CZSK WRESTLING
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CZSK E-fed - Show 32

4 posters

Goto down

CZSK E-fed - Show 32 Empty CZSK E-fed - Show 32

Příspěvek  Mattitude Thu Jan 31, 2008 10:58 pm

Část 1.

Jedovatá Kobra vs. Roukys

„Dámy a pánové, následující match je plánovaný na jeden fall. Dovolte mi tedy představit účastníky tohoto zápasu!“
A na svém harleyi už do ringu jede Jedovatá Kobra, wrestler, který měl díky Cerberovi poslední dobou obrovskou smůlu v ringu. Parkuje u ringu a sundavá si koženou bundu. Leze do ringu a už čeká na svého soupeře.
„A jeho soupeřem…“
Hella Good od No Doubt zní hlasitě arénou jak tomu již bylo mnohokrát, lidé tedy tuší, že si to do ringu míří Roukys, jeden ze dvou mužů, co se na PPV utkají o CZSK championship titul.
Jde ve svém tradičním tanečním obleku ala John Travolta a vypadá docela sebevědomě. Nejspíš i on si je vědom „smůly“, která Kobru sužuje.
Oba borci už jsou v ringu, rozhodčí tedy zahajuje zápas. Roukys jde na to očividně takticky rychle a jde do okamžitého lock-upu, kde svou silou převálcuje Kobru a dostává ho ke sloupku. Rozhodčí je zde od sebe odtrhává, Roukys si ale neodpuští menší cheap shot v podobě pěsti na nebránící se Kobru. Ten by se nebýt rozhodčího na Roukyse vrhl. Když sudí odstupuje, už mu nic nebrání skáče na Roukyse. Daří se mu nasadit Teardrop suplex, pin není díky Roukysově mrštnosti možný. Chvála se však nehodí, protože mu do toho Roukys zase vběhl, tentokrát Bearhug Plex. 1…2…2,5..kickout. Kobra se krátce zahledí na entrance, jako by se bál blížícího se nebezpečí a rozhodl se to tedy hned ukončit. Čeká, až se Roukys zvedně, rozebíhá se proti provazům a provádí Busaiku Knee Kick! Okamžitě leze na sloupek.

Nelson: „Zatím máme dvě minuty a…Kobra už chce provést Crossfire? Cože tak rychle?“

Freak: „Jedno slovo: Cerberus.“

A skáče nádherný Shooting Star Press, který se proměňuje v Legdrop, Roukys se však odkutálel pryč z cesty a Kobra tedy bolestivě dopadá na své pozadí. Teď svým tělem brání pohled rozhodčímu na Kobru, využívá toho a vytahuje cosi z trenek. To je pepř! Chrstne koření Kobrovi do očí a okamžitě na překvapeného soupeře provádí pin with bridge! 1..2..3!

Winner: Roukys

Tak dnes pro Kobru nebyl zhoubou Cerberus, ale on samotný! Roukys urychleně opouští ring, mezitím co Kobra stále neví, co se to sakra stalo.

Gary the Gargantuan interview

„Dobrý den, milí diváci, vítejte u další edice CZSK interview. Já jsem Kimberly Gardner a vedle mě dnes sedí jeden z obrů CZSK! Nemluvím o nikom jiném než o Garym!“ Zářivě se usmívá a jako v cirkuse udiveně ukáže na mohutnou postavu na protějším křesle.
Gary je jako vždy zamlklý, na jeho tváři hraje neutrální výraz. Vypadá značně nesoustředěný, to, že si nervózně hraje se svými prsty na to značně ukazuje. Najednou si uvědomuje, že už je představen a pokusí se promluvit.
„Uuuh, jo, jo, to jsem já. Gary…Gargantuan.“
K.G., zamlklá z Garyho odpovědi se snaží situaci zachránit úsměvem. Po krátkém, ale přesto trapném tichu se odhodlá k další otázce.
„Tak..jaké jsou tvé pocity z CZSK? Už je to jen přeci nějaká doba, co jsi debutoval.“
Na tohle má gigant už co říci.
„Ale jo, je to tu slušný. Někteří docela slušní zápasnící, navíc se nebojí jít do extrémů. Já sice třeba nedokážu přeletět přes provazy, ale….no, dokážu jim nakopat prdele, no ne?“
K.G., trochu vyhozena z míry jen lehce kývla. Garyho parametry byly ve vysokých měřítkách, takže nebyl žádný Hammer...v podstatě bylo ale třeba litovat každého jeho soupeře. Zvláště pak ty, co se mu nějak znelíbili.
„Vidíš svou kariéru třeba na nějaký ten…no, ty víš, titul?“
Chvilku zapřemýšlel. Titul bylo teď poslední, co ho trápilo, ale to ostatní nemusí vědět, že?
„Jo, titul rozhodně. Třeba to párátko Mattitude. Intercity Title je…v CZSK hodně důležitý titul a proto by se hodil. Chápeš, mohlo by mě to vynést do výšin.“
K.G. byla Garym úplně zmatena.
„No a pak je tu ten Egro.“
„Ergo.“
„Vždyť jsem to řekl, Ergo. V Battle Royalu byl pár minut a hned machruje. Tak jsi vyhrál titul, no, to se stává každý den.“
Kimberly se rozhodla, je čas zasáhnout.
„Gary, Gary..“
Překvapeně se na ni podíval s tím svým masitým obličejem, ze kterého bylo poznat jen opravdu málo emocí.
„Co je?“
„Tebe něco trápí, že jo?“
Mlčel.
„Všimla jsem si a určitě nejen já, že máš poslední dobou problémy s Magnumem….Nechtěl by ses s díváky podělit, o co jde?“
A v tu chvíli Gary, jinak klidný obr, vybuchl…
„A co by jako mělo bejt, doprdele?!? Prostě ten sráč chce vypustit nějakou lež!...oukej, oukej, raději už půjdu.“
A když zmizel z obrazovky, K.G. se jen trapně usmála…Dopadne snad nějaké interview jednou dobře? Bylo by to zapotřebí.

Trey Thrasher promo

Zmatený šum arény protrhne theme Treye Thrashera. Při jejích prvních tónech se ospalí diváci probouzejí k aktivitě. Jsou rádi, že jejich už docela oblíbenec je po životu nebezpečném pádu, který utrpěl před týdnem, zase v pořádku. Nebo není? Druhá možnost přichází v úvahu velice záhy, protože Trey Thrasher se pod titantronem neobjevuje. Trapná chvíle se ještě protahuje, pak začnou skalní Treye vyvolávat skandovaným pokřikem: „Blow-ya-head-off!“…stále žádný efekt.
„Že by v tomhle měl prsty Arien?“
„To je ta nejpravděpodobnější možnost, Briane.“
Ani Jimmy Freak ovšem pravdu nemá. Arien se totiž o sekundu později rudý vzteky přiřítí po entrance stagi, aby udělal krátký proces s nenáviděným rivalem, který…tu není. Arien střílí vražednými pohledy hnedle sem, hnedle zase tam…ale Thrasher jako by se vypařil. Upír to už chce vzdát a znovu se vrátit do zákulisí, ale najednou se zapne titantron. A všichni hledající naleznou Treye Thrashera na něm.
„Zdravíčko.“, povídá Thrasher a popotahuje si z doutníku.
„Ty svině!“, zařve Arien dost hlasitě na to, aby ho bylo slyšet i bez mikrofonu.
„Svině? Nemáš náhodou ty v držce zubiska jako divoká svině, co?“ Trey se svému vtípku uchechtne, diváci mu zatleskají. Arienovi nezbývá, než se tvářit vztekle.
„Já jsem to tak nějak tušil, Ariene. Nevyšlo ti to minulý čtvrtek, tak to chtěls napravit dneska. Ale hopla…Trey Thrasher byl zase o něco chytřejší…“
„Blow-ya-head-off, blow-ya-head-off…“, nese se hledištěm.
„Držte huby, chátro!“, řve Arien, ale není mu to nic platné.
„Maj tě rádi, co?“, rýpne si ironicky Thrasher. „Ale dost keců. Na to, abys mě konečně mohl zprovodit ze světa, si budeš muset počkat, bledouchu. No ale dlouho tě čekat nenechám…Insatiable Bloodlust. Trefný název, co? Tam budeš mít příležitost.“

„A víš co? Seru na fairplay. S tebou to ani jinak nejde, protože při hře fairplay tě znemožním i poslepu. No DQ!!! Ať si můžeš pár dní honit nad představou, že nade mnou máš výhodu. Stejně ti to prd pomůže…rozhodnou dovednosti a ty mám jaksi na vyšší úrovni já.“
„Blow-ya-head-off, blow-ya-head-off…“
„Ani to nezkoušej!“, zarazí Trey Ariena uprostřed slova. „Nažvanilo se toho už dost. Šetři se na neděli…protože ode mě šetrnost neočekávej.“
Titantron ztemní a Arien zůstane stát sám na entrance stagi, kypící vztekem…

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Poeet p?íspivku : 5143
Registration date : 08. 05. 07

http://www.myspace.com/mattitude333

Návrat nahoru Goto down

CZSK E-fed - Show 32 Empty Re: CZSK E-fed - Show 32

Příspěvek  Mattitude Thu Jan 31, 2008 11:02 pm

Část 2.

Nate Hammer vs. DM Bukva (Street Fight Match)

"Dámy a pánové, následujícím zápasem je Street Fight Match! Jehož účastníky jsou.."

Stojí u prostřed ringu ring announcer Marty Gibson, připraven ohlásit divákům prvního účastníka. Tím je Nate Hammer, který nyní přichází před zraky diváků. Tento diváky oblíbený borec právě prochází entrance rampou, místy si plácne s několika fanoušky a je připraven na tvrdý zápas.
Druhým učastníkem tohoto zápasu je DM Bukva. Tento bývalý CZSK Champion přichází se sklopenou hlavou po entrance rampě do ringu. Reakce na diváky jsou nulové, absolutní koncentrace na sebe samotného. Ihned so vchází do ringu se pouští do Hammera, zápas začíná.
Oba borci se pouští do lock upu. DM Bukva odstrčí Nate Hammera, rozeběhne se, ale Nate Hammer padá k zemi a DM Bukva přepadává přes lana. Bukva se začíná zvedat, Nate Hammer se rozebíhá na Suicide Dive, ale jde pouze o fintu, jelikož místo toho provádí Handstand Springboard, kterým se dostane do prostřed ringu. DM Bukva vylézá na apron, nyní se Nate Hammer rozeběhne a provede Basseballslide, čímž podkosí Bukbovi nohy a ten padá mimo ring. Hammer jej následuje. Chce zvednout Bukvu, když ten se začne bránit rány loktem do břicha. Poté popadne Hammera za hlavy, přesune se ke schůdkům a provede jednu ránu o hlavu do schodů. Poté se přesune k rohu v mantelenech, kde Hammera posadí. Poté si udělá rozestup, rozeběhne se, ale Hammer uhybá. Bukvovi zůstává na mantinelu noha, Hammer jej posadí na mantinel jako na koně celého. Následuje back chop. Hammer utiká k ringu, kde vytahuje ze spod ringu víko popelnice. Vrací se k Bukvovi sedícím na mantinelu, chce jej sejmout víkem od popelnice, ale Bukva včas uhybá a provádí Eye Poke. Hammer reflexem pouští víko. Bukva slézá z mantinelu, popadá víko a praští Hammera po hlavě. Následně ho posílá do ringu. Bukva se přesune k jiné straně ringu a ze spod vytahuje štafle. Ty pošle do ringu. Než stačí vlést do ringu, Hammer mí již v ruce štafle, kterými udeří Bukvu do břicha. Bukva padá k zemi a Hammer staví štafle na jeden z rohů ringu. Zvedne Bukvu a opře jej o štafle, rozeběhne se, ale Bukva mu dá před obzor nohu a tím se ubrání. Veme štafle, pošle je na hammera, ten je chytí, Bukva rychle vylézá na druhé lano turnbucklu a skočí na Hammera držícího štafle Diving shoulder block. Následuje cover: 1..2. sotva 2 vteřiny a Hammer kick outuje. Bukva se zvedá a řve na pár týpků, ať mu hodí židli...ti poslechnou a Bukva má nyní v rukou židli. Bukva čeká, až se Hammer zvedne. Ten se po chvíli zvedá, Bukva chce udeřit, ale Hammer ho zvedne na ramena i přesto, že má Bukva židli stále v ruce. Chystá se provést nejaký chvat, ale v tom ho Bukva praští židlí. Hammer tedy pouští. DM Bukva chce udeřit Hammera do břicha, ten ale těsně uhybá, dostává se za záda Bukvy a provádí Belly-to-Back Suplex. Hammer využije volné židle, položí jí na zemi do sklopené polohy a následně provede Bukvovi Curb Stomp onto a chair. Hammer opuští ring a šahá pod spod ringu, vytahuje popelnici, tu dostane do ringu. V ringu vysypá její obsah, kde je barbed wire! Fallen vidí, že se Bukva začíná zvedat, proto barbed wire odkládá a bere do rukou popelnici. Bukva je již na kolenou a schytá ránu popelnicí do hlavy od Hammera. Ten poté bere do rukou barbed wire a omotává si ho kolem ruky. Diváci šílí, jelikož ví, že je toto u Hammera oblíbená věc. Hammer zvedá Bukvu a chce ho touto pěstí omotanou barbed wirem udeřit, Bukva však ruku chytá, po chvíli usillvného přetlačování jí odvrátí, popadne Hammera a provede double underhook DDT na popelnici. Následuje cover: 1..2.. Hammer kick outuje. Bukva jde mimo ring a ze spod ringu vytahuje stůl. Ten samozdřejmě pošle se sebou do ringu. V ringu kopne několikrát ležícího Hammera, čímž prodlouží jeho dobu lehu a stůl zhruba ve prostřed ringu rozloží. Popadne i štafle a počká, až se Hammer zvedne. Hammer se zvedá a ihned schytá nepříjemnou ránu štaflemi. Místo na zem padá přímo na rozložený stůl. Bukva rozkládá štafle před stůl a vylézá na ně. Už stojí a chystá se ke skoku, v tom se Hammer překvapivě zvedne a udeří Bukvu pěstí omotanou barbed wirem. Bukva jentaktak ze štaflí nepadá a jednou rukou se ještě drží. Hammer vylézá za ním, zvedá ho do torture rack pozice a provádí Fall from the Universe do stolu! Diváci tleskají a skandují CZSK, oba borci leží v křachlém stolu. Hammer položí ruku na Bukvovu hruď a tím je myšlen cover, na který rozhodčí okamžitě reaguje: 1..2...3, Nate Hammer vítězí. Po pár vteřinách, kdy se Hammer probere a zvedne, ihned odchází z ringu. Cestou po entrance rampě si ukazuje na pás a tím dává najevo, že si jde pro titul.

Winnner: Nate Hammer

WidowMaker/B-Reyo segment

Vidíme zákulisie CZSK arény a kamera pomary nabehne na záber Widowmakera. Hneď potom ako sa jeho tvár objaví v zábere si tento divákmi obľúbený borec odnesie od fanúšikov docela slušné reakcie. Widowmaker chce viditeľne niečo povedať:

„B-Reyo! Doteraz si len podvádzaj a využíval svojho šťastia k výhram. Lenže týmto dňom to končí! O 3 dni PPV Insatiable Bloodlust, CZSK Arena, B-Reyo vs. Widowmaker – 2 out of 3 Falls! To bude záruka, že opäť neuvidíme nejake nečestné spôsoby a náhodné výhry.“

„Náhodné výhry ?!“, ozve sa odniekiaľ mimo dosahu záberu kamery. Widowmaker sa tade pozrie, no už nestihne zareagovať a B-Reyo ho už napadne a zvalí na zem, kde naňho útočí päsťami, ako nejaký MMA fighter. Widowmaker sa snaží brániť, ale nakoniec musí B-Reya od neho odtrhnúť ochrankári. Widowmaker vstáva a hneď sa vrhá na Reya, takže ochranka má opäť plné ruky práce. Konečne sa podarí ich od seba odtrhnúť, pričom na seba ešte stihli zakričať pár ostrých slov, ale to už sa kamera postupne presúvala k dalšiemu dianiu...

The Jobber vs. Lord Darsen

Brian Nelson: "Vítejte zpět v CZSK aréně, kde nás čeká zápas mezi nerovnocennými soupeři. Řeč je o Jobberovi a Lord Darsenovi."

Jimmy Freak: "Počkej, zní theme JUDr. Mattituda. Co ten tu dělá?"

Brian Nelson: "Už si zapomněl, Jimmy? Ten bude dnešním spolukomentátorem."

Jimmy Freak: "No vidiš, málem bych na to zapomněl. Ale za jakým účelem?"

Brian Nelson: "To nevím ani já, ale co takhle se zeptat jeho samotného?"

Jimmy Freak: "Dobrý nápad.."

JUDr. Mattitude s titulem na opasku, svým soudním kladívkem, které nikdy nenechá na mimo dosah a s mikrofonem v ruce přichází po entrance rampě směrem ke komentátorskému stolu. Mezi tím se pouští do řeči:

"Klídek klídek v CZSK síni, z hluboka dýchat. Vím, že mi tak závidíte, až musíte bučet.. ale já jsem dnes speciální host, spolukomentátor tohoto následujího velmi napínavého zápasu, tak se podle toho chovejte, lemouni."

Dojde JUDr. Mattitude ke komentátorskému stolu:

"Hej Freaku freakovitej, tohle má být posezení pro zvláštního hosta? Tahle 100 let stará židle? Vstávej!"

Chytne JUDr. Mattitude Jimmyho Freaka za triko pod krkem zvedne a odstrčí o kus dál od sebe. Následně zaujme místo Jimmyho Freaka. Jimmy Freak si mlčky, aby předešel problémům upraví kravatu a spokojí se s místem na méně pohodlné rosklápěcí židli. JUDr. Mattitude si nasadí sluchátka s mikrofonem a ihned se pouští do řeči:

"Tak už abychom začli komentovat, ne? The Jobber je již připraven v ringu a hned ho čeká velmi vyrovnaný oponent, Lord Darsen, hahahááá."

Jimmy Freak: "Eh..no.. ano."

Brian Nelson: "Podívejte se na obličej The Jobbera, netváří se zrovna dvakrát spokojeně.."

Když Lord Darsen dojde do ringu, ihned bije gong. The Jobber se po znění gongu začne chovat, jako by ho ten zvuk nakopl. Ihned zákeřně vystartuje po Lord Darsenovi. Následuje několik punchů, kterými jej uzemní až do pozice na kolenou. Následuje několik ran pěstí do zad. Poté se The Jobber rozebíhá do lan a zpšt, v tom se už ale Lord Darsen zvedl a provedl Tilt-A-Whirl Slam.

JUDr. Mattitude: "Ten Jobber je fakt blb..."

Lord Darsen zvedá Jobbera a následuje irish whip..

"DeathDriver!!" Vykřikne komentátor Jimmy Freak poté, co Lord Darsen provede jeden ze svých finisherů.

JUDr. Mattitude: "Musíš tolik řvát, kolego? V neděli mam zápas a nerad bych tam přišel jako hluchý."

Lord Darsen se chvíli dívá na bezvládně ležícího Jobbera a poté jej zvedá. Provádí Straight from Hell! Následuje cover: 1..2..3 a Lord darsen se stává nepřekvapivým vítězem.

JUDr. Mattitude: "Ale že to byl vyrovnaný zápas pánové, co?" Vtipkuje s úsměvem JUDr. Mattitude, jeho usměv je ovšem pryč v momentě, kdy se vedle něj ocitne Israha, který přišel diváky. JUDr. Mattitude se lekne tak, až opustí soudní kladívko, které držel doposavaď v ruce. JUDr. Mattitude celý stuhlý hledí na Israhu. Israha popadne CTSK Intercity Belt, který měl JUDr. Mattitude odložený na komentátorském stole. JUDr. Mattitude nijak nereaguje. Až poté, co Israha postoupí pár kroků dále, směrem k ringu, se začne JUDr. Mattitude vztekat.

"On mi vzal můj titul, vidíte to? Můj titul!"

Lord Darsen v ringu stojí a zapřeně se dívá na ležícího Jobbera. V tom vchází Israha do ringu a sejme Lord Darsena ze zadu po hlavě titulem. Ten padá k zemi. Israha zahazuje belt.

JUDr. Mattitude: "Muj titul je pořád mezi těmi vagabundy!"

Israha chytá ležícího Darsena za nohu a ten jej odkopne. Darsen se zvedá, rozebíhá se a skočí na Israhu, čímž ho poalí k zemi. Následuje výměna několika ran pěstmi do obličeje. V ten moment zasahuje ochranka přiběhnutím do ringu. Něco přes deset členů vstupuje do ringu a odtrhává od sebe Darsena a Israhu. Oba wrestlery dostávají na nohy a pokusí se je dostat na dosah od sebe. Israha poté, co stojí sejme jednoho z členů security pěstí do obličeje. Dalších několik už ho však ze zadu chytí a nepouští. Členům ochranky se podaří Israhu dostat mimo ring. Druhá skupinka, která má na starost Darsena postupuje v bezpečné vzdálenosti za Israhou. Když stojí Darsen na apronu, vzepře se a skočí Diving Double Axe Handle přímo na Israhu, čímž sejme k zemi o několik členů ochranky. Bitka pokračuje, borci se bijí pšstmi, kopají do sebe, za pár vteřin se jich ale opět ujme ochranka. Diváci opět bučí.. Ochranka už se blíží k vstupní zoně a tak se JUDr. Mattitude konečně odváží vstoupit do ringu, kde mimo jeho titulu leží ještě vyřízený The Jobber. JUDr. Mattitude ihned popadá svůj titul, z kapsy vytahuje kapesník a titul čistí. Poté zapíná mikrofon, který si vzal do ringu sebou a připravuje se k řeči. Jednou nohou se opře o Jobbera, ležícího nřichem k zemi. Diváci bučí o to víc.

"Pěkně se o ty bastardy postarejte.."

Zakřičí JUDr. Mattitude na odcházející členy security držící od sebe Israhu a Lorda Darsena.

"A vy sklapnětě, teď mam slovo já."

Zakřicí na místní bučící diváky.

"Pamatujete, jak jsem mluvil o tem velkém zápasu, v kterém budu učinkovat na PPV? Ten velký zápas, v kterém půjde o můj titul? Dnes nastal čas vám o tom povědět něco víc. Ten, kdo se proti mne utká v tomto zápase, je právě teď v této aréně.

Jimmy Freak: "Eh?"

"Pořád nevíte? Ano, je to ten chudák podemnou. The Jobber je ten, kdo se na PPV utká v zápase se mnou o CZSK Intercity Champinoship na PPV!"

Brian Nelson: "Cože? The Jobber vs. JUDr. Mattitude na PPV"

"Lemoune vstávej.."

Pomůže JUDr. Mattitude vstát The Jobberovi. Když je Jobber na nohou, nabídne mu JUDr. Mattitude přátelskou ruku. Několik diváků pokřikuje na The Jobbera "Don't do it!". Jobber však po chvíli váhání JUDr. Mattitudovu ruku podá. Oba se drží za ruku, když v tom provede JUDr. Mattitude Jobberovi European Uppercut a Jobber je opět na zemi.

"Hahaha, kdyby si nebyl tak blbý Jobbere. Chce to jen logiku...jen logiku. Uvidíme se v neděli.." Hodí JUDr. Mattitude mirkofon na ležícího Jobbera a za velkého heatu odchází pyšným krokem pryč.

Winner: Lord Darsen

Naposledy upravil dne Thu Jan 31, 2008 11:11 pm, celkově upraveno 1 krát

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mattitude Thu Jan 31, 2008 11:08 pm

Část 3.

Popkiller segment

Rufus Maxwell byl v poslední době šťastný. To, že CZSK titul nakonec vyfoukl Vic Ergo, ho sice moc netěšilo, ale musel si přiznat jedno – měl klid. Israha měl plno starostí s Lordem Darsenem a ačkoli si tihle dva svůj spor neřešili tak úplně osobně, samotné osobě Rufuse Maxwella se prozatím vyhnuli. A Ergo a jeho sokové měli také zájem o jiné věci než o věčné audience v kanceláři GM. Tohle Rufusovi vyhovovalo…
Zrovna, když se mu tyto myšlenky honily hlavou, udeřil do jeho ušních bubínků zvuk klepání. „Ale ne…“, zabručel si Maxwell pod vousy.Do éteru ovšem uniklo strohé „Dále!“. Dveře se s vrznutím otevřely a objevila se zoufale neutrální a nevýrazná tvář Popkillera.
„Tak to vyklopte.“, ani nevzhlédl Maxwell od papírů.
Na Popkillerově tváři se objevil stín rozpaků, ale pak se bývalý tag team champ zkonsolidoval.
„Dovolil bych si vás o něco požádat, jestli tedy mohu…“
„Prosím vás, Popkillere…už mě sem přišlo o něco žádat mnoho lidí, většina byla mnohem méně slušná než vy, někteří se ani neptali, jen oznamovali…vám vyhovět musím už jen proto, že jste tak čestný a vychovaný člověk.“
Popkillerovi tato slova na chviličku vzala dech, pak ze sebe vykoktal: „D-d-dděkuji…“
„Ale k věci, nemám na vás celý den.“
„Jde o EightMastera. Nikdo se mi nemůže divit, že chci na tomto bezcharakterním slizounovi odplatu. Ale on se prostě zdejchnul a jenom se mi posmívá z titantronu. Myslím si, že je spravedlivé, abych dostal zápas, který by mi umožnil mou odplatu vykonat.“
„Máte pravdu. Do vašich osobních sporů s EightMasterem mi sice nic není, ale naopak mnoho je mi do toho, že EightMaster se prostě ztratí, aniž by dal vědět svým nadřízeným. Proto ho potrestám. Potrestám ho zápasem na Insatiable Bloodlust. Zápasem proti vám, Popkillere.“
„No to snad stačí, ne?“, dodá Maxwell, když se Popkiller nemá k odchodu.
„A-a-ano…“, vykoktá Pop a pozadu vyjde z Rufusovy kanceláře. Na cestě do svého locker roomu si pak šeptá: „Ponižoval jsi mě už dost dlouho, ‚kamaráde‘…teď je čas ukázat lidem, kdo z nás dvou je skutečně tím břídilem.“

Hajinek/Riggins segment

„Haji Haji Hajinek!“
„Ari, Ari, Ari!“
„Haji Haji Hajinek!“
„Ari Ari Ari!“
„Haji Haji Haji-„
„Dámy a pánové, prosím vás, aby jste se utišili.“
Autorativní hlas Maxwella dokázal mezi fanoušky vzbudit respekt, proto nastala ta krátká chvilka ticha.
„Jistě víte o té nevrlosti, která vznikla mezi panem Rigginsem a panem Hajinkem. Došlo zde k ničení majetku, vloupání do cizí šatny a jiným zločinům. Já sám se ovšem necítím jako muž, který potřebuje něco řešit s pomocí policie. Proto jsem se rozhodl, že si do ringu pozvu oba problematické živly.“
„YOU GOT YOURSELF A DEAL!“
Jedinečný Dealmaker si to již míří k ringu za obrovského popu. Jak pak by ne, podařilo se mu přemoci Erga a umlčet Hajinka, jeho konflikt s později zmiňovaným však ještě neskončil.
Leze do ringu, a stoupne si popodál od Maxwella. Chvilku se na něj nevraživě dívá, nemá rád, když se mu někdo plete do věcí. Pak se však uvolňuje a dovoluje General Managerovi CZSK pokračovat.
„Jak vidím, pana Rigginse jsem ani nemusel vyzývat. Děkuji Vám, že jste přišel. Tak a teď Vy, pane Hajinku. Pokud budete tak milý, nechte své přátele v zákulisí.“
Když se rozeznívá punková opera, je jasné, že nekorunovaný CZSK král punku přijde, zda bude sám….A ano, je překvapivé, že si to doopravdy míří k ringu bez Carmen a Joshe. Jako obvykle ve svém stylu má černou koženoubundu a roztrhané džíny. Znuděně leze do ringu, zalarmovaný Riggins s ním nic nedělá. Diváci nevědí, zda je unavennebo prostě nemá náladu. Oba na sebe hledí. Hajinek i přes to všechno neutrálně, Ari s plnou nevraživostí.
Když Maxwell nevidí, že není co by si řekli, opět si bere slovo.
„Pánové, dovoluji si sdělit, že za tu dobu, co se vy dva máte chuť roztrhat jste napacháli CZSK velké škody. A ty se pohybují v několika desetitisícovkách…a proto jsem se rozhodl…“
Chvilka ticha, Maxwell rád napíná fanoušky, i když každý z nich ví, co je čeká.
„….Rozhodl jsem se, že se utkáte na PPV, Insatiable Bloodlust!“
Fanoušci jsou potěšeni, dokonce i oba rivalové se lehce ušklíbli, nad tím, že se budou moci roztrhat, a to legálně.
„A to pánové musíme stvrdit. Teď mi to prosím Vás nezazlívejte, ale já nejsem žádný snob ani kancelářská krysa. Proto nebude žádné ťuknutí sklenkou, nebude žádné podepisování kontraktů. Uděláme to pěkně postaru, jak se to dělalo vždy. Uděláme to způsob, který tu byl nejdříve a který všechny ostatní způsoby také přežije. Chci tím říci, pánové, že Vy dva si potřesete rukou.“
Hajinek se probouzí k životu a začíná protestovat, dokonce Maxwellovi nadává, ten však opět začíná mluvit do mikrofonu, aby hlučného punkera přehlušil.
„Dokud nebude správný stisk, nebude zápas.“
Hajinek si lehce odfrkne a vystřelí ruku proti Arimu. Ten si ji chvilku prohlíží, toho kostnatého pavouka, co na něj míří, a také natahuje svou ruku….Dealmaster!!!
Hajinek skončil na zemi, kompletně mimo. Maxwell je bez sebe, křičí na Rigginse, ten je v klidu. Žádá Maxwella o mikrofon.
„Ehm…nenechal jste mě dokončit.“
Vrací mikrofon a sklání se k Hajinkovi. Zvedá jeho pravici a dopřeje mu hezký stisk, přesně jak slíbil. Ušklíbne se na Maxwella a mizí do zákulisí

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mattitude Thu Jan 31, 2008 11:09 pm

Část 4.
Vic Ergo vs. Tiger Kid

„Dámy a pánové, následující main event a zároveň poslední zápas před samotným PPV je plánovaný na jeden fall a jedná se o non-title match! Dovolte mi, abych představil jeho účastníky.“
Začínají první tóny v CZSK již známé melodie, fanoušci tedy vědí, co se chystá, když světla v aréně zhasínají.
„A jako první do ringu nastapuje současný CZSK Heavyweight Champion, Vic, The Crimson Soldier, EEERGOO!“
Už sedí na kulisách a s úšklebkem pozoruje fanoušky.Je mu to oplaceno bučením, nadávkami, pokřiky. Seskakuje z kulis a za ním vybuchuje pyro.Když jde k ringu, drží titul nad hlavou, snad jen aby ještě více vyprovokoval fanoušky.

Freak: „Je pravda, že si možná ten titul nezaslouží tolik jako jiní, ale tenhle chlápek má prostě charisma a přes tu zášť na povrchu prostě víte, že ho přímo žerete, pokud mi odpustíte tento výraz.“

Ergo zrovna prochází kolem komentátorského stolu. Měří si jak Nelsona, tak Freaka. Hází na stůl CZSK titul.

Ergo: “Hezky mi ho hlídejte, zajebaný psiska.“

Když leze do ringu, Freak si neodpouští sentimentální poznámku.

Freak „Dobrá, to, co jsem řekl předtím, si škrtněte.“

Ergo jde k protější straně ringu, přelézá provazy a sedá si na apron přímo proti entrance rampě. Nedočkavě civí na jeden bod, čeká, kdo je jeho tajemný soupeř určený Hammerem.

„A jeho dnešním soupeřem..“

Zazní tygří řev, fanoušci šílí, jen Ergo se tváří, jako kdyby od Hammera nikoho jiného ani nečekal.

„…Z Ósaky, Japonska….dámy a pánové, Tiger Kid!“

Rampa je obklopena lasery a Kid už vychází ven. Soustředí se na Erga, diváků si moc nevšímá. Když už je skoro u ringu krátce se zadívá do publika, ale to je velká chyba. Ergo vyskakuje přímo na nepozorného Japonce a pod svou váhou jde společně s ním k zemi. Dopad na tvrdou zem pro Kida byl tvrdý, Ergo již do něj různě kope. Zkrátka se snaží o vše, aby zůstal na zemi. Rozhodčí sice chce zasáhnout, ale nemá prakticky co dělat, zápas oficiálně nezačal, žádná pravidla tedy nejsou. Ergo si sedá na TK, aby mu mohl znemožnit jakýkoliv pohyb rukama. Útočí pěstmi na obličej, dokonce na něj jednou plivl. Kid seou různě škube a snaží se ze sebe Erga dostat, chápe, že silově proti němu nemá šanci. Nechává si tedy dát jeden úder od Erga, zvedá svou nohu a kope! Ergo sedí na jeho hrudi, snaží se tedy kick dostat conejdále…a daří se, kop trefil CZSK championa do zátylku. Ergo krátce zavyl a slezl z Kida držíce se za krk. Kid se zvedá a jde hned po nekoncentrovaném soupeři. Použil Roaring Elbow, což na pár chvilek úplně zrušilo Ergovu obranu, měl tedy možnost ho chytit. Táhne ho k ringu, na rozdíl od Erga chce, aby už tohle všechno bylo oficiální, navíc mu to přeci jenom jde lépe mezi čtyřmi sloupky. Chce ještě pro jistotu udeřit s Ergovou hlavou o ring, Doctor Victor se ale chytá apronu, zastavuje tedy Kid pokus mu o něj omlátit hlavu, aplikuje arm Twist, což nutí Kida ho pustit a s tímto holdem ho Irish Whipuje na schůdky. Ty se po nárazu lehkého Kida ani nehly, on je však na tom nejspíš mizerně, jak by se dalo číst z jeho pohledu. Rozhodčí už chce volat pro diskvalifikaci, teprve Gibson mu připomíná, že zápas nezačal. Ergo zvedá Kida a Irish Whipuje ho na barikády dělící ring od fanoušků. TK se již začíná trochu adaptovat na tento Street Fight a na barikády vyskakuje a vybalancuje svou rovnováhu, aby nespadl přímo na žasnoucí diváky. Otáčí hlavu a všímá si, že Ergo už na něj běží. Čeká a v okamžik, který tak moc potřebuje, provádí moonsault a padá na nohy přímo za Erga. Ten chvilku se hned otáčí, ale už nebylo záchrany. Tiger Kid si dělá prostor a uděluje Ergovi Shin Saikyou High Kick! Ergo po úderu zavrávoral a chytil se barikád, jinak by sebou práskl o zem.normálně technicky založený Tiger Kid si nyní mimo ring adaptuje styl viděný spíš u pouličních rváčů. Trefuje Erga pravačkou do obličeje a jeho břichu zažívá sérii knee kicků!

Nelson: „Trvalo to to skoro čtyři měsíce, ale mám pocit, že jsme udeřili do černého, Jimmy- konečně někdo pochopil, jak správně na Erga.

Freak: „Takových už bylo několik, nesmíš ale zapomínat na to, že Ergo dokáže přijít se silným protiútokem. A ten dokáže ovlivnit zbytek zápasu.“

Nelson: „Slyším snad dobře? Dnes nezápasí jen tak s někým. V ringu proti němu stojí Tiger Kid, tenhle kluk je mistr, co se týče protiútoků!“

Nepřestává útočit, každý fanoušek teď pochopil, co měl Ergo za lubem, a skoro každý věděl, že Ergův plán bude teď použit proti němu- domlátit soupeře mimo ring a v ringu jen slíznout smetanu. Další pravý hák posílá Erga k zemi a TK si dává chvilku času, aby se vydýchal. Po patnácti vteřinách Vica zvedá a snaží se o Kicking fury, kombinaci, která většinou slouží k naprostému odrovnání soupeře. První kick chce soustředit na Ergovo levé rameno. Během té krátké pauzy stačil ale i Doctor Victor nabrat trochu ztracených sil a blokuje kick. Ve výšce, kdy byla jeho noha odbourána, sebou TK zakolísal a dovolil tedy Ergovi, aby opět vyrazil. Chvilku to vypadá, jako kdyby napocoboval roukyse a jeho pokusy o box, pak ale nečekaně překvapuje diváky tvrdou pěstí do Kidová břicha, což dostalo šokovvané Japonce do předklonu. V této pozici je jeho obličej zcela be zábran vystaven Ergovo útoku. Vic se usmívá a vypadá to, že udělí rodákovi z Ósaky facku. Co ale tak vypadá je ve skutečnosti úder zápěstím, tedy mnohem bolestivější záležitost, která Kida posadila na zadek a to doslova. Chvilku je v šoku, jako kdyby nevěděl, co se děje, dokonce se poslušně zvedá, když ho Ergo zvedá. Když ho odvádí ke komentátorským stolům, kde Nelson a Freak hořečně diskutují o tom, jak dokáže být tento úder nebezpečný, konečně se do Tiger Kida vrací ta ztracená energie a začíná se Ergovi vzpírat. Vyúsťuje to v to, že podrážděný Ergo chce Kida Irish Whipovat na protější schůdky. Kid se už ale jen tak nedá, reversuje Irish Whip, ale Erga na schůdky neposílá, místo toho ho dostává do single underhooků a aplikuje TK Special! Oba borci sebou švihli o zem a Kid nepouští řvoucího Erga, nasazuje tlak na jeho pravou ruku! Je si vědom, že konce zápasu se tímhle nedočká, ale chce tak Erga oslabit a mít tedy možnost vyhrát. Za svého vysokého válečného křiku, jak to umí jen Japonci, nepřestává natahovat Ergovu končetinu, vůbec nemá třeba strach, že by mohl CZSK Championovi ruku zlomit. Po minutě v tomto bolestivém holdu ho pouští a pohlédne na diváky. Ti jeho čin vůči neoblíbenému wrestlerovi CZSK č. 1 odměňují příjemným popem. I sám Tiger Kid se v tomto boji začal vyžívat a jak to vypadá, nemá plány odtáhnout Erga do ringu. Místo toho k překvapení komentátorů shazuje titul ze stolu společně s technickým vybavením. Mluví něco v japonštině, Freak i Nelson, přestože tak krásný jazyk, jakým je Japonština, nikdy nestudovali, chápou, že po nich chce, aby se vzdálili od stolu. Ani jeden z nich neprotestuje. Fanoušci jsou rádi, že uvidí High Flying akci a začínají skandovat „TIGER KID“, to Kida samotného potěšuje. Zvedá Erga, uštědřuje mu jeden High Kick do ramena a hrubě ho pokládá na stůl. Zde svému ležícímu soupeři uděluje jeden pěkně hlasitý chop, jen tak pro jistotu. Leze do ringu, přímo na sloupek. Diváci už skoro šílí, Kid si jen měří vzdálenost, kterou bude muset skočit. Naposledy se otáčí, aby zkontroloval, že Ergo leží na stole, pak skáče nádherné El Tornillo! Bohužel měl Erga uzemnit nějak více, ten se totiž hned probouzí k životu a rychle se svaluje ze stolu! Létající japonec tedy proráží prázdný stůl a padl si tedy do vlastní pasti. Leží naprosto bezvládně, Ergo sedí u schůdků, tiskne si pravé rameno, které toho během pár chvilek zažilo tolik nepříjemného, a těžce oddychuje. Jeho pohled míří od kida na CZSK titul, ten leží poměrně blízko Kidovi tváře. To jako by v něm vyvolalo podnět, zvedá se, protahuje si pravou ruku a jde si pro Kida. Chce ho zvednou, TK však jeho vlastní nohy neposlouchají, proto je Ergem hrubě odtáhnut k apronu. Strká ho do ringu a sám do něj leze. Teď už může rozhodčí oficiálně zahájit zápas, ten už bohužel ale asi nebude mít dlouhé trvání. Ergo neváhá, jde okamžitě pro pin. 1..2…Rope Break! To byla chyba, Ergo Kida pořádně neodtáhl od provazů, navíc mu dal venku trochu času na zotavení. Svým typickým stylem do Kida lehce kope a provokuje ho, aby se zvedl. Kidovi to chvilku trvá. Když se postavuje, je viditelné, že kdyby obdržel ještě několik takových úderů od Erga, byl by konec. Vyhýbá se Ergovo pokusu o Elbow a trefuje ho několika chopy. Vyhecuje se a dostává ho k provazům, od kterých ho odráží s Irish Whip. Vrhá se na něho, Ergo se ale pokouší kontrovat s out-of-nowhere super kickem, Kid uhýbá a odráží se od dalších provazů!

Freak: „Zajímavé, Superkick jsem u Erga zatím ještě předtím nikdy neviděl!“

Nelson: „Musíš to brát tak, že tohle byl jen rychlý pokus o ukončení zápasu. Ergovi už totiž začíná pomalu docházet šťáva.“

Ergo se otáčí na Kida, ten už ovšem roztáčí tornádo v podobě Tiger agility! Obyčejně jsme zvyklí na minimálně dvě otočky, dnes však TK předvádí bídně jednu, co není hezké na pohled však může stále posůbit, Ergo tohle jenom potvrzuje, že sebou praštil o canvas. Kid jde pro pin! 1..2..2,5…Kickout! Kid, už má dost, vypadá to, že chce tenhle zápas ukončit. Místo svých obyčejných finishů zvedá Erga do Vertical suplexu! Najednou začíná boj! Ergova váha je pro Kida moc a nedokáže ho zvednout, i když ten rozdíl není zase tak velký. Ergo chápe, že zde je jeho šance, stále v suplex holdu uděluje Kidovi knee strike! Získává převahu a zvedá ho nad hlavu. Místo aby se pokusil o Brainbuster s ním ale jde ke sloupku! Zde ho na něj pokládá a Kid nyní visí ve vzduchu, nohy na sloupku, jinak stále držen Ergem. Ten ho v této pozici chytá do Hammerlocku a….ou! Brainiac! Kidova hlava nehezky ťukla o canvas a Ergo ho odtáhl doprostřed ringu! 1…2…3!

Winner: Vic Ergo

Ještě chvilku unaveně leží na Kidovi, pak se ale odkutálí z ringu a bere si titul do ruky. Na své cestě do zákulisí ještě jednou ukazuje doprostřed ringu, kde stále leží Tiger Kid, jako by tím chtěl dát nejen Hammerovi, ale i Roukysovi zprávu.

Tiger Kid se po pár minutách dostává na nohy a nechápavě se rozhlíží kolem sebe. Bolí ho hlava, ale přesto dokáže vnímat potlesk diváků. I přes svou prohru se skromně ukloní a jako pravý válečník jde tento naprosto vyčerpaný zápasník zpátky do zákulisí bez jakékoliv pomoci.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Výhrou Erga končí tato show. Mimo Erga zvítězili i Roukys a Nate Hammer, kteří jsou členem CZSK Championship zápasu, který se odehraje na PPV. Děkujeme Vám za pozornost v této před- PPV-čkovou show a tešíme se na vás v neděli, u Insatiable Bloodlust PPV!

Na show pracovali:

Israha: Popkiller segment, Trey Trasher promo

Mattitude: The Jobber vs. Lord Darsen, Nate Hammer vs. DM Bukva

Popkiller: WidowMaker/B-Reyo segment

Sengoku G: Opener, Gary the Gargantuan rozhovor, Hajinek/Ari Riggins segment, ME

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mike_From_Hell Thu Jan 31, 2008 11:24 pm

super street fight... taketo hardcore matche sa my citaju naozaj dobre... a mooc sa tesim na ppv
Mike_From_Hell
Mike_From_Hell
Rated E For Exclusive
Rated E For Exclusive

Poeet p?íspivku : 3644

http://www.suw.estranky.cz/

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Crowax Sat Feb 02, 2008 9:18 pm

Street Fight a ME opravdu podarene zapasy.
Na me tentokrat az moc segmentu na ukor zapasu,ale chapu,ze ne vzdy je dost casu a ja ocenuju to,ze vubec neco pisete.
PPV bude tentokrat opravdu zajimave - doufam,ze by mohlo prekonat to minule i kdyz to bude nadmiru tezke
Crowax
Crowax
Legend Killer
Legend Killer

Poeet p?íspivku : 2502
Registration date : 08. 07. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hajinek Sat Feb 02, 2008 9:23 pm

velmi vkusne pekna show Smile :TheRock:
Hajinek
Hajinek