CZSK WRESTLING
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CZSK E-fed - Show 22

+5
FallenAngel
Crowax
EightBall
p.herca
Mattitude
9 posters

Goto down

CZSK E-fed - Show 22 Empty CZSK E-fed - Show 22

Příspěvek  Mattitude Mon Dec 17, 2007 11:05 pm

Část 1.

Gary the Gargantuan vs Arien

Aktérmi tohto zápasu budú Arien,temný upír a Gary The Gargantuan,človek ktorý zaznamenal naozaj impresívny debut v CZSK ked doslova prevalcoval Roukysa a Kami Kadzeho a zaknihoval tak svoje prvé víťazstvo v CZSK E-Fede.
Ako prvý vchádza do arény Arien,sprevádzaný hlasným bučaním.Arien sa nasštvane pozrie na divákov,niečo si pod nos zamrmle a stavia sa do stredu ringu.Nasleduje ho novic Gary,na ktorého reaguje publikom pozitívne.Tento obrovský muž vzbudzujúci rešpekt sa stavia Arienovi zoči-voči.

Rozhodca štartuje zápas a Arien sa hned pokúša o Shoulder Block.Márne,pretože Gary stojí nehybne dalej.Arien sa odráža od povrazov,aby skúsil další Shoulder Block.Ani teraz nič,Gary stojí ako skala s jeho typickým úškrnom na tvári.Arien to teda skúsi aj po 3x,ale Gary ho tentokrát kosí Powerslamom.Zdvihne ho,nasadí Scoop Slam aj s následným pinom 1.. ale Arien má ešte dosť síl,aj ked sa stále nevie postaviť na nohy.Gary ho teda zahrnie kopancami a údermi,následne skúsi Leg Drop.Pin 1..2.. ale Arien fanstasticky vykopáva.Gary sa len na chvíľu otáča upírovi chrbtom,a už je Arien na nohách.Ked sa Gary otočí späť,Arien predvádza Heatbutt.Gary trochu ustúpi,ale Arien predvádza další Headbutt.Takto to zopakuje ešte aspoň 3x,pričom Gary klesne na zem.Arien počká kým sa tento obrovský borec zdvihne,a predvádza Spinebuster!!!!! Všetci sú v šoku,Arien dokázal aplikovať tento chvat na najťažšom mužovi v CZSK,hoci to nie je prekvapením pretože Arien patrí medzi najstatnejších borcov v CZSK.Ale taký extrém ako Gary to nie je.Arien odťahuje Garyho do stredu ringu,a čaká kým sa tento obrovský muž zdvihne.Ked sa tak stane,Arien predvádza niečo čo doteraz nikto v jeho podaní nevidel....High Impact low angle shoulder block!!!! Gary až tak daleko neletí,ale padá na zem.Arien pinuje 1...2... ale Gary ho zo seba doslova odhadzuje.Za okamih je na nohách a zráža Ariena Clotheslinom.Vzápätí ho chytá za krk,čo značí jediné: Kneeling Chokebomb!! Arien leží na zem,Gary prichádza k nemu a dostáva ho do takej polohy,aby mohol predviesť svoj Gargantuan Squash.To sa mu aj darí! Arien je úplne zničený,a Gary sa chystá na pin.Zdá sa,že mu už nikto nemôže zobrať víťazstvo.Lenže zrazu pribieha do ringu Hannibal Magnum! Napáda Garyho od chrbta a trošku ho vyvedie z miery Dropkickom.Vylieza na top rope,odkial skáče na Garyho.Rozhodca medzitým ukončuje zápas.Gary však Magnuma chytá priamo do svojho ničivého Bearhugu.Magnum kričí od bolesti,pričom Gary tlačí ako najviac vie.Magnum sa už nehýbe,ale Arien vstáva a ked sa Gary otáča k nemu,nasadzuje další Spinebuster.Neúspešne,pretože tentokrát nedokázal Garyho zdvihnúť.Gary ho teda posiela na zem Olympic Slamom,a svoju pozornosť upiera k na zemi ležiacemu Magnumovi.Dvíha ho presne tak,ako pred chvíľou Ariena a predvádza další Gargantuan Squash! Magnum je úplne out,a Arien sa stihne odkotúľať z ringu.Gary sa pozrie dolu na Magnuma,ironicky sa usmeje a takýmito obrázkami sa končí tento zápas.

Winner: Gary the Gargantuan (DQ)

Junkyard Warfare promo

Světýlka blikají jako pomatená, tajemná hudba vyvolává u mnohých až jemné zamrazení v zádech.
„Junkyard ... Warfare.“
„Divoký...“
„Krvavý...“
„Špinavý...“
Začíná hrát video kde různě přeblikávají obrázky razor wireu, židlí, stolů, žebříků, popelnic a nejrůznější špíny. Video končí tak, že vidíme malou kaluž krve, do které za hrobového ticha až nečekaně hlasitě dopadá poslední kapka.
„Zápas na život ... a na smrt...“
„Přežije jen jeden.“
„Přežije jen nejsilnější.“
„Psychicky, ne fyzicky.“

„Junkyard Warfare ... Nic pro slabší žaludky...“
„Už tuto neděli.“

Tag Teams segment

„Poslyš, EightMastere, hlavně se musíš uklidnit a začít uvažovat s rozvahou…“, říká Popkiller, ale sám má do tohoto stavu také dost daleko, protože pochoduje křížem krážem po locker roomu a škrábe se na bradě. EightMaster sedí rozvalený v křesle a nervózně přehazuje v rukou svůj CZSK TT title belt. „A řekni mi jeden jediný důvod, proč bych měl být klidný, chytráku. Porazili nás Lords of Shadows a samozřejmě už natahují ty své špinavé pracky po našich titulech. A vem jed na to, že Alterovci a ti šašci Rocky s Rustym, kteří nás mimochodem také porazili, budou chtít title shoty taky. A za žádnou cenu si nedovedu představit, jak se nám podaří naše tituly obhájit, když budeme nadále předvádět to, co předvádíme poslední dobu.“ Popkiller se nadechne k odpovědi, dokonce se i zastaví, ale EightMaster ho utne ještě dřív, než stačí cokoli říct. „A nezkoušej se z toho zase vykroutit odvoláváním se na smůlu a špatné dny, chlapečku. Oba moc dobře víme, žes to byl ty, kdo nesl na našich prohrách ten největší kus viny.“ Popkiller vyvalí oči ve výrazu absolutního nepochopení, ale EightMaster ho znovu nepustí ke slovu. „No nekul oči, ‚partnere‘. Na mě taková ta klišé ohledně týmové práce neplatí…“ To už Popkiller nevydrží a nakvašeně skočí EightMasterovi do řečí: „No jo, ještěže ty děláš pro náš tag team vždy jen to nejlepší. Hraješ pořád sám za sebe a je ti šumafuk, co se stane se mnou. Vždyť jsi mě v tom nechal! Pak se nediv, že prohráváme, když nemáš zájem spolupracovat!“ „Tak hele. Ujasněme si jedno: Jsme sice tag team šampioni, ale jedeme každý zvlášť. Protože co se týče mé osoby, pořád jsi můj rival, můj konkurent…a já rivalům a konkurentům nevěřím, jasný?“, odvětí EightMaster a dloubne Popa palcem do hrudi. Pop se chytí za hlavu ve výrazu zoufalství: „No tak dobře, ty ješito! Ale měj na paměti, že sám tyhlety belty obhájit nedokážeš. Potřebuješ mě a já potřebuju tebe. Tak se podle toho laskavě chovej a nehrej si na pana neporazitelného. Aspoň ne v ringu. Mimo ring je mi to jedno, taky bych s tebou na pivo do hospody asi nešel…ale v ringu musíme být tým, jestli chceme být i nadále CZSK tag team šampioni.“ EightMaster by na to možná býval něco řekl, ale zamezilo mu v tom zaklepání na dveře. Když Pop otevřel, ukázalo se, že klepajícími jsou Shane a Peter, The Alter Duo. „Co chcete?“, zhurta na ně vybafne Popkiller. Peter: „No, tak nás napadlo…“ „…že vás vyzveme na title match na Apocalypse“, doplní ho Shane. „Já a můj bráchanec proti vám dvěma, cíl jasný.“ „Je mi líto, ale už vám tuhletu možnost vyfoukl někdo jiný…“ říká Popkiller. „…a to jsme my!“ , zařve už zdálky blížící se Rocky, s Rustym po boku. „Tak to teda nejste vy!“, ostře kontruje Peter a o sekundu později se strhne zběsilá hádka, která by se asi i stala konfliktem fyzickým, kdyby do ní nevstoupil Popkiller: „Uklidněte se, sakra! Rádi bychom s EightMasterem vaši výzvu přijali, ale už jsme byli vyzváni za úplně stejných podmínek týmem Lords of Shadows. Takže je mi líto…“ Shane Alter se zatváří zklamaně, ale pak ho cosi napadne: „A od čeho máme 4-way matche?“ „No to je nápad!“, žďuchne do Shanea Rusty. „Takže jsme domluveni. Jdeme to nahlásit Rufusovi, ten má teď tolik starostí s Israhou, že nám to odkýve okamžitě.“ V tu chvíli jsou Alterovci i R’n’R pryč. Popkiller jen civí do prázdné chodby. Po pár vteřinách se vzpamatuje, zavře a zhroutí se do křesla naproti EightMasterovi. „No…“, podotkne EightMaster. „…asi budeme muset nad tvými myšlenkami pouvažovat.“

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Poeet p?íspivku : 5143
Registration date : 08. 05. 07

http://www.myspace.com/mattitude333

Návrat nahoru Goto down

CZSK E-fed - Show 22 Empty Re: CZSK E-fed - Show 22

Příspěvek  Mattitude Mon Dec 17, 2007 11:06 pm

Část 2.

Kami Kadze vs B-Reyo

„Dámy a pánové…Kamiiii Kadzeeee!!!“ Jeden z oblíbenějších mužů CZSK stojí ve své typické póze s roztaženýma rukama pod titantronem a je vítán vcelku přívětivě. V poslední době toho sice pravda nepředvedl tolik, co by mu nějak zvlášť vylepšilo jméno, ale řadě diváků je Kami Kadzeho prostě líto proto, že se stal terčem nekonečných vtípků neoblíbeného Roukyse. Zatímco Nelson a Freak ještě diskutují o tom, copak si vrchní humorista rosteru přichystal pro Kamiho na dnešek, Kami sám už se nachází k ringu, kde dokončuje svou entrance a čeká na soupeře. Tím je další člověk, který asi v několika předchozích dnech neměl právě klidné spaní. B-Reyo, bývalý neporazitelný člen CZSK rosteru, už dvakrát v řadě podlehl v zápase WidowMakerovi a tím se jejich vzájemná nevraživost vyhoupla do značných rozměrů. Nyní přichází směrem k ringu a svým arogantním výrazem srozumuje všechny v aréně, co je dnes jeho cílem. Zazní zvonek a match startuje. Oba wrestleři začínají vzájemné klání opatrným lock-upem, který však nenachází ani po delším časovém úseku vítěze. O něco silnější Kami nakonec B-Reya přetlačí až do rohu ringu. Tam je hned nucen držení přerušit, ovšem vynahrazuje si to lahůdkovým chopem do Reyovy hrudi. Dvakrát, a ještě potřetí trefí Kami Reyovu hruď hřbetem ruky, poté následuje irish whip, který naráží B-Reya do turnbucklů protějšího rohu. Corner clothesline dopadá se stoprocentní úspěšností, následný bulldog už ale Kamimu dle představ nevychází. Reyo ho v běhu odstrčí, ale jen na krátkou chvíli. Kami Kadze je okamžitě zpátky a zkouší zasáhnout clothesline, B-Reyo tento úder podběhne a strhává otěže zápasu na svou stranu dropkickem do Kamiho zad. Kami se ani nestačí zorientovat, bleskově je Reyem zvednut a vyhozen skrz lana ven z ringu. Dopadne obličejem přímo na komentátorský stůl a před zděšenými zraky Nelsona a Freaka se sveze na zem. B-Reyo je hned u něj a scoop slamuje ho tvrdě na podlahu. A následné pohledy na Kamiho grimasy dávají tušit, že ho bolí záda. B-Reyo si toho okamžitě všimne a začíná pracovat na tom, aby této slabiny využil. Kami Kadze je naražen na ring post s opravdu velkou silou. Opět se sveze na zem, bolest v zádech mu otupuje smysly. B-Reyo ho do postižené oblasti ještě nakopne a pak ho na velmi důrazné příkazy rozhodčího pošle do ringu. Kami Kadze leží a zkouší popadnout dech, mezitím mu B-Reyo provádí running elbow drop a pinuje. Kami se naštěstí zachytává rukou lana. Je z toho tedy rope break. B-Reyo sice zamumlá cosi o tom, že rozhodčí by měl v prvé řadě vědět, kolik je tři, ale nakonec se rozhodne v diskusi nepokračovat a plně se věnuje Kamimu. Scoop backbreaker, následuje otočení Kamiho zády vzhůru a trojice elbow dropů do míst, která Kamiho bolí. B-Reyo opět zkouší pinovat, Kami kickoutuje. Kdyby teď Kamimu někdo nabídl nová záda, pravděpodobně by přijal; nemá však ani čas chytit dech. B-Reyo ho zvedá a irish whipuje. Kami sice dobře zareaguje na zamýšlený back body drop kopnutím do Reyova obličeje, vzápětí ovšem dostane dobře trefený samoan drop, kterým ho Reyo trestá za příliš rychlý a zbrklý running attack. A opět na záda. Reyo zkusí cover, ale Kami přeruší, což se ovšem dalo čekat. A protože to B-Reyo čekal, má hned připraven submission maneuver na bázi bow and arrow holdu, kterým samozřejmě opět působí bolest v Kamiho pochroumaných zádech. Kami je chycen za obě ruce, které jsou mu vzápětí nataženy dozadu. B-Reyo tlačí kolenem do Kamiho páteře a zároveň táhne rukama k sobě, aby tím svůj chvat co nejvíce zefektivnil. Když však vidí, že Kami se ani teď vzdát nehodlá, pustí ho a radši přejde k dalšímu irish whipu, za což mu děkují zejména lehce se nudící diváci. Jaké je však Reyovo překvapení, když mu Kami irish whip reversne a po odrazu ho uzemní pěkným spinning spinebusterem. Teprve tohle obecenstvo v aréně probudilo. A zdá se, že tento chvilkový úspěch nabil Kamiho adrenalinem. B-Reyo se nestačí zvedat, když ho Kami posílá na zem clotheslinou za clotheslinou. A ještě více je překvapen, když je po rozběhu o lana zachycen a velmi efektně uzemněn swinging reverse STO chvatem, kterému dal Kami jméno Carawayy Press. Poprvé v zápase zkouší Kami pinovat, ale B-Reyo mu radost kazí. Kickoutuje, když rozhodčí odpočítá dvojku. Kami toto rozhodnutí respektuje a hned vrací svou pozornost k poněkud dezorientovanému Reyovi. Další irish whip, Reyo se chytá lan. Kami se na něj vyřítí, ale je back body dropován přes lana. Dopadá však elegantně na apron a nic netušícímu Reyovi zasazuje hangmana. B-Reyo se zapotácí, ale kontrolu získá zpět velmi rychle. Kami, stále stojící na apronu, se právě chystá přemístit se zpět do ringu, ale Reyo do něj naráží a zhazuje ho opět na komentátorský stůl. Tentokrát jsou to zase Kamiho záda, která kolidují se stolem a jsou původci nehezkého zvuku. Reyo ihned spěchá týmž směrem, kterým před chvílí letěl Kami, a zatímco jeho soupeř bojuje s bolestí zad, odstraňuje ze stolu Nelsona a Freaka kryt a monitory. Reyovy úmysly dostanou konkrétnější podobu o pár sekund na to, kdy vyzvedne Kamiho na stůl a chytí ho na Rock Bottom, tedy side slam. Kamiho reverse však přijde tak náhle, že to neodhadnou ani komentátoři a když Kami prohodí Reya stolem za pomocí sitout side slamu, známého jako K-Press, úlekem spadnou ze svých židlí dozadu. Před nimi to vypadá jako na zbořeništi. V troskách stolu se válejí Kami s Reyem, první jmenovaný však brzy získává nad svýma nohama kontrolu. Bezvládný B-Reyo je vhozen do ringu a tam posléze bez větších problémů odpočítán. Kami se zvedá a rozpřaženými pažemi slaví vítězství…crack! Objeví se Roukys a praští ho do týla židlí. Kami padá obličejem na zem vedle ležícího Reya, Roukys vytáhne z kapsy lihový fix a napíše na Kamiho holá záda velkým písmem „sucker“. Pak se zákeřně zasměje a za hlasitého bučení opustí arénu…

Winner: Kami Kadze

Aréna se ztiší a už se zdá, že se nic dalšího nestane. V tom se ale objeví WidowMaker.

"Ne ne.. dneska vás zklamu. Nemam náladu na nejaký rap. Mam teď jiné starosti.."

Záhy na to se objeví v objektivu dvě krásné slečny, které se začnou lísat k hrudi WidowMakera. WidowMaker je ale odstrčí..

"Ani na to ne.. Ten problém jsi ty.. B-Reyo. Opět si prohrál, jak je mi to líto. Noo, pěkně se začínáš vybarvovat. Jsi to opravdu ty? Ten, co chtěl porazit celý CZSK roster? Vypadalo to slibně, pár lidí si měl na kontě, ikdyž mnohé jen náhodou. Ale objevil se někdo, kdo ti v tom musel zabránit. Správně, ten člověk jsem byl já."

B-Reyo si bere mikrofon a hovoří:

"Nemam náladu na ty tvé mongoloidní kecy. Sklapněte... sklapněte"

Diváci ale bučí ještě víc.

"Koho zajimá nejaká minulost? Prohrál jsem..a co? Není problém všechno začít od znova a já na to mám."

WidowMaker: "Nerad se vracíš k minulosti? To máš smůlu. Já ano. Málem bych zapomněl.. našel jsem dvůj deník a tam je minulosti až až. To bude večer čtení. Něco rád nabídnu už teď."

B-Reyo: "To ani nezkoušej!"

WidowMaker: "Tak se třeba podívejme, co si dělal, když si se nezůčastnil minulé show."

B-Reyo ihned opustí ring, směrem k titantron obrazovce.

"Zmizni!"

Hodí na titantron mikrofon. Po chvíli se ale v aréně objeví ochranka, která je poslaná s ukolem B-Reyoa zklidnit. WidowMaker se po celou dobu směje. Poté začne hovořit: "A ještě něco.. stěma opětovnýma historkama s poražením rosteru si budeš muset dát voraz, protože jsem tu já a mne se lehce nezbavíš. Hned příští týden- ty a já. No DQ match!"

B-Reyo s rozčíleným výrazem v tváři kouká na obrazovku, kde se po chvíli ukončí kontakt s WidowMakerem.

Cerberus promo

Krčil se v rohu jako malé děcko, skoro si vytrhával své divoce rozcuchané vlasy a mumlal si nesrozumitelná slova. Pokud jsou oči obrazem duše, byl on živou podobou Křiku. Byl beznaděj, samota, šílenství.
„Myslíš, že máš šanci?“
Měl hodně slabý hlásek, slabší než kdy jindy.
„Jsem neustále pronásledován, jsou mi v patách dva stíny: ten v mé hlavě,“
-jsem ti neustále v patách-
„A ty, Kobro.“
Váhavě se zvedl. Opřel se o stěnu a pohlédl do kamery svýma unavenými očima.
„Žádná bytost nepotřebuje dva stíny...“
-každý slaboch potřebuje podporu-
„Proto se tě zbavím.“
-A co já?-
„Mé tajemství musí zůstat v mé hrsti.“
-proč? Tajemství jsou od toho, aby byla odhalena, hádanky jsou proto, aby byly zodpovězeny, nech ukázat obsah Pandořiny skřínky-
„Je čas to ukončit.“
-pro koho?-
„Triangl tří bytostí se utvoří v jednu.“
-spojení na čí úkor? Že by tvůj?-
„Minulý týden jsi nahlédl do tajemna.“
-přesto jsi opět pykal ty-
„A zaplatil jsi za to cenou krve.“
-ne však cenou rozumu-
„Proto se blíží konec. Je čas připravit Kerbera o hlavu.“
-nezemřou však s ním i ostatní hlavy? Bude to i tvůj pád-
V místnosti nastalo ticho, jen na pár vteřin ho přerušil Cerberův nešťastný smích.

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mattitude Mon Dec 17, 2007 11:08 pm

Část 3.

Ivy segment

Ivy sedí ako obvykle v šatni.......odrazu zaznie zvučka jej mobilného telefonu:

Ivy:Prosím?

......HA HA HA HA HA......

„Debil“ (pomyslí si Ivy a zloží telefon).

„V nedelu tu máme dalšie PPV,Apocalypse.Už je to viac ako mesiac odvtedy,ked Krupy zmizol.A doteraz sa neozval.....nič...stále nič.Už pomaly strácam nádej...(ani nedokončí myšlienku,a opäť jej zvoní mobil....)

„Počúvaj ty dement,neviem kto si, tak ma láskavo neobťažuj!!!!“

...HA HA HA HA HA HA......

Ari Riggins promo

Bryan Nelson: "To se nestává každý den. Dva rivalové jsou nyní v jednom týmu!"

Ikdyž ve velké vzdálenosti, stojí Ergo a Riggins spolu v ringu.

"Cena-style neck snap..tilt-a-whirl backbreaker...scissors kick."

Ari Riggins si chce tagnout s Vic Ergem. Nic zvláštního, ale v tom Ergo rukou cukne, seskočí z apronu a odchází pryč. Ari Riggins nasadí přímo vražední pohled a chystá se vše zrádci oplatit hned na místě. Zpomalený záběr, kde jde Ergo pryč.. ale v tom ho ze zadu udeří Riggins. Záběr se zrychlí, začíná velká bitka mezi Rigginsem a Ergem. Oba se mlátí pěstmi co nejvíce to jde. Do toho bije gong, jako konec zápasu na count out.
Oba borci pokračují, až se ocitnou v zákulisí. Ergo je napřed a utěkem před Riggisem za sebe shazuje štafle a jiné ostatní věci. Ari Riggins se ale naštve, skočí a sejme Erga k zemi. Na zemi mu dává několik ran pěstí. Poloha se otočí, nyní sedí Ergo na Rigginsovi a mlátí pěstmi jeho. Riggins odkopne Erga, popadne víko od popelnice a praští Erga po hlavě. Ten ale popadá hasicí přístroj a jeho obsah nastříká Rigginsovi do obličeje. Ergo zahodí hasící přístroj, chytne Rigginse za hlavu a přehodí do jakéhosi kontejneru. Začne se smát..

"3 měsíce párání se stebou a výsledek?"

Jeho smích ale přeruší ticho. Ergo se přestane smát, nakoukne do konterneru, ale v tom Riggins zabouhne poklopem a praští tak Erga do zátylku. Ten zacouvá a Riggins mezitím vyleze z kontejneru.

"Kdyby si nebyl tak blbý, došlo by ti, že vše není jen o respektu.."

Riggins popadne jakousi železou tyč a chce sní praštit Erga, ten ale uhybá a Riggins se s tyčí sekne v jakém si plotě opřeneém na zdi. Ergo mezi tím popadá židli a praští sní Rigginse přes záda. Ale to není vše, Ergo ho praští podruhé, potřetí..až Riggins padá k zemi. Ergo odhodí židli a začne za ruku táhnout ležícího Rigginse.
Dojde ke dveřím s nápisem General Manager, zaklepe. Než se objeví Rufus Maxwell za dveřmi, zvedne Rigginse na nohy. Rufus Maxwell otevírá dveře a neveří vlastním očím, jeho výraz v tváři tomu také jasně dokazuje. Ergo odhodí Rigginse k Maxwellovi na práh. Skončí hudba, která doprovázela celý průběh této Ergovo a Rigginsovo po zápasové bitky. Opět ten tichá hlas Erga:

"Ale respektuji tě, Ari…"

Hajinek segment

Hajinek se dodíval na video a čelo mu mírně svraštělo.
„Co na mě tak čumíš? Myslíš, že mám strach? Tak to vvv ... sakra, chtěl jsem říct vůbec! Tenhle kus špíny, Hammer, mě nemůže nasrat.“
Hajinek nakopne obrazovku malé televize kde video sledoval a tichým hlasem si ulevil: „Vyližprdel jako on mě zkrátka nemůže nasrat.“...

Už se zdá, že odejde, ale nakonec se zastaví, vrátí se ke kameramanovi, stoupne si asi 20 cm od kamery a pronese:
„Víš co Hammere? Sem v pohodě! Sem naprosto připravenej na tu tvoji smetišní frašku. A až v neděli vyhraju ..... radši ani nechtěj vědět co udělám, zmrde!“
Nakopne plechovku Pepsi ležící na zemi a odejde.

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Mattitude Mon Dec 17, 2007 11:09 pm

Část 4.

Title vs. GM post match: DM Bukva vs. Israha (CZSK Championship)

„Vážení diváci, Main Eventem dnešní CZSK E-Fed Show je speciální Title vs GM Post Match naplánovaný na jeden fall. V tomto zápase bude Israha obhajovat svůj CZSK WH titul proti Bukvovi, v případě Bukvovy prohry bude generální manažer CZSK, pan Rufus Maxwell, nucen vzdát se své funkce a předat ji právě Israhovi. Jako první přichází do ringu vyzyvatel, Mister Underhook, DM BUKVAAA!“
Bukva schází entrance rampu a jen stěží se mu daří hranými úsměvy zakrýt nervozitu. Jak by také nebyl nervózní, vždyť dnes nebojuje jen za sebe, ale také za pozici jednoho z nejoblíbenějších členů CZSK, samotného generálního manažera Rufuse Maxwella. Za výrazného potlesku a skandování nejrůznějších pozitivních pokřiků si plácne s několika diváky v prvních řadách a vyleze na apron. Slingshotem ho přeskočí, dopadne rovnou na nohy a vylézá na blízký sloupek. Pozdraví diváky pro trochu sebevědomí si místo nudného slezení dolů střihne Moonsault pěkně rovnou na nohy. hysterické jančení Bukvových fanynek utne až následné hlášení:
„A jeho soupeř – CZSK World Heavyweight Champion – ISRAHA!“
Israha přichází svým klasickým příchodem s plamínky podél rampy. Vylézá na schůdky a prolézá mezi provazy do ringu.

Israha i Bukva stojí proti sobě v protilehlých rozích ringu a šampión sundává svůj pás, podává ho sudímu a zápas může začít. Bukva na nic nečeká a obrovitého, snad o dvě hlavy vyššího Israhu se snaží dostat na zem, ani jeden z ostrých kopů však na něj neplatí. Místo toho Israha posílá Bukvu jedním dobře mířeným punchem pravou rukou k zemi. Diváci toto berou velmi neblaze a snaží se Bukvovi pomoct na nohy skandováním jeho jména. Israha Bukvu bere za vlasy a staví na nohy, posílá proti provazům. Bukva se od nich odráží, k překvapení Israhy však champa zasahuje Running European Uppercuttem, ani se nezastaví a už se rozbíhá o protější provazy a pomocí Running Step-Up Enzuigiri dostává Israhu na zem. Diváci jsou šťastní a dávají to hlasitě najevo. Bukva si chvíli odpočinul v rohu a počkal než Israha vstal na kolena, potom se k němu přiblížil, a ve chvíli kdy už Israha vstal na nohy, Bukva zaútočil. Slap pravou rukou, slap levou rukou a Bukva se rozbíhá o provazy. Tuto kombinaci jsem už od něj viděli a tak víme, že ji zakončí pomocí Clothesline. Bukva se odrazil od provazů, běží na Israhu a ... wow! Perfektní counter Israhy, který si vychutnal běžícího Bukvu a málem mu zlomil záda, ano, tak moc s ním práskl o zem při rychlém a tvrdém Snap Powerslamu! 1...2...kickout! Diváci zastavili dech, báli se, že naděje Bukvy vyhasnou už takto brzy, místo toho se však už za chvíli zaradovali když to Bukva nevzdal a kickoutoval. Israha neplýtvá časem a na mysli nemá nic jiného než Gateway to Nothingness! Bukva ale vzdoruje a vzdoruje, až nakonec provede efektní counter do Sunset Flipu! 1...2...Israha se z pinu doslova odvalil, bleskurychle vstal, a nechápajícího Bukvu zasáhl ošklivým kopem těsně pod bradu! Diváci bučí, ale Israha na to nereflektuje. Znovu na nic nečeká a rychle staví Bukvu na nohy. Rychle provede Sidewalk Slam a soupeře zalehne. 1...2...žádná naděje na pinfall. Bukva šokuje všechny, když doslova vyskakuje na nohy. Israhu však nepřekvapil, a ten se jeho pokusu o High Kick bez potíží vyhnul, čemu se už však nevyhnul byl následný Bukvův Spinning Heel Kick! Bukva netouží po pinu a tak raději vylézá na sloupek a ukazuje divákům, ať ho neodepisují. Ti mu vlévají tolik důležitou sebedůvěru do žil několika pokřiky. Israha mezitím vstal. Všiml si, že Bukva je na sloupku a pokusil se ho překvapit v nepozornosti něčím co možná nejvíce bolestivým. Bukva si ale Israhy všiml právě v pravou chvíli a ze sloupku seskočil vysoko nad Israhovou hlavou. Dopadl rovnou na nohy a rychlým Dropkickem do zad poslal Israhu obličejem proti sloupek. Israha padá na kolena a hlavu pokládá na polstrování prostředního provazu na sloupku. Bukvovi to takto očividně vyhovuje a tak fanoušky roztleskává a rozbíhá se, krátce na to zasahuje Israhovu hlavu poměrně tvrdým Dropkickem! Bukva neváhá a rychle vylezl na sloupek. Chvílí čeká než se Israha zvedne a zasahuje Diving Double Axe Handle! 1...né, tohle byl vážně marný pokus. Následky tvrdého Dropkicku dávno pominuly a Axe Handle na ukončení zápasu už pěkných pár desítek let nestačí. Bukva sice není žádný proslavený technik, ale přesto uzavírá Israhu do trochu provizorního STF. Jde vidět, že Bukva se v tomto submission chvatu necítí úplně doma a není se čemu divit, že se po nějaké době Israha bez známek nějakého ohromného vyčerpání z tohoto locku dostává. Bukva ale pokračuje v tlaku a pokouší se o Spinebuster, ale zvednout Israhu do tohoto chvatu se mu nedaří ani náhodou. Israha countruje, když sbaluje Bukvu na svá ramena a velice pohotově provádí Sitout Powerbomb. Israha nedovoluje Bukvovi ani nejmenší oddych a zvedá ho do další Powerbomb. Bukvovi se ale povedlo celkem pěkně seskočit z ramen soupeře, rozběhl se asi na Lariat, byl to však Israha kdo svého soupeře srazil Lariatem! Nejde pro pin, ale Irish Whipuje Bukvu proti provazům. Bukva ale provádí chytrý tah, když se od provazů neodráží, nýbrž zůstává stát opřený o ně zády. Israha se rozbíhá na Clothesline, kterou by Bukvu dostal přes provazy ven z ringu, Bukva ale hlasitě zakřičí, čímž si zřejmě dodá jakousi vnitřní sílu, soustředí veškerou svou sílu do svých ramen a vida – Back Body Drop, který posílá Israhu mimo ring!!! Tak toto byl opravdu úžasný tah, který by mohl otočit věci tam, kam chce Bukva! Israha dopadl velmi tvrdě, při letu se trefil krkem do apronu a nakonec spadl na břicho a dost možná i obličej na tvrdou podlahu těsně mimo bezpečnostní žíněnky vedle ringu! To ale není zjevně konec! Bukva je doslova až po uši napěchován adrenalinem a odhazuje jakoukoli logiku za hlavu, rozbíhá se úžasným sprintem o protilehlé provazy, o ty se odráží a řítí se přesně tam kam chce – směrem proti Israhovi. Proskakuje mezi provazy a zasahuje špičkový Suicide Dive rovnou na hlavu Israhy! Bukva navíc zajímavým způsobem dopadl prakticky přímo na nohy, úkol tedy splnil na 110%. Rychle bere Israhu a posílá ho pod provazy do ringu. nezkouší pin, jelikož je mu jasné, že tohle se nemůže povést, a tak se raději snaží pracovat na Israhově pravém rameni, jelikož si všiml, že se za něj Israha držel s bolestivou grimasou, která byla čitelná dokonce i přes jeho masku. Bukva tedy začíná taktickou hru na Israhovo pravé rameno a začíná tím, že ukazuje divákům, proč si říká Mr. Underhook – Double Underhook Suplex! Diváci se diví, jak je možné, že se takového kolosa jako je Israha vůbec povedlo Bukvovi přehodit přes hlavu, ale jak se zdá, když je Bukva v ráži, není pro něj nic nemožné. Israha se drží za rameno a nezdá se, že by nějak výrazněji toužil po tom vstát na nohy. Bukva kašle na pinfall a rychle zvedá Israhu a rychle nasazuje Russian Legsweep rovnou do Armbaru! Bukvovi to ale nestačí a po několika sekundách toto držení mění na Cross Arm Breaker! Israhovo rameno vypadá bolestivě a místy lze slyšet i něco jako tichý řev, který diváci nesmí slyšet, ale Israha si jím zkrátka pomáhá od bolesti. Po chvíli se ale Israha na malou chvíli zadívá do ringside a vidí Rufuse Maxwella, jak s úsměvem očekává brzký konec. Snad i tento letmý pohled Israhu vyprovokuje k překvapení – rychlým pohybem se přiblíží k provazům, a druhým už se jich drží! Israha vstává a zdá se, že bolest v rameni se mu daří úspěšně ignorovat! Bukvova práce v posledních minutách tak přichází vniveč, ale Bukva bojovně jde po Israhovi. Ten se ale znovu mění na cosi strašného a rychlým Chokeslam Backbreakerem posílá Bukvu do pozice vleže. Bukva se drží za záda, ale Israha mu nedovolí jakýkoli oddech. Israha se snaží o Airplane Spin na Bukvu, ten ho ale nemile překvapuje – neodlepuje se od jeho těla a dokonce nasazuje nějakou vlastní verzi Octopus Stretche! Tento submission ale nevydrží dlouho. Israha se zapřel zády, Bukva polevil a Israha má dost času i prostoru na to, aby mohl Bukvu kolem svých zad protočit až čelem k sobě. Bukva teď stojí na nohou tváří v tvář Israhovi, a má nápad! Pěknou otočkou kolem Israhova těla se dostává za jeho záda a velmi rychle se pokouší o dostání Israhy do pozice Argentine Backbreaker, ze kterého by potom snadno mohl provést svůj skvělý Reversed Death Valley Driver! Israha je na něj však příliš těžký. Ale – někdo jiný by to mohl vzdát, ale Bukva za povzbuzování Rufuse soustředí všechnu síly jen na svá ramena a do druhého pokusu dává úplně vše! A hle – povedlo se mu Israhu zvednou přibližně půl metru nad zem, ale pak je už toho na něj opravdu moc a Israhu už neudrží. Ten toho využívá. Dostává se z této pozice, obtáčí se kolem Bukvova těla, a jelikož Bukva je nyní velmi vyčerpán, Israha má perfektní šanci na ... Trapping Belly-to-Belly! Úžasná rána doslova zatřásla ringem a tohle může být konec, není to sice Israhův obvyklý finisher, ale na vyčerpaného Bukvu by to mohlo stačit! 1...2...2,5...kickout! Wow! Skvělý kickout Bukvy, ale jde vidět, že je na pokraji sil, a potřeboval by snad nějaký zázrak, aby mohl v příštích momentech něco vymyslet. Zázrak se však neděje, a Israha chytře zvedá Bukvu do pozice, ze které vždy provádí Gateway to Nothingness! Ale co je to?!! Kolem ringu vzplálo zničehonic několik plamenů, které nakonec doslova obklopily ring! Co se děje?! ... Pozor na dění v ringu!!! Vykolejený Israha upustil Bukvu a snaží se zjistit co se děje a to je obrovská chyba – Schoolboy! 1...2...3!!! Je to tam! Bukva na pokraji sil, ze zbytku co v sobě našel překulil Israhu do Schoolboye a překvapený champ, pardon, teď už bývalý champ nedokázal kickoutovat! Vydřené vítězství Bukvy, který si teď připadá jako v ráji. Rozhodčí mu podává titul, pomáhá mu na nohy a zvedá jeho ruku tak vysoko, jak to jen jde. Bukva sbírá už vskutku poslední síly na to, aby s titulem v ruce vylezl na sloupek a dostal diváky doslova do extáze! Nezapomenutelný zápas končí, a potom, co si všiml Israhových zabijáckých pohledů, opouští raději Bukva ring, s titulem v ruce. Máme nového šampiona!
„Dámy a pánové vítězem zápasu a novým CZSK World Heavyweight Championem se stává ... DÝÝÝ EEEM BUKVAAA! A z výsledku zápasu také vyplývá, že Rufus Maxwell zůstává generálním manažerem CZSK!“

Winner and new CZSK Champion: DM Bukva

Jimmy Freak: „Ano, to je také velice důležitý postřeh, na který nemůžeme zapomenout! Rufus Maxwell je i nadále GM, žádná Israhova vláda nenastává! Ale co víc, máme nového šampiona, dnešní večer patří DM Bukvovi!
Brian Nelson: „Je to tak Jimmy, to už je ale od nás dnes vše a my se už těšíme na příští, poslední CZSK E-Fed Weekly Show před PPV Appocalypse a před následující Vánoční pauzou! Nashledanou.

Na show pracovali:

FallenAngel/STK: ME, Hajinek segment, Cerberus promo

Israha: Tag Teams segment, B-Reyo vs. Kami Kadze

Krupy: Ivy segment, Opener

Mattitude: Ari Riggins promo, WidowMaker titantron promo

Mattitude
CZSK God
CZSK God

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  p.herca Tue Dec 18, 2007 10:26 am

nemuzu nic nez jenom zatleskat.....vyborny main event, vetsina feudu se vyhrocuje pred PPV....a uz se tesim na 4-wayTT match na PPV... Twisted Evil
p.herca
p.herca
Moderátor
Moderátor

Poeet p?íspivku : 496
Registration date : 10. 05. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  EightBall Tue Dec 18, 2007 3:12 pm

Tak tak...feudy sa nam pekne zamotavaju a najviac sa tesim na TT zapas na next PPV.Dufam ze sa stane nieco neocakavane co to zase posune na dalsiu uroven Very Happy
EightBall
EightBall
CZSK Hall of Famer
CZSK Hall of Famer

Poeet p?íspivku : 3819
Registration date : 24. 06. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Crowax Tue Dec 18, 2007 5:27 pm

tak trochu me mrzi,ze se tu neobjevil ani zadnej segment Judr.Mattitude/Crowax,ale chapu,ze vsichni se do jedne show vejit nemohou
Jinak nejlepsi asi ME,akorat nechapu jak z niceho nic muzou vzplat plaminky,no ale co.
Crowax
Crowax
Legend Killer
Legend Killer

Poeet p?íspivku : 2502
Registration date : 08. 07. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  FallenAngel Tue Dec 18, 2007 6:24 pm

Legend Killer napsal:tak trochu me mrzi,ze se tu neobjevil ani zadnej segment Judr.Mattitude/Crowax,ale chapu,ze vsichni se do jedne show vejit nemohou
Jinak nejlepsi asi ME,akorat nechapu jak z niceho nic muzou vzplat plaminky,no ale co.
No můj nápad to nebyl, tady mají máslo na hlavě šéfové. Smile
FallenAngel
FallenAngel
The King of Sting
The King of Sting

Poeet p?íspivku : 4129

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  R. Sionis Tue Dec 18, 2007 7:07 pm

Chci to uvést na pravou míru.

Jelikož jsem šel do kina, nestihl jsem napsat ME, takže to vše je Fallenova zásluha a tentokrát tam mé jméno nemá opravdu co dělat.
R. Sionis
R. Sionis
Still tha motherfuckin´STK
Still tha motherfuckin´STK

Poeet p?íspivku : 237
Registration date : 26. 06. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  ronnie Tue Dec 18, 2007 8:39 pm

Teďka jaksi jsem neměl moc času, tak jsem plno show nepřečetl a celkem mě to mrzí, tak to musím rychle napravit.

část 1: Junkyard Warfare promo. Když se snažím vcítít jako bych to viděl tak to je dost hustý, a teším se na tu slibovanou neděli Smile . Tag Teams promo: Israho, tak to je opravdu dobrý počtení alespoň pro mne! Já se moc těším na ten zápas (asi nejspíš že to je můj match Very Happy ).
část 2: jak jsem viděl délku toho zápasu tak jsem valil zraky, a musím se přiznat že mě tísní čas tak jsem ho trochu přelétl, ale až přišla pasáž po konci zápasu vstup Windowmakera, tak muséím dát THUMBS UP! Cerberus promo: toto je kvalitní doják.
část 3: sgementy a promo: THUMBS UP!
část 4: ME jak se patří! Takovej dlouhej zápas. THUMBS UP Fallene.
ronnie
ronnie
CZSK Icon
CZSK Icon

Poeet p?íspivku : 1175
Registration date : 27. 08. 07

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  WidowMaker Tue Dec 18, 2007 8:57 pm

pecka....najvyssie ratingy lol! .......show sa mi pacila,ako sa tu vravi,feudy sa vyvaruju do bodu varu....na Apocalypse a posledna weekly pred PPV bude urcite vynikajuco....
WidowMaker
WidowMaker
CZSK Legend
CZSK Legend

Poeet p?íspivku : 1830

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek  Hajinek Tue Dec 18, 2007 9:41 pm

opet nadherna show tesim se na PPV :TheRock:
Hajinek
Hajinek