
EightBall
Crowax
Mattitude
9 posters

Goto down

CZSK E-fed - Show 39 Empty CZSK E-fed - Show 39

Příspěvek  Mattitude Thu Feb 28, 2008 10:33 pm

Část 1.

Jimmy Freak: "Právě dohrálo uvírací intro CZSK, poslední pyrotechnika byla odpálena a nyní tisíce fanoušků šílí, ukazují transparenty a těší se na dnešní show. Takto to vypadá v CZSK, kde vás já Jimmy Freak a kolega vedle mne, tedy Brian Nelson vítá. Brian vám jistě poví více."

Brian Nelson: "Díky za slovo Jimmy. Tak jako jistě diváci i já dnes čekám kvalitní show. Pojďme se podívat, co nás dnes čeká."

Jimmy Freak: "Dnešním dnem zde uspořádá debut jeden wrestler, jehož jméno necháme prozatím jako překvapení. Jediné, co vám můžeme říct, představí se hned v openeru dnešní show v zápase proti The Jobberovi."

Brian Nelson: "Dále se zde odehrají dva tag team a jeden 6-man tag team zápas. Jeden z tag teamů bude obsahovat The Slovakia Warriora po boku jeho přítele Cerberuse, kteří se utkají proti Jedovatému Kobrovi s havlajsem."

Jimmy Freak: "Řeč byla také o 6-man tag team zápase. Zápas to nebude obyčejný, nýbrž hardcore! Shaggz, Hannibal Magnum a B-Reyo proti Kami Kadzemu, Texas Venomovi a Tiger Kidovi."

Brian Nelson: "Z již zmiňovaných zbývá ještě jeden zápas a to main event dnešního večera, tag team match o CZSK Tag Team opasky. Tento zápas bude obsahovat samozdřejmě CZSK Tag Team šampiony The Alterz, proti kterým se utkají doposud nesmíření s prohrou, bývalí tag team šampioni Lords of Shadows."

Jimmy Freak: "The Jobber je již připraven v ringu a mne si ruce na svého dnešního debutujícího soupeře. Pojďme se na to připravit.."

The Jobber vs. Paci

V aréně je tma, náhle na to vyletí pyro a při prvním tonu theme se v aréně rozsvítí. Nyní probíhá modro bílá laser show, při čemž se objeví pod titantronem wrestler v červenobílém obleku a s červenou maskou na obličeji. Ring announcer Marty Gibson se ihned chopí mikrofonu a hlásí divákům debutujícího wrestlera: .."Do rigngu přávě přichází... Paaaaaciiii!" Divákům je již známé jméno debutujícího wrestlera. Ten si cestou po entrance rampě plácne s pár diváky a poté zbystří pohled na The Jobbera v ringu, který mezi tím posiluje pomocí lan, aby se plně koncentroval na zápas. Paci vstupuje do ringu, zní gong a The Jobber vyletí po Paci jako střela do lock upu.
Oba se chvíli přetahují, když se The Jobberovi podaří uchopit Paciho do Headlocku. The Jobber chvíli trápí Pacuho svým sevřením, když v tom se Paci vzepře a pošle z Headlocku Jobbera do lan. Jobber běží do lan a zpět k Pacimu, který je už na zemi a provádí Jobberovi Monkey toss. The Jobber ale padá na nohy! Paci se kip-upem zvedá na nohy, Jobber mezi tím běží do lan. Paci mu běží naproti a provádí Airwave kick. Poté, co je The Jobber na zemi a nehýbe se, jako by byl zasažen finishere, poplácá si Paci o ruce a The Jobbera zvedá. Přesune se s The Jobberem k rohu, kde jej vyzvedne na stupínek. Chystá se cosi provést, ale The Jobber vydá z posledních sil několik punchů. Paci tyto udery přenese a udeří sedícího Jobbera několika ranami loktem do obličeje. The Jobber se přestává bránit a Paci provádí Hoppus DDT. Diváci zařvou spolu s Jobberem, po tomto trvdém úderu hlavou do země. Paci nenechá The Jobbera ani vydechnout, zvedne jej, chytne za krk a provede svůj finisher Pac-slam. Ihned na to zalehává The Jobbera a pokouší se o pin fall. Za pohledu doslova sadisticky smějícím se obličejem přímo do objektivu rozhodčí počítá: 1..2... Paci ale umyslně zvedne The Jobbera. Poté do obecenstva zařve: "Ještě specialitka..". Diváci jsou zvědavi, oč jde. Paci zvedne The Jobbera na nohy a provádí vertical suplex piledriver.

Jimmy Freak: "Vertical suplex piledriver? Ať se dívám na move set Paciho jak se dívám, nikde tam tento chvat nevidím."

1..2..3.

Brian Nelson: "A Paci vítězí! Co že jsi to říkal Jimmy?"

Jimmy Freak: "Toto nebyl Paciho chvat, ovšem pořád mi to něco říká."

Brian Nelson: "Ta skleroza, haha. To je zakončovací chvat Treye Trashera zvaný Blow Ya Head Off. Ovšem v tom, proč jej předvedl zrovna Paci mam zmatek stejný jako ty."

Paci chvíli oslavuje výhru s diváky v ringu a poté oschází po entrance rampě do zákulisí.

Winner: Paci

Nate Hammer promo

Diváci jsou na nohách a vítají svého oblíbence. V aréně hraje Three Six Mafia a všichni vědí kdo jde do ringu. Nate Hammer! No.1 contender pro CZSK title. Muž, který se postaví Ergovi na Still Standing Strong:Chapter One v boji o hlavní CZSK titul. Už je v ringu, užívá si ovací, bere si mikrofon a spouští: „ Jak všichni víte, tak jsem vyzval Erga na zápas o titul na Still Stanging Strong. Překvapilo mě jak Ergo rychle přijal, ale to by nebyl Ergo, kdyby nechtěl všechno kontrolovat, a tak si chce určit podmínky zápasu. Proti tomu nic nemám, vím že ho dokážu porazit a přinést titul tam kam patří, do mých rukou!“ Lidé na tuto větu reagují až neuvěřitelným aplausem. Mají Hammera hodně v oblibě a doufají, že to bude právě on kdo ukončí Ergův title run!
„Rád bych ty podmínky věděl, ale když se na to Erga ptali, tak odpověděl tak že nevím co si mám myslet. No však se podívejte sami.“ a ukáže na titantron, tam běží Ergova slova ze show 37 směrem k Maxwellovi - „Na hodinu se projdeme královstvím démona Ravany.“!
„Na hodinu se projdeme královstvím démona Ravany! Já nevím jak vy, ale já nevím co mám čekat. Ergo? Vím, že si vzadu, tak vylez ven, mám otázku.“ a Nate vyhlíží entrance rampu. Ale nikde nikdo. Ticho jako v hrobě, které prořízne až bučení a pískot diváků jako reakce na to že Ergo nepřichází.
„Takže ty nevyjdeš? Dobře, asi si myslíš, že ti zato nestojím. Uvidíme. Dávám ti čas do další show, potom si pro svojí odpověď přijdu! Jaké jsou podmínky našeho zápasu na Still Standing Strong?“ odhazuje mikrofon a odchází, za bouřlivého potlesku diváků.

Arien/Israha segment

Oba nosíce v hlavě myšlenky plné smrti, zkázy a utrpení, zdánlivě nevnímajíce své okolí, potkali se v úzké, potemnělé chodbě hluboko v zákulisí, v místech, kde běžný divák nemá žádnou šanci se dostat. Zastavili se uprostřed pohybu...upřeli nenávistné pohledy jeden na druhého. A nakonec byl ten, jemuž říkali Eternally Cursed tím, kdo promluvil jako první.
"Je hezké po delší době zase vidět starého...přítele".
Jízlivost z té věty doslova sršela.
Ten druhý, kterého znali pod jménem Arien, zareagoval tak, jak bylo jeho zvykem. Prudce a impulzivně.
"Nejsem tvůj přítel a nikdy jsem nebyl..."
"Ale copak? Jsem snad příliš krutý a bezcitný i na samotného Ariena?"
"Můžeš si namlouvat co chceš, Israho, ale jasné je jedno - vstupu Satana na tento svět jsi zabránit nedokázal. Vlastně jsi nedokázal nic z toho, o čem jsi na každém kroku básnil...a Lord Darsen brzy tvé další snahy utne, ve srovnání s jeho mocí ta tvá bledne a ztrácí se."
"Blázne. Lord Darsen už veškeré své laciné plamínkové triky vyplýtval...a Still Standing Strong bude datem, které se zapíše do historie jako datum jeho konečného pádu. A pak už mi nic nebude bránit v cestě k totální nadvládě..."
"Jsi výborný vizionář, Ztracená duše, ale tvým problémem je jedno - nedokážeš proměnit vize ve skutečnost. Utápíš se ve snech a nakonec vždy zpackáš to, co mělo být tím úžasným plánem s triumfálním zakončením"
"Za tohle bych ti měl hákem roztrhnout anální otvor, vyrvat střeva a donutit tě je požít!"
"Tak to udělej! Pochybuji, že na to máš!"
"Nebudu si špinit ruce plesnivějícím póvlem, kterého je tenhle svět stejně tak přecpaný, že by to byla jen ta příslovečná kapka v moři...on už to tak nebo tak někdo udělá za mě. Jsi nula, Ariene...nejdříve jsi lízal nohy tomu uslzenému balíku zvratků Krupymu, teď ani nedokážeš jednou provždy zničit Treye Trashera, lidské budižkničemství v exemplární podobě."
Arien zabodne své oči přímo do těch šedých Israhových. Ani jedno z monster v lidských tělech neuhne před maso pronikajícím a kosti drtícím pohledem toho druhého...
"Ztrácím tady čas...", protrhne mlčení Israha. "Pohrdám Lordem Darsenem, takže co vlastně mohu mít za názor na někoho, kdo s plným vědomím a zištně zasvětil část svého života nastavováním svých zad jemu jako stoličku. Nestojíš ani za to, abych plýtval silami na vyražení toho zakrnělého mozku z tvé hlavy..."
Chladně vyřčená zvrhlost se nese k Arienovým uším, když už Israha mizí ve stínech, z kterých před několika chvílemi vyšel.
"Mylíš se, Israho...", zašeptá Arien. "Mýlíš se v mnoha věcech..."
Najednou si prudce přitáhne kameru k obličeji.
"A hlavně se mýlí v jednom, Trashere! Zatraceně se mýlí, když říká, že tě nedokážu zničit. Duševně jsem tě už zničil, jsi troska, do které foukneš a rozpadne se...a zničím tě i fyzicky, a to bude ještě naše Ztracená duše zírat, co všechno s tebou udělám krátce předtím! Jak jsi totiž už moc dobře zjistil, já se nezastavím před ničím, dokud nedosáhnu toho, čeho dosáhnout chci. A čeho chci dosáhnout?...myslím, že víš."
Temná výhrůžka zůstala viset ve vzduchu jako předzvěst něčeho děsivého...

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Poeet p?íspivku : 5143
Registration date : 08. 05. 07

http://www.myspace.com/mattitude333

Návrat nahoru Goto down

CZSK E-fed - Show 39 Empty Re: CZSK E-fed - Show 39

Příspěvek  Mattitude Thu Feb 28, 2008 10:37 pm

Část 2.

Cerberus/Slovakia Warrior vs Jedovatá Kobra/havlajs

"Následující tag team zápas je vypsán na jeden fall..."
Strojově opakované fráze, které by Marty Gibson byl schopen okamžitě vychrlit snad za jakékoliv situace, uvádějí diváky do scenérie dalšího zápasu. Samotní aktéři o sobě dají svými příchody vědět hned vzápětí. Jako první přijede na svém silném stroji Jedovatá Kobra, následuje ho jeho dnešní tag team partner havlajs, na nějž Kobra pohlíží se značným despektem...pak se představí i Cerberus se Slovakia Warriorem, dva rivalové, kteří však vzácně udržují přátelské vztahy i přesto, že v ringu se navzájem snaží jeden druhého pohřbít. Dnes stanou bok po boku, v no DQ, no countouts matchi, který si zčásti sami vyžádali.
"Jsem velice zvědav, jestli budou členové jednotlivých tag teamů vůbec schopni koexistovat spolu..."
"Máš pravdu, Jimmy, obzvláště u havlajse a Kobry mám jisté pochybnosti."
A ty se zdají být odůvodněné. Havlajs je sice celý natěšený zapojit se do zápasu, ale Kobra ho důrazně vykazuje na apron, začít chce sám. Na druhé straně podobné neshody nepanují, po vzájemné domluvě startuje v ringu Cerberus. A protože historie mezi Kobrou a Cerberem je skutečně bohatá, dojde i na velice přátelské objetí a vzájemné popřání hodně štěstí. Diváci tento pohled odměňují hlasitým popem...ale když zazní zvonek, Cerberus a Kobra zahodí tváře zákulisní a nasadí ty wrestlerské. A ty přátele v soupeřově tag teamu zkrátka míti nemohou...
Kobra nasadí Cerberovi arm twist a chvíli mu na ruku vyvíjí tlak. Cerberus však udělá přemet a páku reversuje. Kobra je ovšem mnohem silnější a tak i přesto, že má ruku v tuto chvíli omezeně pohyblivou, podaří se mu Cerbera irish whipovat. Cerberus však přesně tohle čekal...nechal se Kobrou v běhu chytit a přetočil se do výstavního headscissors takedownu. Kobra skončil na zemi, ne však nadlouho. Nyní se však Cerberovi podařilo získat malý kousek prostoru, který potřeboval k rozpoutání své ofenzivní smršti, hned takto zkraje zápasu. Dvakrát přes něj Kobra přeletěl, když dostal arm drag, potřetí to byla rovnou hurricanrana. Kobru to na zemi dlouho neudrželo, nutno říci...Cerberus přistoupil k irish whipu, ale větší Kobra mu ho pochopitelně reversoval. Cerberus se však chytře springboarduje...ale jeho váha ke skolení Kobry nestačí. Místo toho letí kdysi hlasy v hlavě sužovaný wrestler přes hlavu svého soupeře, když ten na něm aplikuje bearhug plex. A Kobra zkouší pinovat....nicméně je to velice brzy a rychlý kickout to jen potvrzuje. Kobra Cerbera zvedá a pokouší se o vertical suplex...Cerberus se ovšem převažuje za něj a dopadá na nohy. Kobra se otočí, ale s chytrou myšlenkou v hlavě...sehne se a enzuigiri mu prosviští nad hlavou. Cerberus dopadne do kotoulu, z kterého jde ihned na nohy, ale to už ho Kobra zasahuje do obličeje yakuza kickem. Ten dopadne dosti tvrdě a dává Kobrovi šanci pinovat...ale 3-count z toho není. Kobra Cerbera zvedá a provádí mu corner irish whip. Cerberus tuší, že na něj bude podniknut running splash a proto se s pomocí lan dostává do vzduchu...ale Kobra ho opět předběhne a chytí ho na rameno. Motorkář se následně chce pokusit zřejmě o running powerslam, ale Cerberus mu z ramena sklouzne a ihned ho přetočí a dostane na zem spinning neckbreakerem. A pár vteřin nato už letí do ringu rozhicovaný Slovakia Warrior. Kobra je poněkud otřesen, ale o tagu havlajsovi v žádném případě nepřemýšlí, i když ten je jiného názoru a řve svým pronikavým hlasem, dožaduje se tiketu k možnosti zasáhnout do zápasu.
"Zdá se, že Kobra chce tento zápas odzápasit v 2 on 1 handicap pravidlech", glosuje to Nelson.
Warrior provádí Kobrovi snapmare takeover, na který naváže running low dropkickem do Kobrovy tváře. Pinem kombinaci nezakončuje, naopak ji ještě vyšperkuje springboard moonsaultem. Teď teprve chytá Kobrovu nohu a pinuje...ale konec zápasu z toho není. Nicméně Kobra už začíná být poněkud unavený a jeho reakce jsou poněkud oslabeny. Ani se mu nepodaří reversnout irish whip od lehčího Warriora, pak dostane back kick do žaludku a nakonec je skolen spinning wheel kickem. Další z nekonečné řady pinů...a následných nearfallů. Warrior pomáhá Kobrovi ihned na nohy a tahaje ho za předem přetočenou ruku, jde natagovat opět Cerbera. To se mu povede a Cerberus pa,k jeho snahu odmění krásnou slingshot hurricanranou. Nyní bylo Kobrovým štěstím, že se nacházel blízko lan a mohl se jich chytit, jinak by s kickoutem měl dost práce. Cerberus nehodlá používat žádné heelovské taktiky, hned Kobru zvedá a dle úchopu se chystá nějaký suplex manévr, pravděpodobně sitout suplex slam, který má v jeho movesetu stálé místo. Kobrovi se ovšem místo toho nějak podaří přehodit svého soka za sebe v provizorním vertical suplexu.
"To je pro Kobru šance, jak svůj tag team vrátit do zápasu."
Nicméně zdá se, že harlejář svou šanci využít nemíní. Doplazí se sice k lanům blízko havlajse, ale netagne ho, jen se o lana opře a sbírá dech, zatímco se Cerberus zkouší zotavit z následků suplexu. Havlajs ke Kobrovi natahuje ruku a povzbuzuje ho...pak se ale dovtípí a radši se trochu náhle nataguje sám. Kobra rázem ožije a zabodne do havlajse ne zrovna přívětivý pohled, nicméně to je tak všechno co může dělat. Je nucen se totiž přesunout na apron. Cerberus na havlajse vystartuje, ale ten ho skolí lariatem takové razance, že se lehce stavěný highflyer ve vzduchu protočí. Hned se sice zvedá, ale havlajs, doslova ve stavu euforie, mu prostor k úniku zcela jistě nehodlá dát. Třikrát mu hřbetem ruky otiskne rudou čáru na hruď, pak udělá piruetu a roaring elbowem ho pošle na canvas. Pin...a havlajs má na kontě svůj první nearfall v CZSK. Cerberusem rána trochu zamávala, ale s nabíráním stability si hlavu dělat nemusí, havlajs mu na nohy pomůže. Horší pro něj pak je, že za pár vteřin znovu skončí na zemi, po side double underhook suplexu. Havlajs zatauntuje a pozdraví diváky....ti na něj trochu neslušně zabučí, což na jeho tváři vyloudí ublíženou grimasu.
"Tenhle člověk nebude v CZSK oblíbený, to myslím můžeme tušit už teď...", vtipkuje Jimmy Freak.
Havlajs bere Cerbera a provádí mu swinging side slam. Opět jej zalehává a snaží se vybojovat své první slavné vítězství, ale zavilý Cerberus je proti. Havlajse už situace začíná mírně zneklidňovat a proto ujede a navzdory tomu, že jde o no DQ, no countouts match, trochu poruší jeho dosud hladký průběh několika nepříjemnými stompy do Cerberova podbřišku. Pak provádí scoop lift...ale Cerberus mu náhle provádí krásný counter, přepadne za něj a téměř jako pokračování toho samého pohybu mu cutterem trošku rozsvítí před očima. A hbitý kotoul vede k tagu Slovakia Warriora. Havlajs jde na nohy, ale to Warriorovi přesto nebrání v pokusu triumfovat split-legged corkscrew moonsaultem, a nakonec ani v jeho úspěšném provedení. Havlajs se na okamžik ocitne na lopatkách, ale vykopne snadno. Warrior se však ofenzivní sliny nepouští a začne metodicky podlamovat havlajsou stabilitu kopy do nohou. Havlajs trochu odvrátí pozornost od své horní části těla a tudíž mu přiletí enzuigiri, jež ho pošle do kolen. Warrior se rozběhne o lana...ale havlajs explozivním scoop powerslamem strhává pomyslné vedení na svou stranu. Warrior se po kontaktu s canvasem prohne v zádech...havlajs se zvedá a spěchá tagovat hulákajícímu Kobrovi, zcela zapomínaje na kontrolování soupeře. Kobra tag dostane, ale v té samé chvíli ho na druhé straně trestuhodně obdrží Cerberus. V běhu zkouší Kobru kopnout, ale ten mu nohu chytá...Cerberus efektivně otáčí své tělo do mule kicku a odráží Kobru k lanům. Irish whip...Kobra reversuje...a spinebuster.
"Lekce z efektivity...", glosuje lakonicky Nelson.
"Svatá pravda, wrestling holt není jen o kráse..."
Kobra signalizuje svůj submission finisher, Stryker Lock. Zkouší ho nasadit...ale Cerberus ho chytá do cradle pinu a je to kickout s, jak se říká, odřenýma ušima. Kobra jde hned na nohy, Cerberus je ale i tak o něco rychlejší. Znovu ho zkouší irish whipovat...a znovu Kobra reversuje. Tentokrát se Cerberus místo odrazu lan zachytává...Kobra na něj vystartuje...a pak mu havlajs drtivou ránou rozmlátí o hlavu kytaru! V hale to zašumí a havlajs se zděšeně chytí za hlavu, evidentně chtěl nástrojem zasáhnout Cerbera. Tomu však naopak dosti značně pomohl. V úleku ho ani nenapadne využít pravidel zápasu, jen se kouká, jak Cerberus zasazuje The K.O. Express a chytá Kobrovu nohu do konečného pinu. 1...2...3, už je to jen formalita. Vítězí Cerberus a Slovakia Warrior.
A zklamaný, a nutno říci silně vybučený havlajs se ztrácí v hledišti, protože Kobra pomalu přichází k sobě a nevypadá vůbec nadšeně...

Winners: Cerberus & Slovakia Warrior

Popkiller promo

„Takže EightMaster, opravdu se bavím těmi tvými kecy. Vždyť ty ani nevíš co říkáš! To je pořád dokola něco o tom, že si lepší než já a že jsem tě nikdy neporazil a podobně. Mě by docela zajímalo jestli tomu i věříš? Že si můj bývalý tag team partner, tak jsem si udělal trošku pohled do minulosti, aby si nežil ve falešné iluzi. A co jsem nenašel? No víš co? Podívej se na to sám...“ Popkiller stojí u televizní obrazovky u sebe v šatně a pouští na televizi záznam ze zápasů na show číslo 2 a 4 kde porazil Eightmastera a potom dokonce i záznam z jejich arm wrestling contestu, který také Popkiller vyhrál!
„Podívej se na to, já tě porazil a to hned v našich dvou prvních společných zápasech. Co ty na to? To trošku poškozuje tu tvojí neporazitelnou teorii ne? A dokonce i v arm wrestling contestu? Vždycky si mi tvrdil, že si silnější než já? Tak kde se stala chyba, soudruhu?“ Popkiller se viditelně baví nad tím, že má důkaz o tom, že EightMasterova tvrzení jsou lživá.
„Konec srandy. My dva vedeme spolu spor už od začátku, vydrželi jsme spolu nejdéle ze všech, ani když jsme byli tag team tak nám to nešlapalo! A proto tě vyzývám na další společný zápas, ve kterém se ukáže kdo z nás je opravdu lepší? Jednou provždy! Kde a kdy je na tobě. Tak co říkáš „parťáku“?“ Popkiller už s vážnou tváří odchází ze záběru.

Ari Riggins rozhovor

The Dealmaker se jako vždy tváří pozitivně naladěný, lehký, sebejistý úsměv na rtech...Kimberly Gardner je přímo definicí stavu přesně opačného. Už neočekává nic jiného než další katastrofu, a to i přesto, že zrovna Riggins je typ, s kterým se rozhovory pořádají velice dobře.
"Vítá vás Kimberly Gardner a s ní přichází další os - ". Kim je Rigginsem rázně utnuta.
"Dovolíš, Kim? Stejně všichni tuší, co a proč tady budem rozebírat, tak není důvod ztrácet čas otázkama. A možná si ušetříme jednu trapnou chvilku, co myslíš?"
Kim je ovšem natolik perplexovaná, že i kdyby měla něco proti, ze sebe by to určitě nedostala. Riggins na ni pár vteřin kouká, pak pokrčí rameny, otočí se do kamery a spustí:
"Přejdeme rovnou k věci, protože nakecáno už toho bylo setsakramentsky příliš. Haji Haji Hajinku, už mě tahleta tvoje podivná hra trochu omrzela. Nejradši bych s tím skončil hned teď a hned tady. Ale brání mi v tom tři věci...
Zaprvé - bylo by pod mou úroveň vycouvat bez konečného řešení.
Zadruhé - chci se ujistit, že nebudeš mít příležitost, jak se ze své konečné prohry vykroutit.
A zatřetí...nemám tě rád a chci ti konečně rozbít ciferník, jak si to zasloužíš."
Riggins si dá krátkou odmlku, snad aby nabral dech, snad aby okamžik ještě více vygradoval.
"Řekl bych, že tušíš, kdy to chci celé rozuzlovat. Still Standing Strong: Chapter 1...proti tomu snad nic mít nebudeš. Ale vsadím, že těžko můžeš tušit, JAK to rozuzlení chci provést - a proti tomu toho budeš mít asi hodně, ale radil bych ti nestěžovat si...
Je mi jasné, že zase budeš chtít zbaběle se nechat diskvalifikovat...tak náš zápas uděláme No DQ a No Countouts, ať se proti tomuhle pojistíme. Je mi jasné, že si nezapomeneš přitáhnout s sebou tu tvou legii dutohlavých pankáčů...ale ti ti tentokrát nepomůžou. Ty a já totiž budeme zamčeni uvnitř 30 stop vysoké klece se zakrytou střechou. A tím se pojistím i proti tomu, kdybys mi náhodou chtěl fouknout. A ať je to veselejší, v horních rozích klece budou takové menší vychytávky...vyškrábeš se pro ně, jsou tvoje a můžeš je použít, No DQ je No DQ. Líbí se ti to? Mě moc...a co teprve jak to zní? Ari Riggins vs Hajink v Deathtrap Dungeon Matchi! Těšíš se? Já se doslova nemůžu dočkat..."
Ari se otočí na patě, zničehonic políbí šokovanou Kim a už je na odchodu. Pak se najednou otočí a přitáhne si kameru k sobě: "Jo, abych nezapomněl, Hajinku...You've got yourself a deal!"

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mattitude Thu Feb 28, 2008 10:40 pm

Část 3.

Shaggz/ Hannibal Magnum/ B-Reyo vs. Kami Kadze/ Texas Venom/ Tiger Kid (Hardcore 6-Man Tag Team Match)

Na řadě je teď six-men tag team hardcore match a do ringu už přichází první účastník tohoto zápasu. Je jím „Southwest Strangla“ Shaggz! A hned za ním už přichází jeho dnešní partner, za doprovodu své theme přichází Hannibal Magnum. Teď už jim chybí jenom třetí a tím je B-Reyo, ten už přibíhá do ringu a tam si prohlíží svoje dnešní tag team partnery. O Reyovi je známo, že nemá respekt k nikomu, tak uvidíme jak půjde tomuto týmu spolupráce proti jejich soupeřům, za které jako první přichází Kami Kadze! Ten provádí svůj tradiční entrance a zastavuje se před ringem a čeká na příchod svého tag team partnera, a tím je Tiger Kid. Ten přichází po entrance rampě a pozorně si prohlíží své dnešní soupeře, zastaví se u Kami Kadzeho a společně se vydávají do ringu. A jejich protivníci vyklízí pozice, to si ovšem má Kami Kadze s Tiger Kidem jenom myslet, ihned poté co vidí opouštět Shaggze, Magnuma a Reya ring, tak z nich spouští pozornost a tak se tato trojice ihned vrhá zpět do ringu a přepadává dvojici KK a TK. Ti se snaží bránit zpět, ale proti převaze nemají moc šance. To už se ale objevuje pomoc, tříští se sklo a do ringu běží na pomoc svým partnerům Texas Venom! Skáče do ringu, ihned na něj obrátí pozornost Magnum, Venom ale jeho úder blokuje a zasahuje ho kombinací pravá a levá, takovou rychlostí, že se Magnum ani nestačí bránit a Texas Venom ho vyhazuje z ringu. To už ovšem Shaggz přestal mlátit Kami Kadzeho na zemi a chce překvapit Venoma zezadu. Ten ale uhýbá, irish whipuje ho a back body dropem ho posílá na zem. Shaggz se ihned snaží zvednout, ale Venom se na něj rozebíhá a clotheslinem ho trefuje tak silně, že vypadává z ringu. V tom okamžiku zkouší Reyo scoop powerslam na Tiger Kida, ten se z tohoto chvatu ale dostává za Reyova zádá, otáčí ho, irish whipuje přímo proti Texas Venomovi, a ten ho pomocí belly to belly throw vyhazuje z ringu. Reyo dopadá hodně nepříjemným způsobem na tvrdou podlahu mimo ring. A diváci odměňují Venoma, za jeho vyčištění ringu velikým aplausem! Kami Kadze už také stojí na nohách a spolu s Tiger Kidem a Venomem očekávají útok Shaggze, Magnuma a Reya. Reya si ještě chvíli nejspíš poleží na zemi, Magnum si zatím vzal do každé ruky jednu židli a Shaggz vyndal tři stoly, dva rozdělal mimo ring a jeden, ještě složený, vsunul do ringu! Kami Kadzeho přestalo bavit čekání a využil menší nepozornosti Shaggze, který rovnal stůl mimo ring a suicide divem potěšil všechny diváky. Tiger Kid už také vylezl mimo ring a míří si to přímo k pomalu se zvedajícímu Reyovi a využívá toho k step-up enzuigiri! To Texas Venom vyzívá Magnuma, aby se k němu přidal v ringu, ten neodmítá a i se dvěma židlemi vlézá do ringu. Jednu položí na zem a tou druhou se snaží trefit Venoma, ten se vyhýbá tomuto chairshotu a využívá toho, že je za Magnumovými zády a zasazuje lifting reverse DDT! Rozhodčí se snaží trošku uklidnit situaci v ringu i okolo ringu, ale tohle je hardcore tag team match, čili stejně s tím nic nenadělá a tak to vypadá, že se s tím i sám po chvilce smířil a tak jenom přihlíží jak se Kami snaží irish whipnout Shaggze do schůdků, ale je reversnut, čili sám naráží na ocelové schody do ringu nebo jak Tiger Kid několika chopy trefuje Reya, který to vše přerušuje pomocí thumb to the eye a tvrdým short-range lariatem posílá Kida k zemi! V ringu zatím Venom stále kontroluje Magnuma a po front powerslamu na židli, tentokrát má v úmyslu spinning side slam na židli, ovšem do ringu vlezá Shaggz a zabraňuje Venomovi pomocí low-blow! Potom si bere do ruky židli a dvakrát s ní přetáhne ležícího Venoma. Potom ho zvedá a zasazuje blue thunder driver. To už je na nohou i Magnum a se Shaggzem irish whipují Venoma a double shoulder blockem ukazují že jim tag team wrestling nedělá problémy. Je tu první cover v zápase, zkouší ho Magnum na ležícího Venoma, ten ovšem vykopává hned u jedničky! Mimo ring mezitím Reyo přesunul Kida ke komentátorům a několikrát mu fláknul z jeho hlavou o komentátorský stůl. Potom si bere odněkud kabel a omotává ho Kidovi okolo krku. To by ale nesměl přiběhnout na záchranu Kida Kami Kadze! Ten se vzpamatoval ze setkání s ocelovými schůdky a po cestě dokonce i sebral někde kendo stick, a ten teď použil na Reyovi záda! Ten pouští kabel i Kida a otáčí se s bolestnou grimasou na Kamiho, ten si ho bere do powerbomb pozice a sitout powerbombem na tvrdou zem mimo ring ho skoro i eliminuje! Kami si všímá, že v ringu to je 2 na 1 a vydává se na pomoc Venomovi. I se svým kendo stickem vlezá do ringu a zabraňuje Magnumovi v sitout canadian backbreakeru na Venoma. Další ránu schytává i Shaggz. Kami Kadze zahazuje kendo stick a motajícímu se Shaggzovi dává Jamboree Slam, cover ovšem nepřichází, jelikož Magnum v tom Kamimu zabraňuje. Mimo ring Tiger Kid věnuje svojí pozornost dost zničenému Reyovi a tiger stunnerem a potom i tiger driverem se ujišťuje, že pro Reya dnešní zápas skončil! I Venom už je na nohách a překvapuje Magnuma, který věnoval pozornost Kami Kadzemu, full nelson slamem. Poté vyzívá Kamiho, aby šel na turnbuckle, ten tak dělá a skáče frog splash na ležícího Magnuma. Shaggz se zvedá po Jamboree slamu, ale ihned potom co se dostane na nohy ho sundává Tiger Kid slingbladem! Kami Kadze, Texas Venom a Tiger Kid, tak jsou jediní kdo stojí na nohou a užívají se potlesku fanoušků. V tom se zvedá Magnum, Tiger Kid naznačuje, že se o něj postará, ale Magnum uhnul jeho kopu a big bootem ho posílá k zemi. Venom vystartuje po Magnumovi, ten ale mizí z ringu a míří si to ke komentátorskému stolu, Venom je za ním, ale když ho doběhne a chytne už má Magnum v ruce ring-bell a otiskuje ho Venomovi o čelo! Kami Kadze se v ringu chce postarat o Shaggze, ale ten dvěma knee striky a potom i electric chair suplexem mu v tom zabrání. Vyhazuje Kami Kadzeho z ringu, zato Magnum se vrací do ringu a tak je to teď dva na jednoho, Magnum a Shagzz na Tiger Kida. Oba dva si berou do ruky židli a čekají až se Tiger Kid zvedne a přichází drtivé con-chair-to!! Shaggz hned potom rozkládá stůl a Magnum zvedá Tiger Kida na vertical suplex, pěkně dlouho ho podrží ve vzduchu a už s ním drtí rozložený stůl. Magnum zkouší cover na Kida, ale rozhodčí není v ringu, je u Venoma a kontoluje jeho ránu po ráně ring-bellem. Venom relativně dost krvácí, ale ukazuje že bude v pořádku. V tom za rozhodčím vybíhá rozzuřený Shaggz, ten ví že kdyby byl rozhodčí v ringu tak se Magnumovi podaří Tiger Kida odpinovat. Rozhodčí se viditelně Shaggze bojí a tak se radši vyhýbá jakékoliv konfrontace s ním a rychle se souká do ringu, kde stále pořád má Magnum v coveru Tigera. 1...2...kick out!
„Neuvěřitelné, Tiger Kid přerušel tento pin! I potom co se mu stalo!“ křičí Freak.
Shaggz, když už je mimo ring, si chce vzít na starost Venoma, zvedá krvácejícího Venoma ze země, ale ten ho překvapuje headbuttem, kterým si snad svojí ránu na hlavě otevřel ještě více! Shaggz pouští Venoma a chytá se za hlavu, toho využívá Venom a zasazuje svůj finisher Venom Stunner!! Sám ovšem padá únavou a tak nejde na cover. Kami Kadze se zvedl ze země a vyšplhal se na apron a toho si všimnul Magnum a hned na něj vyběhnul, Kami Kadze se ale sklání a shoulder attackem trefuje Magnuma do žeber, potom Kami využívá provazů a vystřeluje se do ringu slingshot shoulder blockem. Kouká se okolo sebe na tu spoušť, Reyo už nějakou tu dobu leží bez pohybu mimo ring, Tiger Kid se stále vzpamatovává potom co proletěl stolem, Shaggz je mimo po Venom Stunneru a Venom nemá moc sil kvůli silnému krvácení. A tak si Kami Kadze irish whipuje Magnuma přimo na spinning spinebuster a zkouší cover: 1...2...kick out! Další irish whip, ale je reversnut Magnumem, Kami Kadze se odráží od provazů, podbíhá pokus Magnuma o big boot a kosí ho spearem. Opět cover a opět pouze číslo dvě. Kami Kadze zvedá Magnuma a bere si ho na svůj finisher K-Press, ovšem Magnum se z toho snaží dostat údery loktem a daří se mu to. Odráží se od provazů a běží přímo na Kamiho, ten si ustoupí až stojí přímo u provazů a back body dropem vyhazuje Magnuma z ringu a ten dopadá přímo skrz stůl, který mimo ring postavil před zápasem Shaggz!!! „Holy shit! Holy shit! Holy shit!“ ozývá se arénou.
„Diváci si tento zápas víc než užívají, stoly to mají oni rádi a v tomto zápase už dva stoly byly proraženy!“komentuje Nelson.
Venom sebral všechny síly a zvedl se země, sebral i Shaggze a poslal ho do ringu a sám přitom opět spadnul únavou, v ringu na Shaggze čeká Kami Kadze, ten si ho irish whipuje, ale Shaggz reversuje a poté trefuje Kamiho corkscrew dropkickem. Teď se zvedá i Tiger Kid, ale Shaggz je na něj připraven a židlí ho trefuje po hlavě. Poté ho zvedá, rozebíhá se na něj, FUCK!, clothesline, THE, kop přímo mezi nohy, FUCK, Kid je na zemi a Shaggz ho kope přímo do hlavy, OFF, Shaggz skáče z turnbucklu Kidovi přímo oběma nohama na žebra!!! Tiger Kid se jenom odvalí v bolestech z ringu. To už je ale na nohou Kami Kadze a Shaggz okouší jeho finisher K-Press!! Ovšem než se vůbec pokusí o cover, objevuje se z čistého nebe, probraný B-Reyo!!! BYO!!!! Ovšem opět nepřijde pin, protože za Reyem, který dělá na diváky gesta, že on je ten nejlepší, se objevuje krvavý obličej Texas Venoma! Reyo se otáčí, Venom Stunner!!!! Cover: 1...2...3! Konec zápasu.
„Vítězí tedy tým složený z Tiger Kida, Kami Kadzeho a Texas Venoma. Úžasný zápas! Všech šest účastníku polehává v ringu nebo mimo ring. Tohle je CZSK, dámy a pánové!“ hodnotí Freak.

Winners: Kami Kadze/ Texas Venom/ Tiger Kid

JUDr. Mattitude segment

Brian Nelson: "Máme za sebou skvělý zápas hned šesti wrestlerů v hardcore zápase."

Jimmy Freak: "Šlo o dost slušný zápas. Samozdřejmě za sebe a za kolegu gratuluji vítězům, kterými jsou zaslouženou výhrou Kami Kadze, Texas Venom a Tiger Kid."

Brian Nelson: "Pozor pozor.. na titantronu se objevil přenos z kanceláře JUDr. Mattitude!"

"..Hergot kam jsem to mohl dát?" Mluví si sám pro sebe JUDr. Mattitude, hledající neznámou věc v šuplíku svého stolu.

V tom někdo zaklepe.

"Eh?.."

Začne se JUDr. Mattitude chovat, jako by si pro něj přišla smrt. Ohlíží se po různých koutech místnosti, kouká do svého šatníku a dokonce zkoumá, zda-li by se tam nemohl schovat. Někdo opět klepe na dveře, v tom se ozve i hlas. JUDr. Mattitude se v tom uklidní, jelikož jde nejspíše o jiný hlas, než si myslel. JUDr. Mattitude se potichu vplíží ke dveřím a kukátkem se podívá o koho jde. Poté v klidu otevře. V dveřích se objeví jakýsi poštovní doručovatel s dopisem v ruce. Než jej JUDr. Mattitude vůbec pozdraví, vystrčí hlavu z dveří a porozhlédne se, jestli není někdo na chodbě. Poté už s poštovním doručovatelem normálně komunikuje.

JUDr. Mattitude: "Tak co je? Nemam moc času.."

Poštovní doručovatel odpoví: "Mam pro vás doporučený dopis..pane. Prosím podepiště to zde.

JUDr. Mattitude podškrábne jakýsi list, převezme dopis a pošťákovi zabouchne dveře doslova před nosem.

"Tak copak to zase máme? Že by něco s lochem a jeho přítelem Crowaxem?"

JUDr. Mattitude nedočkavě trhá obalku a bere do rukou hlavní papír.

"Vážený doktore práv Martine Čepe... blabla... kvůli obvinění z pojatosti jste byl z případu odvolán? Cože? Jak si tohle mohou dovolit? Sakraa!"
Vzteky roztrhá papír, bere do rukou klíče a se slovy "Tohle jim nedaruji, já jim dám pojitost.." opuští kancelář. Jen co vejde z kanceláře, zpozoruje na konci chodby Shaggze s Crowaxem. Hned na to vpláhne zpět do svého kanclu. Shaggz s Crowaxem vypadá, že jsi ho naštěstí nevšimli. JUDr. Mattitude zamyká kancelář a opírá se zády o dveře. Se zděšeným výrazem si sedá na zem a poslouchá bavící se dvojici na chodbě.

Shaggz: "Zase mě ta dnešní prohra tolik nesebrala, titul pořád mám, tak na co si stěžovat? Mám teď na práci trochu jiné věci."

Crowax: "Jo tak.. myslíš to bububů na soudce? Haha."

Shaggz: "Jo, přesně tak.. a hele, zrovna jsme u jeho kanclu."

Zaťuká Shaggz na dveře.

"Soudčínkuu, nepozveš nás dál? Máš právo bejt posranej z klaunůů."

Crowax: "Haha, neblázni... ten tu teď asi není." Dvojice odchází chodbou dále.

JUDr. Mattitude, držící ruku na srdci si z hluboka oddychne. Poté založí ruce na hlavu a sklopí jí k zemi..

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mattitude Thu Feb 28, 2008 10:46 pm

Část 4.

The Alter Duo vs. Lords of Shadows (CZSK Tag Team Championship)

Dámy a pánové, připravte se na main event dnešního večera, kterým je zápas o CZSK Tag Team opasky, držící dvojicí The Alterz. Ti právě přichází do arény, při čemž obdrží velmi slušný pop z řad diváků. Tato dvojice bratranců s tituly na pásech prochází entrance rampou, kde se doslova proplácá s diváky až k samotnému ringu. V ringu si Alterz sundavají tituly z pásu a odevzdávají je rozhodčímu, poté již čekají na své dnešní soupeře.
Těmi není nikdo jiný, než tag team a zároveň bývalí držitelé CZSK Tag Team titulů, Lords of Shadows. Právě tito dva wrestleři se doposavad nesrovnali s prohrou a proto dělají vše proto, aby tituly získali zpět. Ten den může přijít právě dnes. Za tmavě laděné arény se tato dvojice tvořená s Shadowa a Darka Killera objevuje v aréně. Za pochodu entrance rampou neustále hledí na The Alterz, kterým naznačují gesty ukazování si na pás, že si jdou pro tituly. Když oba borci stojí na apronu, vynadají dívákům, kteří bučí a ukazují negativní transparenty. Poté se v ringu postaví k rohu, naproti rohu, kde stojí The Alterz a na něčem se domlouvají. Dark Killer si plácne s Shadowem a ten jde přes lana stát jako náhradník na apron. Taktéž to vypadá na druhé straně, kde se Peter obejme s Shanem a Shane jde stát na apron. V ringu tedy zůstává Dark Killer a Peter Alter. Rozhodčí zvedá nad hlavu opasky a ukazuje je všem stranám arény. Poté bije gong a zápas o CZSK Tag Team tituly může začít.
Peter s Dark Killerem na sebe hledí. Peter chce uhodit pěstí do obličeje Killera, ten ovšem reversuje a na místo toho zasadí Peterovi několik úderů loktem do obličeje. Peter ztrácí kontrolu, Killer se rozebíhá, ovšem Peter zatne co nejvíce síly v sobě samotném a Dark Killer padá nárazem o Petera, který provádí Shoulder block. Dark Killer je na zemi, Peter se rozebíhá do lan, Killer šikovně v leže backslidem podklouzne pod nohama Petera, ten běží do dalších lan a zpět, ale zde už mu provede Dark Killer z Peterova rozeběhu krásně laděný Chokebreaker. Peter Alter je na zemi, Dark Killer jej za nohy odtáhne ke svému tag team partnerovi Shadowovi. Plácne si sním, ovšem Shadow zůstává pořád na apronu. Dark Killer zvedne Petera na ramena, Shadow skáče na lano a poté společně s Killerem provádí svůj společný chvat Touch The Sky. Následuje cover: 1..2.. Shane přiběhne bratrancovi na pomoc a kopne do Shadowa zad, čímž přeruší odpočítání. Shadow se rozčiluje, rozhodčí, který odvádí Shanea opět na apron také. Shadow začne provádět Shatpshooter. Diváci tleskají, aby podpořili Petera, který je nyní pod pákou. Po několika sekundách nepříjemného lámání se Peter vzepře, otočí na záda a odkopne Shadowa. Oba se zvedají takřka v tu samou chvíli. Peter vyběhne po Shadowovi, ten chce provést Clothesline, ale Peter jeho ruku podeběhne, doběhne do lan, od kterých se odrazí zpět k němu a chce provést Spear, jenže Shadow na sekundu těsně uhne, čímž se dostane za záda Petera a provádí Sidmouth. Cover: 1..2.. Peter kick outuje. Shadow se rozhodne vystřídat Dark Killera, proto zvedne Petera na nohy a dojde sním k rohu, kde stojí jeho tag team partner Dark Killer. Peter se pokusí obou zbavit a to stím, že udeří pěstí Dark Killera za apronem a poté i Shadowa, ovšem Shadow se přesto přenese a tvrdě udeří Petera kolenem do břicha. Plácne si s Dark Killerem, oba provedou kick to gut a Shadow jde stát na apron. Dark Killer zvedá Petera, úmyslně jde za jeho záda a chystá se provést Dark City Driver . Jenže jen co se pokusí obejmout Petera, ten už jej namátkou kopne nohou do břicha. Dark Killer pouští, Peter se otáčí a provádí Spinebuster. Oba borci leží na zemi, diváci tleskají, ovšem spíše proto, aby podpořili Petera plazícího se ke svému partnerovi. Chybí pár centrimetrů, aby Peter tagoval svého partnera, ale Dark Killer odtáhne Petera zs nohy dál, Peter Dark Killera odkopne, vzepře se, stoupne si a doslova si skočí pro tag. Shane jako střela vlétne do ringu, kde provede Dark Killerovi Scissors Kick. Hned se zvedá, běží směrem k Shadowovi stojícímu na apronu a provádí Superkick. Dark Killer se zvedá, Shane provádí Dropkick. Dark Killer ovšem moc dlouho na zemi není, zvedá se, ale to už je Shane za jeho zády a provádí Reverse Huricanrana. Hned na to si plácne s Peterem, s kterým společnými silami zvedají Dark Killera, přesounou se sním k lanům, odkud provádí společný irish whip, následuje double shoulder tackle. Shane ihned leze za lana na apron, aby mohl být k dispozici. Peter si sním opět plácne. Shane nejprve běží k lanům, kam se šplhá nahoru Shadow, toho jednodušše shodí opět na zem obyčejným elbow attackem. Peter jej volá, aby mu šel pomoci s Dark Killerem. Oba zvednou Dark Killera, postaví jej mezi sebe a chystají se provést leg sweep-clothesline combo, jenže Dark Killer skočí tak šikovně na zem, že jej minou. Hned se zvedá kip-up stylem na nohy, otočí se, rozeběhne se na dvojici Petera s Shanem a oba sejme dvojitou Clothesline k zemi. Shane, který nemá v ringu již co dělat se odkutálí mimo ring, kde se jej ujme Shadow, v minulosti shozený k zemi právě jím. Oba se bijí mimo ring pěstmi. V ringu zůstává opět Peter s Dark Killerem, tak jako na začátku zápasu. Dark Killer zvedá Petera a chystá se provést Sit-out powerbomb. Jenže Peter, který nyní sedí na Killerovo ramenou jej začne mlátit do obličeje. Dark Killer se začíná motat, Peter reversuje do DDT. Mezi tím se opět zaměří objektivy kamer na dvojici Shadowa s Shanem Alterem, kde již dominuje Shane Alter. Shadow leží na zemi a zvedá se, Shane mezi tím vylézá na apron, Shadow je již skoro na nohou, Shane se rozebíhá a z apronu skáče z rozeběhu Flying Clothesline. Poté Shane odchází směrem k rohu, kde si chystá stoupnout jako náhradník svého tag team partnera Petera, který je nyní v ringu a zvedá se z DDT, čímž reversoval původní Sit-out powerbomb od Dark Killera. Peter se chodem na kolenou dostane k Shanovi, kterého taguje. Ten vchází do ringu, zvedá na nohy již napůl zvedajícího se Dark Killera. Poté cosi vykřikne na Petera a zvedne Dark Killera do powerbomb pozice. Peter se rozebíhá do lan a zpět a s Shanem provádí Hart Attack. Následuje cover: 1..2.. Shadow, který je již zpět v místě dění zasahuje. Peter se jej ujme, zvedá na ramena, ovšem Shadow se mu z tohoto pokusu vymaní, dostane se za jeho záda, načemž se Peter otočí, Shadow jej uchytí za ruce a provádí The Berkocet. Shadow se zvedá, v tom ho již připraví bratranec Petera, tedy Shane. Shadow je na nohou, ovšem Shane, který stojí za zády Shadowa provádí Back Stabber. Poté nohou doslova vykopá Shadowa z ringu. Shane má dojem, že má vystaráno, ovšem pravda je jiná. Shane se chvíli dívá na Shadowa, kterého vykopal mimo ring, uštědří mu několik nadávek, poté se otočí a to už jej Dark Killer chytí za krk a provádí Chokeslam. Cover: 1..2..2,5 kickout. Dark Killer se zlobí na rozhodčího s domněním, že nepočítal správně. Dark Killer popadne Shane Altera a vleče ho k turnbucklu, kam právě dorazil jeho partner Shadow. Plácnou si a přesunou se s skoro nevládným Shanem do prostřed ringu, kde provedou svůj společný chvat Double Tiger Driver. Dark Killer leze přes lana na apron, Shadow se pokouší o pinfall: 1..2..2,5 Peter Alter provádí running leg drop přímo na záda Shadowa, čímž zničí pokus protějšího tag teamu o výhru. Hned co se zvedne, začne provádět gesta, kde si ukazuje na uši, jako že málo slyší diváky.

Brian Nelson: "Hulk Hogan?"

Poté, co aréne reaguje velikým popem vylézá Peter jednou nohou na spodní lano a druhou na prostřední a začíná se houpat.

Brian Nelson: "Edge?"

Jimmy Freak: "Ať se ti to líbí, nebo ne. Nic proti Edgovi s Hoganem nemám, ale tihle dva mě svou spoluprácí v ringu a vůbec jako tag team nikdy nezaujali."

Brian Nelson: "Jsem podobného názoru, to však nic nemění na tom, že se o tag team jedná. Navíc o jeden poměrně výjmečný. Je známo, že byl Edge fanouškem Hulka Hogana od raného děství.. no a nakonec se mu sním podařilo získal titul, obdivuhodné."

V tu chvíli, co se Peter houpe na lanech jej přehazuje mimo ring Shadow. Následně se začne Peterovi smát, v tom ho už otáčí Shane, který provádí Back kick. Hned poté ho uchopí a přesune se sním k turnbucklu, na který ho vyzvedne. Vyleze nohami na prostřední lana, chytí Shadowa a chystá se provést Superplex. Ovšem Shadow mu tento pokus zmaří tím, že jej začne mlátit pěstí do břicha, nakonec Shadow Shane odstrčí, ten padá na zem, ihned se zvedá, v tom ho už ale zachytí Shadow a provádí Tornado pedigree. Cover: 1..2.. kickout. Naštvaný Shadow zvedá Shanea, jde za jeho záda a chce provést Blue thunder bomb, jenže Shane v půlce chvatu reversuje, dostane se na nohy a za Shadowovo záda, kde využije situace a provede Crossface Neckbreaker. Krátce poté, co oba leží se Shane doplazí ke svému parťákovi Peterovi, kterého taguje. Peter vchází do ringu, kde se Shadow zrovna doplazí k Dark Killerovi a plácne si sním. V ringu jsou opět Dark Killer s Peterem Alterem. Dark Killer vybíhá proti Peterovi s úmyslem provést Big boot, Peter ovšem uhybá, chytí Killera za pás, ten se ubrání několika ranami loktem do obličeje a provádí od lan irish whip k lanům druhým, ke kterým Peter dobíhá, odráží se od nich a běží směrem k Killerovi, kterého překvapí Rolling Clothesline. Shadow vběhne do ringu, Shane se rozhodne pro to samé. Shadow chce napadnout Petera, ten ovšem včas zareaguje, naběhne mu, přičemž podeběhne jeho ruku pokoušející se ho clothesline, zamíří k lanům, od kterých se odrazí zpět a s Shanem provádí jejich finisher Alterication! Peter odvrátí pozornost k Dark Killerovi, Shane mezi tím odvalí Shadowa mimo ring. Poté se vrátí k Peterovi, který nyní zvedl Dark Killera do samoa dropu. Shane se rozeběhne a splečně s Peterem provádí Countdown! Peter zalehává Dark Killera, Shane se rozebíhá k lanům, kde provede Dropkick Shadowovi stojícímu na apronu. Rozhodčí počítá: 1..2..3 a The Alter Duo obhajuje. Jak zápas v podání Dark Killera s Peterem Alterem začal, tak také skončil a to výhrou Petera. Po chvíli přináší rozhodčí Alterům své zaslouženě obhájené opasky, se kterými The Alterz opouští ring a slaví svou výhru s diváky u entrance rampy. Shadow mezi tím došel do ringu k ležícímu Dark Killerovi, oba se po sléze začínají kvůli prohře hádat.

Winners and still CZSK Tag Team Champions: The Alter Duo

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Inu, šance na opětný zisk titulu byla pro LoS neúspěšná. Zřejmě to vypadá, že se již nebude takových příležitostí opakovat. Který tag team bude dalšími soupeři The Alterz a zároveň lovcem titulů? Odpověď Vás čeká v dalších shows. My Vám děkujeme za pozornost a u E-fedu opět v pondělí nashledanou.

Na show pracovali:

Israha: Israha/Arien segment, Cerberus/Slovakia Warrior vs havlajs/Jedovatá Kobra, Ari Riggins rozhovor

Mattitude: Opener, JUDr. Mattitude segment, Main event

p.herca: Nate Hammer promo, Popkiller promo, Hardcore 6-Man Tag Team Match

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Crowax Thu Feb 28, 2008 11:39 pm

Haha soucasny pripos.... charakter Judra mi strasne pripomina Edge z jeho feudu s Kanem Laughing .
Ze zapasu byl nejlepsi ten Hardcore 6 Man TT Match a taky se mi jeste libily imitace Hogana a Edge v ME.
Crowax
Crowax
Legend Killer
Legend Killer

Poeet p?íspivku : 2502
Registration date : 08. 07. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  EightBall Thu Feb 28, 2008 11:43 pm

V pohode show ako vzdy...Judr sa nam docela vtipne vyvyja...ale musim si vyliat srdce lebooo som uz (tusim) dve show po sebe ani len blby segment nemal sadz Cize som z casti aj dost sklamany.FEUD tez nejak stoji a nevyvyja sa...
EightBall
EightBall
CZSK Hall of Famer
CZSK Hall of Famer

Poeet p?íspivku : 3819
Registration date : 24. 06. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Krupy Thu Feb 28, 2008 11:44 pm

Skvely segment Ariena s Israhom,az sa hanbim ze nepisem proma,ale casu neni vela...urcite sa to pokusim napravit.Israha to zvladol skvele,bola tam obsiahnuta aj minulost,tito dvaja maju spolocnu historiu,co je vzhladom na kratku historiu fedu obdivuhodne...
Krupy
Krupy
The Biggest EdgeHead on the Earth
The Biggest EdgeHead on the Earth

Poeet p?íspivku : 6986

http://www.wrestling.estranky.cz

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  paci182 Fri Feb 29, 2008 9:40 am

hej to je super debut Very Happy diky moc, perfekt Smile
paci182
paci182
The Big Red Machine
The Big Red Machine

Poeet p?íspivku : 2820
Registration date : 26. 07. 07

http://ava-plus44.com/index.php

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Texas_Venom Fri Feb 29, 2008 11:19 am

Hezká show, jako vždy. Jediný co bych možná vytknul bylo, že v Hardcore tag matchi se jednalo pouze o zápas a neproběhly tam nějaký provokace :arrow:
Texas_Venom
Texas_Venom
Midcarder
Midcarder

Poeet p?íspivku : 381
Registration date : 08. 07. 07

http://cz.altermedia.info

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Goja Fri Feb 29, 2008 7:33 pm

JUDr. je běsař Laughing Laughing ze zápasu nejlepší ME
Goja