CZSK E-Fed - Show 61
+3
Crowax
Johnny_Morrison
Israha
7 posters
Strana 1 z 1
CZSK E-Fed - Show 61
Pompézní pyro praští do ušních bubínků a oslní oči všech diváků v aréně, dávajíc tím ve známost, že šedesátá první část CZSK e-fedu právě odstartovala. Ohromný aplaus způsobí, že komentátoři Brian Nelson a Jimmy Freak téměř nejsou slyšet. V hledišti se třepotají signy nejrůznějších barev a velikostí, z nichž kameru zaujal jeden, Stojí na něm: "Porota sucks. Bring back the real Tainted Legion badasses." Freak si signu okamžitě všimne.
"Vidíš to, Briane? Haha, tohle až soudce Mattitude uvidí, klepne ho pepka."
"Ticho, Jimmy, ten chlápek v hledišti neví, co říká..."
V té chvíli Nelsonovi došlo, že už potlesk ustal, a že by tedy mohl začít s nějakým tím uvedením dnešního eventu. Naštěstí to za něj Freak rychle vzal:
"Dámy a pánové, jsem Jimmy Freak a tohle je můj úžasný kolega Brian Nelson. Vítáme vás u CZSK E-Fed show číslo 61."
Nelson: "Číslo nikterak výjimečné, ovšem program je nabitý víc než dost."
Freak: "Přesně tak. V three-way tag team matchi se rozhodne o vítězích Make Us Better Tournamentu, kteří se později utkají o šanci vyzvat CZSK Intercity šampiona o jeho titul."
Nelson: "A bude to bezesporu zajímavý zápas, protože ke dvěma už od pohledu dysfuknčním tag teamům, které se kvalifikovaly již dříve, v pondělí přibyli Hannibal Magnum a Shadow. kteří si spolu také dvakrát nerozumějí."
Freak: "Dále se dnes rozhodne, kdo bude tím šťastlivcem, který na Kingdom Come vyzve 'Southwest Strangla' Shaggze o jeho CZSK Hardcore titul. Rozhodne se o něm ve 4-way hardcore matchi, jehož účastníky budou 'King of Punk' Hajinek, 'Blood Fanatic' Martz, Dark Killer a Gary the Gargantuan."
Nelson: "To je velmi silná čtveřice, to ti řeknu. Ovšem nesmíme také zapomínat, jak proběhne vyrovnání Bridges Burnin' Company s Porotou. Jsem přesvědčen, že Ergo a Hammer mají na pana soudce a jeho přisluhovače přichystáno něco vypečeného..."
Freak: "No a jako opener dnešní show poslouží singles match mezi dvěma borci, kteří toho dosud v CZSK moc nedosáhli - Bošem a Stevem Stevensem, samozřejmě i s jeho krásnou přítelkyní Candice Morgan."
Nelson: "Takže se klidně usaďte a vychutnejte si CZSK E-Fed show č.61!"
-------------------------------------------------------------------------------------
Boš vs. Steve Stevens
„Dámy a pánové, následující zápas bude klasický single match, ve kterém platí jeden fall. Nyní mi dovolte, abych představil účastníky.“ A tak už hned Marty Gibson pohlíží na entrance rampu, aby viděl, kdo přijde první.
Není nucen čekat dlouho. Hned po vyšlehnutí plamenů totiž do ringu přichází Steve Stevens i se svojí partnerkou, Candice. Vbíhá do ringu a zvedá svou levici. A ze všech rohů ringu srší plameny. Candice tomuto kousku tleská, bývalý boxer jí vzduchem jako odpověď posílá polibek.
Jeho soupeř, Boš, sice nemá tak dlouhý příchod, nicméně neméně působivý. Krátce poté, co celou rampu zavalí mlha, vybíhá a plácne si s několika diváky. Leze do ringu a obíhá všechny rohy, Steve ho pozoruje z prostředku ringu, jako vždy se tváří naprosto soustředěně, zápas už v jeho mysli jistě probíhá a on už jen plánuje.
Zápas je zahájen rozhodčím, krátce nato zazní zvonek, zvuk, který oba borce vyzývá, aby se na sebe vrhli. Tento proces jde ale pomalu, ani jeden z nich do toho nejdou přímo po hlavě. Boš dělá kolem svého soupeře. Tato situace samozřejmě nemůže skončit jinak, než lock-upem. Váha obou borců je přibližně stejná, chvilku tedy trvá, než jeden z nich získá jasnou převahu. A tím šťastlivcem je Stevens, s Bošem se mu zapletly nohy a po vzpamatování této situace využívá situace ku svému prospěchu, s upírem ze Samoy se mu podařilo doslova švihnout o zem se suplexem. Neměl však dost účinnosti na to, aby dokázal hned poté udržet v pinu Boše na zemi, sám s klamal, věděl, že toto nemůže vyjít. Boš kickoutuje a svého soupeře „odhodí“, Stevens je ale hned na nohách. Vidí šanci, Boš je totiž ještě na kolenou, provést Shining Wizard by mu hodně pomohlo. V pravý okamžik ale Boš uhýbá a bývalý boxer se tak málem přerazí, nakonec se mu daří udržet se na nohou, avšak za Bošem. Tentokrát jsou reflexy jeho soupeře rychlejší a s German suplexem ho přehazuje za sebe.
Jimmy Freak: Hmm, dá se říci, že zatím docela ničím nepřekvapující zápas, co myslíš, Briane?“
Brian Nelson: „No, Jimmy- počkat, kdo to támhle je ?“
Přes barikády přeskakuje neznámá osoba. Jeden z trochu obtloustlejších CZSK bodyguardů se ho snaží zadržet, obdržuje jen headbutt a je proti barikádám Irish Whipován. Momentálně je v této oblasti jako jediný, hrozbou pro cizince tedy není. Ten vbíhá do ringu a zezadu napadá Boše. Několik ran do zátylku ho překvapilo, Boš se tedy nemohl bránit, když ho muž doslova narval do sloupku. Obrací svou pozornost na zvedajícího se Stevense. Ten jest sice v pěstním boji v CZSK možná nejlepší, cizinec, mnohem větší, než sám Steve, ho popadá do chokeholdu a mrští s ním proti provazům. K hrůze Candice u ringu ho pak s nimi začíná škrtit. Nebojí se ho ani několikrát zfackovat. Po hromadě kopů a pěstí, kdy už Stevens začíná plivat krev, se cizinec konečně slituje a hází ho ven z ringu, kde nepříliš hezky dopadá zmasakrován. Boš se pokouší dostat od sloupku, cizinec zajišťuje, aby tam s jeho Big Boot zůstal.
Sundává si kapucu A odhaluje černou masku. Diváci chvilku ztuhnou. Skrz díry je vidět pár chladných očí. Prohlíží si celou arénu a užívá si pocitu. Vytrhává mikrofon Gibsonovi, který přišel oznámit No Contest, a promluví jen pár slov.
„Please allow me…to introduce myself...
…I am a man of wealth and……taste..
Roukys…a teď tihle dva…Boš a Stevens..je to skvělý pocit zúčastnit se…heh…aktivit…v ringu.
Já…jsem…Painkiller. Moc rád vás poznávám…dámy a pánové…chlapci a děvčata…“
Winner: No Contest
-------------------------------------------------------------------------------------
Trashing Alliance segment
V posilovně CZSK právě vidíme jak na benchpressu leží Trey Trasher a zvedá slušně naloženou tyč. Nad ním je Paci a dává mu záchranu, kdyby radši.
„Pojď ještě dvě, pojď….No, ještě jedna….Nádhera. Dej si voraz!“povzbuzuje své tag partnera Paci.
„Ty voe, dneska to jde úplně samo! Fuuuj. Ale je to dřina.“uleví si Trey a sedne si.
„Tak se můžeme po dnešní show jít rozptýlit do baru, Abigail s Derekem tam budou.“říká Paci.
„Tak to zase ne, máme toho dost na práci ještě ne? A odkdy se vůbec s nimi tak bavíš?“ptá se Trey a napije se přitom své vody z lahve.
„Tak jsou to tvoji přátelé, tak jsem s nimi dost ve styku. A co ty a Abigail?“ptá se Paci.
„Co? Já a Abi? Heh.“je trošku zaskočen otázkou Trasher.
„No tak nedělej, ona na tebe kouká jak na obrázek.“říká Paci.
„Tak to mluvíme asi o jiný Abigail ne? Nebo mi něco uniká?“je podiven Trey.
„No protože si jí nevšímáš vůbec. Půjdeme do toho baru s nimi a uvidíš!“snaží se přinutit Paci Trashera, aby na chvíli vypustil, odpočinul si a pobavil se.
„No. Jestli chceš jít tak můžeš sám, já nejdu. Mám nějaký videa našich starších zápasů, tak se na ně chci kouknout.“opět odmítá Trasher.
„Říkám ti, že ta holka je do tebe blázen!“povídá Paci.
„A jak to ty můžeš vědět?“opět se zaskočeně ptá Trasher.
„Řekla mi to.“odpovídá Paci.
„Ty se s ní snad bavíš víc než já, s ní jsem se o takovýhle věcech nikdy nebavil. Nevěřím, že by to řekla zrovna tobě. Tak dlouho tě nezná.“nevěří Trasher.
„Hele, mysli si co chceš, ale ta holka je všechno co si můžeš přát. Je to na tobě, já v tom baru budu s nimi. Můžeš se stavit.“vzdává přemlouvání Paci.
„Tak když se ti tak líbí, tak to s ní zkus sám……A nebo ne. To by bylo divný.“mění svůj názor Trasher.
„Konec kecání, mám další sérii.“ukončuje celou debatu Trasher a opět zalehá pod tyč. Ještě když si upravuje úchop tyče, tak stihne mezi zubama procedit něco jako: „Abigail mě má ráda? Pche, blbost.“ Zakroutí hlavou a už opět cvičí!
Israha- Kaneologist
- Poeet p?íspivku : 4079
Registration date : 09. 05. 07
Re: CZSK E-Fed - Show 61
Porota/BBC segment
„Ehm, ticho v soudní síni!“
V ringu se na začátek show sešla celá Porota.Eightmaster stojí po levici Soudce, ten jako vždy se vší pýchou okupuje střed ringu, Tag Team Championi, Bc.Goja a Mgr.Mallory stojí blíže u provazů entrance rampy.
„Ještě jednou, ticho v soudní síni, nebo nechám vyklidit arénu!“
Diváci se utišují, spíše však proto, že je již unavují jejich hlasivky, respekt k Soudic zkrátka neexistuje.
„Takže, lemouni, je čas si do zápisků napsat další důležitý fakt o velkém soudci. Máte připraveno? Tužky ořezány? Dobrá, diktuji tedy, ehm.
Vedle faktu, že je JUDr. Mattitude krásný, šarmantní a pravdomluvný muž, je také vysoce inteligentní a skvělý herec.“
Protože jste mi všichni na to minulou show určitě skočili, že jo?!?“
V tu chvíli se s nevinnou otázkou ozval Goja.
„No, Soudče, teď jste prakticky řekl, že jste minulý týden lhal. Nevyvrací to tedy fakt A: JUDr. Mattitude vždy mluví pravdu?“
Soudce se usmál a probodl Goju pohledem.
„TICHO V SOUDNÍ SÍNI!“
„Jen jsem se ptal-„
„TICHO.“
Goja zmlknul.
„Ehm, dobrá tedy. Děkuji pachatelům Vicu Ergovi a Nateovi Hammerovi za laskavost, žádám, aby se dostavili do ringu, vyřešíme tu…dohodu hned teď.“
„I DON‘T WANNA DIE, I DON‘T WANNA DIE, I DON’T-„
A JAK SI PŘÁL, TAK SE TAKÉ STALO. Po krátké entrance a za obrovské reakce diváků, jež nebyla zrovna pozitivní, se Bridges Burnin‘ Company staví do ringu. Soudce ale přerušuje jejich hudbu sám.
„Dobře, dobře, čas na divadélko bude jindy, povídejte, pánové.“
Mikrofon si bere Hammer.
„Ach, Soudče, byl jsi tak vlídný, když jsi k nám přišel škemrat.“
JUDr. hned protiatakoval.
„To už je dávno, tak dělejte, řekněte, co chcete.“
Hammer předává mikrofon do ruky Ergovi.
„No, mohl bych mít pár poznámek o účesu Mgr. Mrdollyho, nebo o Gojově přiteplenejch botách…ale necháme to být. Prokázali jsme laskavost a proto chceme odměnu. A tou je…haha, radujte se pánové, pan Leonardo totiž chápe, že slovo je slovo a proto se dnes večer utkáte v Main Eventu s Krupám a Texas Venomem v 2 on 4 Handicap matchi.“
To už se JUDr., jistý vítězství svého týmu, hezky culí.
Mikrofon opět putuje k Hammerovi.
„Buďte ale opatrní, maso musí být plné krve, aby byla příští neděli velmi chutná večeře.“
CZSK Hardcore Title Contendership Match:
Hajinek vs Martz vs Dark Killer vs Gary the Gargantuan
Hajinek vs Martz vs Dark Killer vs Gary the Gargantuan
"Dámy a pánové, na řadu při-"
Marty Gibson byl utnut v půli věty rozsvícením titantronu. Kamera v zákulisí zřejmě zachytila nějaké zajímavé dění. A při bližším pohledu bylo jasně vidět, že hardcore match, jehož vítěz bude vyzyvatelem Shaggze o jeho CZSK Hardcore Championship, už začal. Veliký Dark Killer, ten z dvojice Lords of Shadows, který nedokázal postoupit do dalšího kola Make Us Better Tournamentu, zuřivě napadl Martze, který v pondělí dopadl stejně a tak trochu na tomto nezdaru i nesl vinu. Blood Fanatic byl náhlým výpadem zastižen nepřipravený a nedokázal se bránit tomu, když jej Killer vrhnul hlavou napřed do zdi. Killer se však s tímto úspěchem nespokojil a začal do ležícího Martze bez rozmyslu kopat. Odněkud zpoza rohu se přiřítil rozhodčí McPay, který pravda s vzniklou situací vzhledem k pravidlům zápasu nemohl nic dělat, ovšem přesto musel být připraven, kdyby náhodou došlo k vítěznému pinfallu či submisi. Dark Killer vzal do ruky metlu a prudce jí švihl Martze do ledvin. Ten se zkroutil bolestí. Killer udělal krok dopředu...a dveře jedné z šaten náhle bleskově vystřelily a zasáhly ho přímo do hlavy. Škodolibě se smějící Hajinek vylezl ze svého doupěte a bez skrupulí skočil na ležícího Killera, aby pro sebe získal rozhodující 3-count. 1...2...bang! Punkerova záda drtí chairshot, provedený nesmírně silnýma rukama téměř dvousetkilogramového Garyho the Gargantuana. Obrovi přejede po rtech úsměv. Vezme otřeseného Hajinka, jako by ten nic nevážil, a nonšalantně ho hodí zpátky do jeho šatny. Ozve se kovový náraz, ovšem divákům zůstane skryto, do čeho to Hajinek vlastně narazil, kamera do jeho šatny nedohlédne. Gary se otočí na pomalu se zvedajícího Martze a těžkou ranou své pěsti ho pošle zpátky na zem. Pak už má zase v hledáčku Dark Killera. Chytí ho za ruku a provede prudký irish whip proti zdi. Dark Killer do ní narazí hrudí a zhroutí se na zem jako domeček z karet. Gary si zabuší na hruď a triumfálně zařve, také má důvod, když zcela ovládl průběh zápasu. Martz leží na zemi, Dark Killer leží na zemi, Hajinek...bez varování startuje ze své šatny a tříští o Garyho hlavu prázdnou lahev od vodky! Do všech stran se rozlétnou ostré střepy a zadní část Garyho hlave se zbarví krví. Gigant padne na kolena, částečně omráčen drtivým úderem. Kamera se otočí za do šatny opět zmizelmý Hajinkem, a zachytí ho, kterak vysypává odpadkový koš na zem. Kovová nádoba se vzápětí ocitne na Garyho hlavě...a samozvaný král punku do ní provádí riskantní dropkick! Tenký kov se pod nárazem prohne a Gary, jehož obličej pak sílu Hajinkova kopu naplno absorboval, se sveze na zem, koš mu sjede z hlavy. Hajinek si jde pro pin...1...2...Gary ho prudce odhazuje.
"Uf, tak takovýhle bonafide hardcore match už jsem tedy dlouho neviděl, Briane."
"Ještě mi řekni, Jimmy, že se ti tohle líbí. Krása wrestlingu je ta tam, toto je hospodská rvačka."
"No, já se zase nudil u těch tvých technicky dokonalých zápasů Paciho a Trashera..."
Hajinek stojí na nohou a bere si koš, který už sice je poněkud zdeformovaný, ovšem stále použitelný jako dobrá zbraň. Náhle útočí Dark Killer a provádí králi punku tvrdý low blow. Hajinek se reflexivně sehne a to je voda na mlýn Martze, který se rozbíhá a uprostře pohybu strhává Hajinkovu hlavu na pohozenou židli v působivém running DDT. Škaredě to křuchne a Hajinek se svalí, jako by nevěděl o světě. Martz pinuje...ale proti je Dark Killer. Dva velcí rivalové z tag team divize a nyní i na hardcore poli stojí proti sobě a měří si jeden druhého nenávistnými pohledy. Přibližují se jeden druhému...a pak jejich zorné pole zaplní jiskry, když jim Gary srazí hlavy. Lehčeji stavěný Martz se skácí hned, Killer se jen zapotácí, a tak ho Gary uklidí na zem short range clotheslinou. Opět je to největší muž CZSK, kdo kontroluje otěže zápasu...
Zpoza rohu se objeví Leonardo. Opět stoicky klidný, vytáhne z kapsy jablko a zakousne se do něj. Gary na něj chvíli beze slova civí, pak se zeptá: "Co je?"
Leonardo nejprve neříká nic, dokud nerozkouše své sousto. Až poté promluví: "Nech tyhle budižkničemu na pokoji, Gary. Hardcore divize, to není nic pro tebe. Přichystal jsem ti něco lepšího, pojď se mnou..."
Obr nejprve neví, jak má zareagovat. Hledí chvíli na ležící trojici svých supeřů, pak na Leonarda...
Leonardo: "No tak, Gary, na něčem jsme se dohodli, ne?"
Tohle na Gargantuana zabere. Okamžitě vykročí směrem k Leonardovi a pár vteřin na to jsou oba pryč. Rozhodčí McPay neví, jak na podivnou situaci má reagovat, jen hledí a čeká, jak zareagují ostatní tři účastníci zápasu.
Nejprve se zvedá Martz, a jde po Hajinkovi. Chytí ho do jemného headlocku a zamíří směr aréna, což diváci, zvědaví i na trošku in-ring akce, kvitují aplausem. Za nimi se poněkud nekontrolovaně potácí Dark Killer, který za žádnou cenu nechce zápas ztratit.
Martz praští Hajinkovou hlavou do kovové podpěry titantronu. Král punku nepadne, proto Martz celou akci zopakuje ještě jednou. Na konstrukci ulpí krev, tekoucí z Hajinkova čela. Blood Fanatic si v ní namočí prsty a ke zhnusení diváků je olízne. Pak se odkudsi zezadu přiřítí Dark Killer a úderem do Martzova zátylku pošle svého soka na zem. Na nohou je potácející se Hajinek, Killer ho scoop slamuje na tvrdou podlahu entrance stage. Tam ho nechá ležet a svíjet se v bolestech, jeho hlavním cílem je totiž Martz. Svého rivala bere Dark Killer na rameno a běží s ním až k ringu. V úmyslu měl zřejmě snake eyes na apron, ovšem Martz se mu z ramena svezl dozadu a ještě uprostřed pohybu ho popostrčil kupředu. Killer koliduje s ring postem a padá na zem. Blood Fanatic vytahuje zpod ringu stůl, který s menšími problémy, ovšem přesto rozkládá pod ringem. A jako by ještě neměl dost, hned na to bere druhý, identický kus nábytku, který pro změnu posílá do ringu. O pár sekund později putuje stejným směrem otřesený Dark Killer. Martz vytahuje zpod ringu ještě popelnici, kterou si bere s sebou jako další nástroj pomsty na Killerovi. Jak se ocitnou v ringu, nachystá Blood Fanatic nádobu do vhodné polohy na canvas a double underhookuje svého soka. Zkouší ho zvednout...ale těžká masa Killerova těla je nad jeho síly. Martz to zkusí znovu...opět se větší a silnější Dark Killer zvládne převážit zpět na nohy. Třetí pokus...a Killer se náhle vykroutí z Martzova úchopu a s neuvěřitelnou elegancí ho zvedá na ramena.
"Sitout powerbomb na popelnici! Neuvěřitelné!", řve Jimmy Freak.
Martzovi se rozletí končetiny do stran, jako by ho celé tělo přestalo poslouchat. Dark Killer zůstává sedět v pinning pozici...1...2...Hajinek vytahuje McPaye za nohu ven z ringu! Muž v pruhovaném neví, co se děje, a král punku se ani neobtěžuje mu to vysvětlovat. Místo toho přetáhne Dark Killera, který prostrčil hlavu skrz druhé a třetí lano, plechovým víkem. Killer se sveze a zůstane zavěšen v lanech. Hajinek briskně vyskočí na apron a s trochou komplikací si člena Lords of Shadows vytáhne k sobě. Pak ho zachytí úchopem ze strany a nakloní ho dozadu na své koleno...rychlý snap zpátky a Punk of the Future končí ve stole, umístěném pod apronem!
"Holy shit! Holy shit! Holy shit!", skandují diváci, kteří jsou u vytržení.
Bezvládný Dark Killer a notně otřesený Hajinek leží v troskách stolů, chvilkově neschopni se hýbat. Diváci však přesto šílí, protože zázračně se zotavivší Martz šplhá na ring post a plánuje zřejmě skočit něco ve stylu diving crossbody. A pak se to začne ozývat:
"FUCK THE FUCK OFF!
FUCK THE FUCK OFF!
FUCK THE FUCK OFF!"
Martz se rozhlédne - a náhle se odkudsi z hlediště objeví Shaggz. Zlý klaun bez rozmyslu vlepí Martzovi tvrdý punch a srazí ho rozkrokem na ring post. Co přijde pak, opět vezme divákům dech. Southwest Strangla Sugar Bombuje Martze ze sloupku skrz stůl, který si Blood Fanatic sám přichystal v dřívějších fázích zápasu! Následné Shaggzovy akce však publikum zarážejí ještě víc. Klaun vyklouzává z ringu a opačným směrem vhazuje překvapeného Hajinka. Ten neví, která bije, a náhle se ocitne na Martzovi. McPay počítá...1...2...3!
"Vítězem zápasu a novým contenderem na CZSK Hardcore Championship se stává...The King of Punk....Hááájíííínéééék!!!"
Winner and the new No.1 CZSK Hardcore Title Contender: Hajinek
Král punku nechápe, co se právě teď stalo. Z pozice ležmo vzhlédne na Shaggze. Ten už se zmocnil mikrofonu Martyho Gibsona a má, zdá se, něco na srdci:
"Poslouchej, ty pankáči nepovedenej. Víš, proč jsem ti pomohl? Protože si zasloužíš ještě daleko větší nářez, než dostals teď. Po těch ostatních sráčích je mi velký kulový, ale tobě, ty srabe, tobě chci pořádně vypráskat tu tvoji zbabělou prdel. A na Kingdom Come k tomu budu mít hodně dobrou příležitost. Víš proč? Protože budeme o MŮJ Hardcore titul zápasit v 15 Minutes of Brutality matchi, hahahaha. Takže teď běž hezky domů a klepej se strachy, až ten den přijde, a ty naplno poznáš, co to znamená, dostat nařezáno od klauna."
Shaggz se otočí a zdá se, že je na odchodu. Ovšem najednou se bez varování otočí a prudce nakopne Hajinka do hlavy.
"FUCK THE FUCK OFF, ty kriple punkerská."
----------------------------------------------------------------------------------
Roukys promo
"Ty, Jimmy, vysvětlíš mi, proč si ten šašek nechal do ringu postavit záchod, dvě umyvadla, zrcadlo a odpadkový koš?"
"Asi to má být vtipné. Pojď, Briane, zasmějeme se taky. Hahaha."
Ani komentátorská dvojice úplně nepochopila, z jakého důvodu potřebuje Roukys v ringu mít záchodové rekvizity, stejně jako diváci v hledišti. Ti se ovšem na rozdíl od Nelsona a Freaka hlasitě smějí, pobaveni Roukysovým extempore.
CZSK vtipálek si vyžádá klid:
"Ano, ano, já vím, že jsem velice vtipný, ale teď bych požádal o klid."
Nedocházelo mu, že se publikum směje spíše jeho trapnosti.
"Děkuji. Jistě se ptáte, co má tohle všechno znamenat. Ne, můžete být v klidu, shitting contest zde pořádat nebudeme, to by mě Rufus asi hnal, hehe...záchod uprostřed ringu má trochu jiný smysl."
Smích v hledišti se pozvolna přeměnil v bučení. Roukys na něj však nereaguje.
"Jak jistě víte, v poslední době se mi nevedlo příliš dobře. Vypadl jsem z boje o CZSK Heavyweight Title, dokonce mi hrozilo i rozvázání kontraktu. No, k vaší nesporné radosti to nakonec nedopadlo...ovšem potkala mě místo toho jiná nepříjemná věc."
Roukys se chvíli odmlčí, aby nechal diváky vybouřit se.
"V místech, kde se uchylujeme všichni, kde by měl vládnout mír a vzájemná tolerance...v těchto místech jsem byl brutálně a bezcitně napaden jakýmsi maskovaným individuem, které si říká Painkiller. Bylo to nečestné, nesportovní a záludné, takto využít mé slabosti. Ovšem já to nehodlám ponechat, tak nějak, bez vyrovnání. Proto tedy nyní vyzývám dotyčného, který mi znepříjemnil močení poměrně krutým výpraskem, aby sebral odvahu a vyšel na světlo. Proto jsem mu zde také připravil tyto věci.." ukáže kolem sebe "...aby se cítil, nu, jako doma, hahaha."
Roukys svěsí ruku s mikrofonem a se zrakem upřeným k titantronu očekává neznámého útočníka. Nikdo však nepřichází, reproduktory a obrazovka zůstávají němé.
"Čekal jsem to.", podotkne posměšně Roukys.
"No, budeme to tedy muset řešit jinak. Chtěl jsem Painkillera vyzvat na zápas, abych konečně mohl prolomit tu šnůru smůly, která se mě drží...vidím ale, že to budu muset udělat poněkud odlišným způsobem. Na příští show si tedy oficiálně bookuji 1 on 1 match s jednou velkou hvězdou CZSK E-Fedu...slavným The Jobberem. Bude mi ctí si na něm trochu vylepšit reputaci, hahaha."
Naposledy upravil Israha dne Thu May 29, 2008 10:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Israha- Kaneologist
Hannibal Magnum/Shadow vs. Crowax/SHAQ vs. Chosen One/Jedovatá Kobra
„Tak a je to tu Briane, finále Make Us Better turnaje!“oznamuje Freak.
„Ano ano, já jsem moc zvědav, protože tenhle turnaj byl velice zajímavý a plný nečekaných zvratů!“povídá Nelson.
„Jak říkáš, spojení neobvyklých dvojic vzniknul nepředvídatelný turnaj!“doplňuje Freak.
„Přesně, ale teď už konec kecání, jde se na věc.“říká Nelson, protože na entrance rampě se už objevil SHAQ a provádí svojí tradiční entrance.
SHAQův příchod je jako vždy úchvatný, ovšem o SHAQovi jako osobě se to říci nedá a proto se mu po právu dostává nepříjemných reakcí publika. Na ty on je ale zvyklý. Když dnes společně s Crowaxem vyhrají, tak si SHAQ zařídí Intercity title match na Kingdome Come! A my o Crowaxovi a Crowax na entrance rampě! Ten je na rozdíl od SHAQ vítán více než bouřlivými ovacemi. Klidným krokem míří do ringu. Leze do ringu, zastavuje se u SHAQa, zblízka si prohodí pár slov a Crowax pokračuje ve své entrance. Vylézá na ringpost a zvednutou pravou rukou se chlubí svým titulem. To už ovšem hrají AC/DC a to znamená, že diváci mohou každou chvíli očekávat motorku a na ní Jedovatou Kobru! Ten už se vyřítil ze zákulisí, objíždí ring, zastavuje a slézá z motorky. Na pravé noze nesmí chybět ortéza, kterou si snaží zpevnit poraněné pravé koleno! Kobrův tag team partner už stojí na entrance rampě, jejím Chosen One, ten jenom co vyleze ze zákulisí, tak už se hádá s diváky! Cesta po rampě mu trvá asi třikrát déle než ostatním wrestlerům, stále se někde zastavuju, hádá se s diváky, nyní dokonce roztrhal někomu transparent. Za to všechno sklízí ohromný heat! Tak dvě ze tří finálových dvojic už jsou v ringu, čeká se na Magnuma, který v tomto turnaji zápasí po boku Shadowa! Už začíná hrát hudba z filmu Mlčení jehňátek a to znamená, že na cestě je Magnum! Ten si ještě utírá ruce od krve a míří do ringu, jenomže zezadu na něj zaútočil jeho tag team partner Shadow! Ten dostál své oblíbené hlášce, že je pořád za tebou a nyní to pocítil Hannibal Magnum! Shadow několika údery do zátylku dostal Magnuma kolena a nyní mu chytá hlavu a několikrát s ní třískne o svoje koleno. Magnum se sesunul k zemi a Shadow jako by nic vběhne do ringu, tam stojí zbylá finálová čtveřice a trochu nevěřícně kouká co se to událo. Shadow nečeká na nic a pouští se do Kobry! Rozhodčí rozzvonil zvon a tak zápas je zahájen. Shadow zuřivě mlátí Kobru, zatímco Kobry tag partner Chosen One postává v rohu ringu a celou situaci s úsměvem sleduje. Crowax jako správný Saviour ihned vystartuje po Chosen Oneovi a zblízka mu křičí do obličeje co to dělá, nebo spíš co nedělá. Chosen ho chvíli poslouchá, i když spíš vypadá jako že neposlouchá, a poté do něho vší silou strčí. Crowax srazí za ním postávajícího SHAQa, ten zase nalétnul to zad Shadowa, který držel ve sleeper holdu Kobru. A tak Shadow pouští Kobru a ihned si všímá SHAQa. Crowax chtěl ihned zaútočit na Chosen Onea, ale to mu nedovolil rozhodčí, který se snaží o to, aby v ringu byly jenom dva wrestleři. Crowax se tedy odporoučí na apron, Chosen One vystrčí ležícího Kobru ven z ringu a sám také leze na apron. V ringu je tedy Shadow a SHAQ, oba dva se snaží získat hned v úvodu silovou převahu, ovšem jejich přetlačování v zaklesnuté pozici nikam nevede a tak se pouští. SHAQ má lepší nápad a tak vyzívá Shadowa na tradiční měření sil, ten po čase přistupuje a nastavuje svojí pravačku, jenomže tohle přesně SHAQ chtěl a tak útočí middle kickem a už irish whipuje Shadowa. Ten se po odrazu od provazů akorát dostává do sidewalk slamu od SHAQa. Jenomže se Shadowem to moc neudělalo a ihned vstává, ovšem jenom do tvrdého úderu od SHAQa. SHAQ ještě párkrát zasáhne Shadowa a už se odráží od provazů a má v úmyslu running big boot. Akorát že Shadow se skrčí a ihned chytá SHAQa zezadu a provádí blue thunder bomb! Krásný okamžik, po kterém následuje cover. Ten nebyl úspěšný a tak Shadow začne ihned ležícího SHAQa kopat. SHAQ to bere jako povzbuzení k rychlému zvednutí se. A tak ihned poté co se dostává na nohy tak vystartuje pravačkou po Shadowovi, ten úder opětuje a takto se vystřídají několikrát až do té doby než Shadow zblokuje ránu od SHAQa a ihned vystřelí svojí pravou ruku a znova a znova. Irish whip a po něm pokus o pounce! Jenomže SHAQ se chytře uhnul a Shadow tak jenom proletel vzduchem. SHAQ ovšem uhnul zrovna do míst kde stál u apronu Crowax a ten se sám tagnul do zápasu! Máme tu tedy Crowaxe a proti němu Shadow, ten po minutém pounce vstává, ale jenom do scoop powerslamu. Shadow je ihned na nohách, ale jenom aby si došel pro tvrdý uppercut! Ten s ním zamává a tak Crowax přidává dva backhand chopy, které dotlačí Shadowa až k provazům, zde ho někdo chytá za nohy a krade ho Crowaxovi z rány. Ten někdo je Shadowův pro dnešek tag team partner Hannibal Magnum. Ten už se vzpamatoval po tom jak mu Shadow oplácel události z minulé show a chce znova ublížit Shadowovi. Vytahuje ho z ringu a zde ho okamžitě začne zasypávat střídavými údery pravačkou a levačkou. Shadow je mírně zaskočen a tak se nestíhá ani bránit. Magnum právě irish whipnul Shadowa proti schodům do ringu, ten přes ně přeletěl a tvrdě přistál na zemi mimo ring.
„Rozhodčí tento zápas nemá moc pod kontrolou. Shadow by měl být v ringu a ne být mlácen mimo ring svým tag team partnerem. Podívej se na Crowaxe, ten jenom postává v ringu a neví co má dělat.“hodnotí Nelson.
Vypadá to, že Magnum už je spokojena tak vylézá na apron. Rozhodčí mu ukazuje, že tagnutý do zápasu je Shadow, ten ovšem leží na zemi a tak má vstoupit Magnum, ten ukazuje, že on nebyl tagnutý a tak nikam nejde. Najednou je slyšet hlas Chosen Onea, který zařval, že tam teda jde on a už útočí po Crowaxovi. Rozhodčí nezbylo nic jiného a tak to celé jenom tak odkývnul a v ringu tak teď je Crowax a Chosen One. Crowax se dokázal vzpamatovat z nečekané změny svého soupeře a už má Chosen Onea pod kontrolou. Irish whipuje ho a provádí flapjack, po tom se Chosen One ihned zvedá, drží se za obličej na který dopadnul, ale už schytává od Crowaxe dropkick! Chosen One se snaží opět zvednout rychle, ale akorát do Over Time, tedy northern lights suplexu, který končí v bridgei, takže tu máme počítání. 1..2.kick-out! Chosen dokázal přerušit, i když už to vypadalo, že je rozhodnuto. I Kobra měl dokonce nakročeno, aby zachránil tento zápas. Crowax zvedá Chosena, irish whipuje ho, ovšem ten reversuje a zachytává Crowaxe v belly-to-belly pozici a provádí spinning suplex! Z ničeho nic se vytasil Chosen s takovým to chvatem. Také je na sebe hrdý a pokřikuje do ochozů, jak je vychytralej. Crowax je na nohou a tak ho ihned kosí Chosen running lariatem. Crowax vstává je corner irish whipován a už na něj naležel Chosen running knee strikem! Chosen si ještě podržel Crowaxe v rohu a provádí střídavě chop a slap, pravačkou a teď i levačkou a nyní to zakončil ohromným chopem! Crowax se vymotal z rohu a drží se za svůj hrudník, který ho nejspíše neuvěřitelně pálí. Chosen ihned zasahuje falling neckbreaker a provádí něco nečekaného, pouští do ringu Jedovatou Kobru! Ten nejdříve jako kdyby nechápe, ale leze do ringu, dává si pozor, aby neodkryl svojí zraněnou nohu pro případný útok, ale u Crowaxe se nejspíše něčeho takového nedočká. Kobra zvedá Crowaxe a irish whipuje ho a provádí spinebuster. Crowax je opět na zemi, to se dobře sleduje SHAQovi, který nejspíše Crowaxovo tento nářez přeje. Kobra pomáhá Crowaxovi, ale jenom do klečící pozice, poté se rozebíhá k provazům, odráží se od nich a provádí bakatare sliding kick! Kobra si trošku narazil svojí pravačku, ale už je vše v pořádku. Kobra zvedá Crowaxe a irish whipuje ho, ovšem Crowax reversuje. Kobra se odráží od provazů a vyhýbá se clothesline od Crowaxe, zastavuje se, otáčí Crowaxe a má v úmyslu t-bone suplex. Jenomže Crowax se brání a nějakým prazvláštním způsobem se mu daří provézt Destination, tedy headlock backbreaker. Oba dva jsou na zemi a rozhodčí začíná počítat. V tom se začínají oba zvedat a hledat někoho na tagnutí do ringu. Kobra je nejblíže k Magnumovi, jenomže toho na poslední chvíli stahuje z apronu Shadow! Kobra tak jenom promáchnul, zatímco na druhé straně se podařilo Crowaxovi tagnout SHAQa. SHAQ tedy startuje po Kobrovi, ten jenom kouká ven z ringu na hospodskou rvačku Shadowa a Magnuma. SHAQ využívá Kobrova otočení zády k němu a ihned provádí chop block na zraněnou nohu!
„To je přesně SHAQ, využívá zranění Kobry. Takový Crowax to například neudělal.“komentuje Nelson.
Kobra se drží za nohu a přidržuje se provazů. SHAQ mu podkopává tu zdravou nohu a Kobra tak končí na zádech. SHAQ chytá Kobru za zraněnou nohu a začíná do ní kopat, nyní mu na ní dvakrát spadne loktem napřed a už zasazuje half boston crab! To je noční můra Kobry. Ten křičí bolestí a nevypadá, že dlouho vydrží tuto bolest. A tak Chosen, který stál na apronu, vběhnul bez vyzvání do ringu a sestřelil lariatem SHAQa. Rozhodčí má nějaké námitky, ale tu jsou mu na nic, když se za chvíli v ringu objevuje i Magnum, kterého tam vhodil Shadow! Ty dva si přesunuli svojí rvačku do ringu. A tak když tam jsou všichni tak je v ringu už i Crowax! Ihned vybíhá po Chosen Oneovi a provádí mu russian leg sweep. Jenomže Shadowovi se povedlo uzemnit Magnuma chokeslamem a teď zaútočil na Crowaxe, a to sice modifikovaným back suplexem, sidmouth. Za zády Shadowa, ale už je SHAQ a ten otáčí Shadowa a bere ho na powerbomb a provádí EL QUINTO INFERNO! Magnum je zpět na nohou a big bootem trefuje SHAQa a vyhazuje ho z ringu a leze za ním ven. Na nohách už je i Kobra a má v plánu zaútočit na Crowaxe, ten ovšem uhýbá ráně pravačkou a vyzdvihává Kobra na GTS. GLORY TO SAVIOUR! Jenomže než stihnul cover, tak zezadu na něj zkouší backslide pine Chosen One. 1..2..3! Konec zápasu. Chosen One to dokázal zaskočil Crowaxe. Ani Shadow s tím nemohl nic udělat, ten ještě leží po SHAQově finisheru a SHAQ s Magnumem jsou mimo ring. Je konec turnaje, vítězí Chosen One a Jedovatá Kobra, to znamená, že se spolu utkají na Kingdome Come v nějakém speciálním zápase, který jim Maxwell nalosuje a bude to zápas o title shot na Intercity titul. Všichni postupně mizí v zákulisí, akorát Chosen a Kobra zůstávají. Chosen protože opět debatuje z jistým fanouškem a Kobra protože se sbírá po GTS. Chosen si bere mikrofon a má něco na srdci.
Winner: Jedovatá Kobra/Chosen One
„Já jsem ti říkal, že to zvládnu i bez tebe! Všechny vítězství jsem zařídil já! Ty a tvoje bolístko nás akorát zdržovalo, jinak ty zápasy mohli být dvakrát kratší. Přesně tak krátký jako bude náš zápas na Kingdome Come. I kdyby to měl bejt TLC, cage match, first blood, table match, klidně i Tomb of 1,000 Curses. Porazím tě do dvou minut všude a jdu si pro Intercity titul, který bude mým prvním krokem k CZSK titulu!“pokřikuje Chosen, odhazuje mikrofon a odchází. Kobra stojí v ringu, skloněn, drží se za pravé koleno, Chosen prochází kolem něj a míří do zákulisí, jenomže se zastavuje, vrací se a lowdropkickem zezadu útočí na Kobrovu nohu! Ihned si stoupá ke Kobrovým nohám a už provádí THE ONE 4 LEGLOCK! Kobra křičí v bolestech, ale není mu to nic platné. Diváci projevují svůj nesouhlas s po zápasovou akcí, ale ani jim to není co platné! Chosen po čase sám dobrovolně odchází a nechává v ringu po sobě spoušť v podobě v bolestech ležícího Kobry.
Ari Riggins rozhovor
„Dobrý den dámy a pánové,…“zdraví Kimberly diváky, ale dělá menší pauzu. Dívá se podezíravě kolem sebe a mikrofon drží v obou rukách.
„…opět vás vítám u Rozhovoru s KG. Dnes je mým…“opět menší pauza a kontrola okolí.
„..hostem, nikdo jiný než „Dealmaker“ Ari Riggins!“dořekne Kimberly a konečně víme čeho se tak bála. Stále pevně drží mikrofon a zdraví Ariho.
„Hele Kimi, co to mělo znamenat? Ty se snad bojíš, abych ti zase nevzal mikrofon? Neříkej, že to nebyla sranda?!?“s úsměvem na rtech říká Riggins.
„Jasně, že bojím! Kdoví co mám od tebe čekat?!?“odpovídá ještě z minula trochu naštvaná Kim.
„Ale Kimi, chápeš srandu ne? Víš co? Dneska ti mikrofon nechám, aby si viděla, že si vážím tvé práce.“uklidňuje Kim Riggins.
„Dobře. To mám radost. Snad to bude konečně normální rozhovor.“vydechne si Kimberly a už se nadechuje na první otázku.
„Takže první dotaz je: Co si….“nedořekla Kim.
„Je mi jasný na co se chceš zeptat? Co si myslím o tom že BBC zachránili Porotu od ztráty titulů? Byla to sviňárna, ale co čekat od těchto dvou partiček.“sám se položí otázku Riggins a ještě si na ní odpoví.
„Na to jsem se opravdu chtěla zeptat, a ještě mě zajímá jestli….“opět nedořekne otázku.
„Jestli ohledně toho budeme něco s Treyem a Pacim dělat? To je tajemství, ale můžu říct, že je dost možný, že jo.“opět si sám položí otázku a sám odpoví.
„A to, jak….“nedořekne Kim.
„Co já a JUDr.? JUDr navždycky bude JUDr. Ten se holt změnit nemůže. Vymýšlí spiklenecký teorie, utíká, vyhýbá se konfrontaci, prostě srab. Ale já to tak nenechám. JUDre, ty a já na Kingdome Come? Co na to říkáš? Rozpráším ti tu tvojí soudní síň. Dávám ti dost času si vymyslet nějakou výmluvu proč to nepůjde. A taky mám dost času ti tu výmluvu překazit.“vyzývá Riggins.
„Takže tohle…“opět nic.
„Ano tohle je výzva pro Mattitudea na zápas se mnou na Kingdome Come.“upřesňuje Riggins.
„Jo, a…“opět nic pro Kim.
„Jestli se s tebou vyspím? No tak to je troufalá otázka takhle před všemi. Odpověď? Proč ne.“opět popichuje Riggins Kim.
„Ale to jsem já ne…“nestihne se obhájit Kimberly.
„Jasný, klidně dneska po show. Stavím se u tebe doma, zlato. Zatím.“ dořekne Ari, zvedá se a políbí zaskočenou Kimberly na tvář!
„To neee. On mě nenechal ani mluvit. To byl zase rozho….“ani teď když tu Ari není tak to nedořekla, jelikož kameraman už vypnul kameru.
Slovakia Warrior/Cerberus segment
CERBERUS: ČERNÁ OVCE CZSK?
Podařilo se nám zjistit, že zaměstnanec wrestlingové organizace CZSK zvaný Cerberus…
„Haháá, tak to se povedlo, koho by napadlo, že se uvěří nějakému pitomému hlodu o ovci?“
Slovakia Warrior složil noviny a utřel si jednu slzu z oka. Po té jeho zpovědi se objevilo spousty článku o Cerberovi, ani jeden z nich nebyl pozitivní. I když to s tím chrápáním byla legrace, začínalo to být čím dál tím vážnější. Co se dalo dělat, novináři jsou hyeny, pro článek udělají cokoliv.
Vstal od stolu s úmyslem skočit si na toaletu. Byl ale překvapen, když do někoho vrazil.
„Jé, sakra, omlouvám se, nedávám pozor na-„
Nedopověděl. Hned si uvědomil, že to nebyla náhoda, do cesty se mu přímo postavil Cerberus. V jeho obličeji bylo vše, jen nic zrovna veselého.
„Warriore, posral sis to.“
Bojovník se jen usmál.
„Ale no tak, chlape, je to jen trochu má chyba..“
Cerberus krátce zakroutil hlavou.
„Na Kingdom Come ti ukážu, za jak velkou chybu se odměřuje trest..“
A pak kolem něj prošel jak stín. Slovakia Warrior pokrčil rameny. Už viděl v novinách ten titulek- CERBERUS: NÁSILNÍK A VYDĚRAČ?
Israha- Kaneologist
4 on 2 Handicap Match: Porota vs Krupy/Texas Venom
"Vážení, je vám doufám jasné, co máte dělat?", ptá se významně JUDr. Mattitude své Poroty těsně před vstupem do arény.
EightMaster: "Jasně, šéfe."
Mgr. Mallory jen mlčky přikývne.
Bc. Goja: "Jak jinak..."
JUDr.: "No obzvlášť tobě to říkám, kolego bakaláři. Lemouning Alliance si z tebe minulou show udělala hadr na boty, takže ti radím dneska zanechat lepší dojem, jinak vyvodím důsledky."
Goja sklopí oči a jemné kývne hlavou, jakože rozuměl.
JUDr.: "A hlavně, vážení, hlavně musíme udělat přesně to, co po nás BBC chtěli, je vám to jasné? Docela nerad bych si u nich zadělal na problémy, ehm..."
Kdesi blízko se ozve trojí klepnutí.
JUDr.: "No rychle, neslyšíte moji theme? Nástup!"
"Dámy a pánové, main eventem dnešního večera je 4 on 2 handicap match. Nejprve si představme jeden z tag teamů...EightMaster...Bc.Goja...Mgr.Mallory...a JUDr.Mattitude....společně jsou....POROTAAAA!!!"
Takový heat, jaký tito čtyři spojenci nyní od diváků dostávají, snad neměli ani Tainted Legion v dobách své největší nadvlády.
JUDr.: "Ticho tam na hnoji! Přichází zákon a zákon jsem JÁ!"
Goja: "Ty, soudče, to znělo, jako bys byl Zorro Mstitel, haha."
JUDr.: "Byl jste tázán, kolego bakaláři? Nebyl, tak mlčte taky, buďte tak laskav."
Za hromového bučení dokráčí celá Porota až k ringu. Mallory a Goja sklopí horní lano, aby mohl JUDr. Mattitude pohodlně překročit. Ten, když se ocitne na ideálním místě uprostřed v ringu, zvedne k ústům mikrofon:
"Klid v soudní síni!"
Efekt to nemělo prakticky žádný.
"Krucinál, lemouni jedni hluční, pan soudce má řeč, tak mu dejte prostor!", zařve Goja.
JUDr.: "Už jsem vám jednou říkal, abyste nemluvil, pane bakaláři, a už vůbec, abyste se po mně opakoval...mlčte sakra, recidivisti! Než zahájíme samotné soudní jednání s obžalovanými Krupym a Texas Venomem, rád bych pronesl pár-"
"Hele, soudčínku, nech si to od cesty, jo?"
Na entrance stagi se objeví Texas Venom, doprovázený Krupym. Vyřečná slova pocházel z úst CZSK šampiona.
Krupy: "Soudní jednání se odročuje na dobu neurčitou."
Nato se dva hrdinní bojovníci vyřítili vstříc přesile, očekávající v ringu. Bc.Goja se statečně vrhl na odpor, ovšem v tu chvíli letěl po hlavě z ringu. JUDr. se moudře přemístil na apron, aby se z centra bitky dostal. Krupy clotheslinuje Malloryho ven s ringu takovou silou, že vypadává společně s ním. V ringu tedy zůstává dvojice Texas Venom - EightMaster. A první jmenovaný má silně navrch. Několik ran ještě padlo ve střídavém stylu, pak se však CZSK champ dostal do převahy a provedl svému soupeři irish whip. EightMaster následně přelétává přes Venomova záda, kdy obdržel back body drop. Člen Poroty se ihned kutálí z Venomova dosahu mimo ring. JUDr. na něj z apronu cosi pořvává, zatímco Venom dělá provokativní gesta...Master se nakonec vroluje zpět do ringu, nicméně tam se hned stane objektem plné Venomovy péče. Venom silně udeří svého protivníka do brady a provede mu snapmare takeover. Sedící EightMaster se jeví být vhodným cílem, ovšem v tomto se Venom trochu přepočítá. Místo zásahu do Eightovy hlavy jsou mu podraženy nohy a on padá do lan. EightMaster vystřelí, jakoby měl tryskový pohon, a tagne soudce Mattitudea.
JUDr.:"Lemoune! Řekl jsem ti snad, že mě máš tagovat? Nic takového! Kolego bakaláři, převezměte to.", a tagne Goju.
Goja nejprve neví, co má dělat, pak už se zase musí bránit, protože Venom k němu přikročí a hip tossuje ho do ringu. Bakalář se ani nestihne zorientovat a už letí přes Venomovu hlavu v ukázkovém capture suplexu. Venom pinuje...Mallory se vloží do situace a pin přeruší.
Arbitr Hower: "Už zase, pane Mallory? Víte, co bude následovat, jestli tohle budete dělat i nadále?"
Mallory souhlasně přikývne, může si to totiž dovolit. Hower totiž nechal dění v ringu za zády a toho Bc. Goja využívá. Dloubnutím do oka Venoma oslepuje a pak naráží jeho obličej na canvas ve forward russian legsweepu. K pokusu o pin ani nedochází, arm twist...a už si jde svou práci v ringu odbýt Mgr. Mallory. Goja odkryje Venomova žebra pro Malloryho kick. Pod silou tohoto kopu klesne Venom na kolena. Mallory ho zvedne a zatřese jeho čelistí european uppercutem. Venom se odpotácí do toho nejhoršího možného rohu - do toho, který obklopuje Porota. Mallory je hned u něj a začne ho škrtit. Jedna, dva, tři, čtyři, pět, napočítá sudí Hower a odtrhává magistra od jeho oběti. Mallory se s ním o něčem začne dohadovat, tím pádem dá zbytku Poroty opět šanci zabodovat. Goja, EightMaster i Mattitude se vrhnou Venoma, začnou ho bít, rdousit a kopat. Ovšem CZSK champ má tuhý kořínek. Jedním elbow strikem se zbaví EightMastera, druhým Goji...a pak mu soudce z apronu škubne za vlasy a strhne ho na zem. Až v té chvíli Mallory přestane zaměstnávat Howera a jde se věnovat zpět zápasení. Venom dostane double underhook suplex a bývalý CZSK champ je nyní na nejlepší cestě odpinovat současného...1...2...kickout.
"Nevím nevím, jestli tohle Krupy s Venom budou schopni zvládnout. Porota sice jedná nečestně, ale zároveň tak chytře, že jim vše projde."
Jimmy Freak na konstatování svého kolegy jen pokývá hlavou.
V ringu už je EightMaster, který společně s Mallorym provádí Venomovi double vertical suplex. Pro demonstraci své převahy ho ještě chvíli podrží ve vzduchu, než ho zády narazí na canvas. Master pinuje...1..2...kickout.
Krupy z apronu: "Venome, dělej, seber se!"
Ovšem Texas Venom je právě v opačné situaci. Prohnaná taktika Poroty ho už v těchto fázích zápasu dostala na pokraj sil, o nějakém kontru se zatím nedá ani hovořit. EightMaster provádí corner irish whip. Venom skončí napůl stát, napůl viset v lanech...Master provádí několik tvrdých shoulder thrustů, pak si dává rozběh...Venom mu vyrazí vstříc a pohledně získá nějaké ty vteřinky provedením shoulder jawbreakeru. EightMaster na malinkou chvíli ztratí orientaci, brzy mu však dojde, co má dělat, a dopotácí se ke svému rohu, taguje přitom Bc. Goju. Ten je o cosi málo rychlejší, než by Venom potřeboval, a srazí ho k zemi dřív, než stihne proběhnout tag Krupymu. Goja aplikuje ležícímu Venomovi ankle lock, těžký to submission, působící nesnesitelnou bolest v kotníku postiženého wrestlera - alespoň tedy při dokonalém zvládnutí tohoto chvatu. Goja však nepatří mezi experty v provádění submission maneuverů, a tak se není čemu divit, že Venom velice rychle dosáhne lan - a tam na něj čeká ještě daleko větší spása, v podobě tagu "The Highlanderovi" Krupymu. Ten, nabuzený na maximální obrátky, se vyřítí na Goju silou hurikánu a smete ho k zemi clotheslinou. Goja se hned zvedá, ovšem další clothesline ho vrací zpět na zem. A napotřetí je to dokonce fallaway slam, pomocí kterého Krupy ničí zlého bakaláře a částečně tak kompenzuje nečisté tahy, které on a zbylí členové Poroty použili, aby zápas vyhráli. Krupy se rozbíhá, aby se odrazil od lan...Mallory mu uhýbá z lanem a Krupy tedy nekontrolovaně padá ven z ringu. Hned jsou u něj Mallory s EightMasterem a kopanci do celého těla si zjednávají respekt. Když si všimnou, že rozhodčí Hower se na ně nebezpeční dívá, svého počínání zanechají, a vhodí Krupyho do ringu, na talíř Gojovi. Ten rychle využívá nabízené šance a emerald fusionem sahá po vítězném pinu...Krupy zachraňuje zápas těsně před odpočtem tří.
"Uf, tohle se mi, jako slušnému člověku, příčí, taková odporná taktika...", říká znechuceně Brian Nelson...KLEP. JUDr. Mattitude mu pár centimetrů od obličeje klepl judgehammerem do stolu.
"Ticho, lemoune, nebo tě odsoudím tak, až se z toho nedožiješ konce svého života!...a ty se nechechtej!", dodává soudce na adresu smíchy prskajícího Freaka.
Goja scoop slamuje Krupyho a jde tagnout Mgr. Malloryho. Ten se ihned připojuje tam, kde Goja přestal, a elbow dropem, mířeným přesně na nechráněný krk, si jde pro vítězství. Krupy kickoutuje. Mallory svého soupeře zvedá a irish whipuje. Odraz...a Highlander je zdrcen scoop powerslamem.
JUDr.: "Hej, kolego magistře, tady!"
Mallory nechá Krupyho ležet a jde tagnout Mattitudea. Ten okamžitě ležícího Krupyho zalehává, 1...2...2,5...kickout. V tu chvíli je soudce zpátky u svého rohu a taguje EightMastera. Ten vidí dobrou příležitost na provedení jednoho ze svých finisherů, konkrétně tedy Lionsaultu. Springboarduje se o prostřední lano...a dopadá žaludkem rovnou na nastavená Krupyho kolena! Highlander jde na nohy a standing tilt-a-whirl slamem naráží EightMastera na canvas. A do zápasu se znovu zapojuje Texas Venom! Hlasitost popu nemá obdoby, když CZSK champ half nelsonuje EightMastera a po zdvihu ho pouští na své nastavené koleno. Pin...1...Mallory je opět na místě a Venoma za nohu odtáhne stranou.
Venom: "Tak hele, ty hajzle, to už stačilo!", a bez varování zaútočí na magistra, srážeje ho k zemi lariatem. V té chvíli jsou v ringu i Goja s Mattitudem a double teamují Venoma. Zapojuje se i Krupy...HighDriver na Bc.Goju! V té chvíli se Venom zbaví soudce a odhodí ho do rohu ringu...EightMaster ho napadá ze zadu a zasazuje low blow!
"Tohle není zápas, to je chaos! Okamžitě diskvalifikuji oba týmy, zápas končí jako no contest!", řve Mick Hower a zvonek zní jako o závod, aby jeho slova podkreslil.
Krupy se zuřivě mlátí s EightMasterem, ovšem začíná být v nevýhodě. Na pomoc svému spojenci přichází Mattitude a společně drtí Highlandera málokdy vídaným deštěm pěstí a kopanců. Stejně končí i Texas Venom, který je pod palbou útoků ze strany Bc.Goji a Mgr. Malloryho. Worship to Anarchy! Malloryho fireman carry into double knee facebreaker posílá Venoma do bezvědomí....a pak se po entrance stagi přiřítili Ari Riggins a P182 Trashing Alliance! Porota na tuto záchrannou četu nestačí zareagovat...EightMaster dostane výstavního Dealmastera do čelisti. Mallory se rozbíhá proti Trasherovi...ten ho v běhu vyzvedne do výšky, přetočí se a dopadne do velkého sitout spinebusteru.
"Viděls to, Jimmy! SpineTrasher! Inovovaná verze!"
Paci Airwave Kickem málem ukopává hlavu Gojovi...Riggins si vběhne do Final Decree od Mattitudea. Soudce se vítězoslavně otočí - tváří v tvář Trashing Alliance, kteří ho bez zbytečných prodlev double chokeslamují. Zdá se, že dobro pro dnešek zvítězí...odkudsi přiletěl Copkillin' Murda a divže neurval hlavu Trasherovi! Ergo také nezahálí a provádí Pacimu svůj finisher Raise the Flag! A pak se na Bridges Burnin' Company vrhají Krupy s Venomem...Porota a Riggins s Trashing Alliance jsou rovněž v jednom chumlu, jedenáct borců se snaží vymlátit duši jeden z druhého, na zoufale nedostačujícím prostoru jednoho ringu.
"Džentlmeni!"
Hlas je natolik silný, že šílený brawl okamžite utne. Jedenáct hlav se otočí k titantronu a na něm zobrazené tváří Rufuse Maxwella.
"Džentlmeni. Vidím, že tady je jakákoli domluva něco jako perla hozená sviním. Vyřešíme to tedy jinak...přístí pondělí bude main eventem show 6 on 5 handicap match. Porota a Bridges Burnin' Company vs Krupy, Texas Venom, Ari Riggins a P182 Trashing Alliance! Doufám, že jste spokojeni."
Jestli byli spokojeni sami aktéři, to se nikdo nedozvěděl...ovšem diváci nadšením málem zbourali arénu.
Winners: No Contest
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Doufáme, že čas, který jste strávili při čtení naší show, nebyl ztracený. Těšíme se v pondělí, na další setkání.
Na show pracovali:
Israha (opening, ME, HC match, Roukys segment)
p.herca (Make Us Better finále, P182 Trashing Alliance segment, Riggins rozhovor)
Sengoku G (Boš vs Stevens, BBC/JUDr. segment, Warrior/Cerberus segment)
Israha- Kaneologist
zase jsem s izatím přečet jen mou postavu a našel jsem tam malou chybku- má postava přibližně 3 měsíce zpátky změnila entrance music ale napsal jsem to jen do "Theme vašich postav" a zapomněl jsem editovat profil v Rosteru...no už jsem profil editnul
Johnny_Morrison- Bending Unit
- Poeet p?íspivku : 1066
Registration date : 03. 08. 07
Tak tentokrat uvod nechybel a hned,co jsem si precetl slova Tainted Legion,bylo mi jasne,ze v tom ma prsty Israha,jelikoz prave o Tainted Legion jsme se vcera v nejake souvislosti bavili.A jinak dobry napad s tim signem - to tu jeste nebylo....
Situace okolo Hardcore titulu je zajimava,jelikoz jsem necekal zasah Shaggze do zapasu a pomoc Hajinkovi.A pak me take zajima,jak se bude nakladat dale s postavou Garyho Gargantuana a jestli se i ostatni z tohoto zapasu vejdou na card pri Kingdome Come....
Finale Make Us Better Tournamentu se vyvijelo tak jak sem ocekaval. Vitezstvi Shaqa a me sem neocekvala,stejne jako vitezstvi Magnuma a Shadow.Zbyvali tak uz jen Kobra a Chosen One,coz si myslim je tah dobry,jelikoz toto jejich vitezstvi a situace okolo IC titulu muze jeste vice prohloubit jejich rivalitu a feud...
A Main Event se mi libil - Mattitude hlaskoval pocas celeho zapasu a i ja sem se zasmal,kdyz vyhlasil komentatorskou dvojici .
V pristi show tedy 6 on 5 Handicap Match a to se zrejme bude zamlouvat Venomovi,ktery ma tyhle obrovske Main Eventy v oblibe...
Pekna Show a dobry build-up prozatimnich zapasu na nasledujici PPV...
Situace okolo Hardcore titulu je zajimava,jelikoz jsem necekal zasah Shaggze do zapasu a pomoc Hajinkovi.A pak me take zajima,jak se bude nakladat dale s postavou Garyho Gargantuana a jestli se i ostatni z tohoto zapasu vejdou na card pri Kingdome Come....
Finale Make Us Better Tournamentu se vyvijelo tak jak sem ocekaval. Vitezstvi Shaqa a me sem neocekvala,stejne jako vitezstvi Magnuma a Shadow.Zbyvali tak uz jen Kobra a Chosen One,coz si myslim je tah dobry,jelikoz toto jejich vitezstvi a situace okolo IC titulu muze jeste vice prohloubit jejich rivalitu a feud...
A Main Event se mi libil - Mattitude hlaskoval pocas celeho zapasu a i ja sem se zasmal,kdyz vyhlasil komentatorskou dvojici .
V pristi show tedy 6 on 5 Handicap Match a to se zrejme bude zamlouvat Venomovi,ktery ma tyhle obrovske Main Eventy v oblibe...
Pekna Show a dobry build-up prozatimnich zapasu na nasledujici PPV...
Crowax- Legend Killer
- Poeet p?íspivku : 2502
Registration date : 08. 07. 07
Při čtení openeru mi bylo hned jasné, že tady něco nehraje. Že zde určitě někdo zasáhne a taky se tak stalo. Painkiller se divákům konečně představil. Myslím, že to bylo vymyšleno dobře.
Porota/BBC segment byl v podstatě takový build up pro ME. Líbilo se mi označení Mgr. Mrdoholly
Ten závěr HC matche byl udělán dobře. Člověk je nejprve zaskočen, ale pak si uvědomí, že to beztak o to víc nahraje Shaggzovi.
Roukysovo segment mě celkem dostal, prý "Ne, můžete být v klidu, shitting contest zde pořádat nebudeme" Ale o jeho dění vím už předem, takže pro mě žádné překvapení. Jen bych možná podotkl, že byla dvojúčast dalo by se říct feudu Roukyse a Painkillera zbytečná. Painkiller se objevit nemusel a mohlo to být až v příští show, kde by to bylo něco jako napůl segment a napůl zápas, což v podstatě tento opener byl. Mluvím na stranu writeru, jistě ví, o čem mluvím...víc prozrazovat nebudu
Jako writer, který tento turnaj vymyslel, jsem netušil, že Make Us Better skončí takhle brzo. Ale kvůli trochu pozměněným plánům, které tady neprozradím, pro to pochopení mám. Nebudu říkat, že jsem překvapen, jelikož o výhře těchto dvou a o tom, co se stane poté vím, ale musím uznat, že to bylo napsáno přesně podle představ.
Rigginsův rozhovor sloužil cosi jako prohlubení jeho feudu s JUDr. Mattitudem. Myslím, že už stačí málo a ti dva budou mít kvalitní build up na PPV. Nechme se překvapit v příštím týdnu. Jinak bych chtěl ještě říct, že Rigginsův gimmick je stále dodržen a to se mi líbí
Nevím vůbec proč, ale mě se to, jak je Cerberus terčem tisku líbí. On je nyní v poměrně složité situaci, vše nahrává Warriorovi. Lidé mu věří, Warrior bude mít na PPV svůj speciální match,... opravdu nepříjemná situace pro Cerberuse.
No a nyní ME, jak už tady Crowax zmiňoval, JUDr. Mattitude po dobu celého zápasu nezavřel zobák a to bylo to, co mě v zápase nejvíc bavilo. Hodně se mi líbí, jak tímto způsobem vede svou stable. Myslím, že to dobře padne k jejich gimmicku. Už jen jak slyším "kolego magistře", musim se smát. Zápas byl dělán poněkud netradičně, než jsem zvyklý a to právě tou přímou řečí účastníků zápasu. Závěr byl poněkud zajimavý, jen mě mrzí, že opět no contest a ještě navíc v ME.
Pokud bych to tedy měl shrnout. Nehledě na to, že opener v podstatě nebyl zápas, ale spíš segment, který skončil bezvýsledně a ME skončil stejným výsledkem, ačkoliv chápu, že pro náběh na další show to bylo dobré řešení, show se celkem povedla. Je vidět, že už jde do tuhého. Situace se začíná odvíjet všemi kotvami k PPV. Ovšem nedostatky byly a to právě po zápasové stránce, takže lepší to být určitě mohlo.
Porota/BBC segment byl v podstatě takový build up pro ME. Líbilo se mi označení Mgr. Mrdoholly
Ten závěr HC matche byl udělán dobře. Člověk je nejprve zaskočen, ale pak si uvědomí, že to beztak o to víc nahraje Shaggzovi.
Roukysovo segment mě celkem dostal, prý "Ne, můžete být v klidu, shitting contest zde pořádat nebudeme" Ale o jeho dění vím už předem, takže pro mě žádné překvapení. Jen bych možná podotkl, že byla dvojúčast dalo by se říct feudu Roukyse a Painkillera zbytečná. Painkiller se objevit nemusel a mohlo to být až v příští show, kde by to bylo něco jako napůl segment a napůl zápas, což v podstatě tento opener byl. Mluvím na stranu writeru, jistě ví, o čem mluvím...víc prozrazovat nebudu
Jako writer, který tento turnaj vymyslel, jsem netušil, že Make Us Better skončí takhle brzo. Ale kvůli trochu pozměněným plánům, které tady neprozradím, pro to pochopení mám. Nebudu říkat, že jsem překvapen, jelikož o výhře těchto dvou a o tom, co se stane poté vím, ale musím uznat, že to bylo napsáno přesně podle představ.
Rigginsův rozhovor sloužil cosi jako prohlubení jeho feudu s JUDr. Mattitudem. Myslím, že už stačí málo a ti dva budou mít kvalitní build up na PPV. Nechme se překvapit v příštím týdnu. Jinak bych chtěl ještě říct, že Rigginsův gimmick je stále dodržen a to se mi líbí
Nevím vůbec proč, ale mě se to, jak je Cerberus terčem tisku líbí. On je nyní v poměrně složité situaci, vše nahrává Warriorovi. Lidé mu věří, Warrior bude mít na PPV svůj speciální match,... opravdu nepříjemná situace pro Cerberuse.
No a nyní ME, jak už tady Crowax zmiňoval, JUDr. Mattitude po dobu celého zápasu nezavřel zobák a to bylo to, co mě v zápase nejvíc bavilo. Hodně se mi líbí, jak tímto způsobem vede svou stable. Myslím, že to dobře padne k jejich gimmicku. Už jen jak slyším "kolego magistře", musim se smát. Zápas byl dělán poněkud netradičně, než jsem zvyklý a to právě tou přímou řečí účastníků zápasu. Závěr byl poněkud zajimavý, jen mě mrzí, že opět no contest a ještě navíc v ME.
Pokud bych to tedy měl shrnout. Nehledě na to, že opener v podstatě nebyl zápas, ale spíš segment, který skončil bezvýsledně a ME skončil stejným výsledkem, ačkoliv chápu, že pro náběh na další show to bylo dobré řešení, show se celkem povedla. Je vidět, že už jde do tuhého. Situace se začíná odvíjet všemi kotvami k PPV. Ovšem nedostatky byly a to právě po zápasové stránce, takže lepší to být určitě mohlo.
Chcel by som sa opytat,preco sa meno mojej postavy sklonuje "Krupám".To je ciel? Alebo len chyba,ktora sa vsak opakuje dlho? Moc sa mi to nepaci...
Feud s Kobru s Oneom sa mi paci uz dlhsiu dobu,myslim ze by este nemal skoncit......tesim sa na pokracovanie,to iste ako u feudu Warriora s Cerberom,ktory vsak dopadne jasne....(aspon ak sa nemylim)
ME bol najlepsi zo show,to je fakt...dalej ma bavili tie neustale zvraty v nom,a ten 6 on 5 HC match sa dal ocakavat....ale pride mi zvlastne,ze ho oznalil Rufus,ktory je face a snazi sa znicit BBC..a odrazu im da vyhodu? Skor by som cakal ze im da za ulohu vybrat si partnera,ktory by sa sice do storyline nehodil.....a ako uz bolo spomenute,budu to pekne vyhypeovane feudy,hoci tak ako tie na SOS PPV uz asi nie....
Feud s Kobru s Oneom sa mi paci uz dlhsiu dobu,myslim ze by este nemal skoncit......tesim sa na pokracovanie,to iste ako u feudu Warriora s Cerberom,ktory vsak dopadne jasne....(aspon ak sa nemylim)
ME bol najlepsi zo show,to je fakt...dalej ma bavili tie neustale zvraty v nom,a ten 6 on 5 HC match sa dal ocakavat....ale pride mi zvlastne,ze ho oznalil Rufus,ktory je face a snazi sa znicit BBC..a odrazu im da vyhodu? Skor by som cakal ze im da za ulohu vybrat si partnera,ktory by sa sice do storyline nehodil.....a ako uz bolo spomenute,budu to pekne vyhypeovane feudy,hoci tak ako tie na SOS PPV uz asi nie....
to dělá MS Word, některá slova automaticky opravuje...a když napíšeš Krupymu, tak to automaticky změní na Krupám...a když si toho ten co píše nevšimne, tak se to sem potom postne...Krupy napsal:Chcel by som sa opytat,preco sa meno mojej postavy sklonuje "Krupám".To je ciel? Alebo len chyba,ktora sa vsak opakuje dlho? Moc sa mi to nepaci...
p.herca- Moderátor
- Poeet p?íspivku : 496
Registration date : 10. 05. 07
Asi je vidět, že se blíží PPV. Začínám mít pocit, že feudy pomalu gradují a to je jen a jen dobře!
Dneska kraloval jasně Main Event a to i přesto, že sem se velice bavil u finálovýho zápasu MUB. Tam výborně zapadlo mlácení Shadowa s Magnumem, kteří vlastně jakoby o účast v zápase vůbec nestáli. Zároveň prohloubení feudu mezi Chosenem a Kobrou. Docela mě rozsekala hláška Nelsona: „Rozhodčí tento zápas nemá moc pod kontrolou. Shadow by měl být v ringu a ne být mlácen mimo ring svým tag team partnerem. Podívej se na Crowaxe, ten jenom postává v ringu a neví co má dělat.“hodnotí Nelson - vynikající
Výsledek se asi dal čekat...
Taky mě ze začátku překvapilo, jak Shaggz pomohl Hajinkovi, ale vlastně ihned mi došlo proč to asi dělá. Cerberus se Slowakia Warriorem dostal zajímavej nádech a i když je to feud který mě zajímá zdaleka nejmíň, tak i u něj se podařil udělat zajímavý build up. Dneska jsem se vůbec několikrát zásmál, další vynikající hláška byl "shitting contest"
Main Event, oooo 2 na 4... ten zápas neměl chybu. Navíc prošpikovaný hláškami Soudce. Porota se chovala naprosto výborně. Navíc když JUDr. Mattitude na sebe vlastně natáhl jakoby pěšáky a on se dění v ringu zůčastňuje jen sporadicky. Vykání mezi členy a označování se tituly... to je bomba!!
Navíc si myslím, že se podařilo Porotě zajistit seriózní postavení. Ze začátku se mi zdálo, že jednoznačně zaostávala za BBC, ale teď je to vyrovnané. Nevím, co je špatnýho na konci zápasu No contest. Tenhle zápas k tomu vybízel. Pro dění do budoucna a pro Porotu je dobře, že nevyhrál Texas Venom a Krupy (btw. na to Krupám jsem se už taky chtěl párkrát optat ale vždycky jsem zapomněl).
A jak už poznamenal správně Crowax, moc moc se těším na handicap match, je fakt že 6 na 5 je trošku velký číslo, ale tyhlety zápasy to je něco! To je koření! Přečtu si to ale až příští neděli
Show byla výborná, plná hlášek, navíc feudy pokračují správným směrem, build up, jak má být no a v příští show na jedný straně Porota a BBC proti Texas Venom, Krupy, Ari Riggins a Paci s Trasherem... to je panečku složení
Dneska kraloval jasně Main Event a to i přesto, že sem se velice bavil u finálovýho zápasu MUB. Tam výborně zapadlo mlácení Shadowa s Magnumem, kteří vlastně jakoby o účast v zápase vůbec nestáli. Zároveň prohloubení feudu mezi Chosenem a Kobrou. Docela mě rozsekala hláška Nelsona: „Rozhodčí tento zápas nemá moc pod kontrolou. Shadow by měl být v ringu a ne být mlácen mimo ring svým tag team partnerem. Podívej se na Crowaxe, ten jenom postává v ringu a neví co má dělat.“hodnotí Nelson - vynikající
Výsledek se asi dal čekat...
Taky mě ze začátku překvapilo, jak Shaggz pomohl Hajinkovi, ale vlastně ihned mi došlo proč to asi dělá. Cerberus se Slowakia Warriorem dostal zajímavej nádech a i když je to feud který mě zajímá zdaleka nejmíň, tak i u něj se podařil udělat zajímavý build up. Dneska jsem se vůbec několikrát zásmál, další vynikající hláška byl "shitting contest"
Main Event, oooo 2 na 4... ten zápas neměl chybu. Navíc prošpikovaný hláškami Soudce. Porota se chovala naprosto výborně. Navíc když JUDr. Mattitude na sebe vlastně natáhl jakoby pěšáky a on se dění v ringu zůčastňuje jen sporadicky. Vykání mezi členy a označování se tituly... to je bomba!!
Navíc si myslím, že se podařilo Porotě zajistit seriózní postavení. Ze začátku se mi zdálo, že jednoznačně zaostávala za BBC, ale teď je to vyrovnané. Nevím, co je špatnýho na konci zápasu No contest. Tenhle zápas k tomu vybízel. Pro dění do budoucna a pro Porotu je dobře, že nevyhrál Texas Venom a Krupy (btw. na to Krupám jsem se už taky chtěl párkrát optat ale vždycky jsem zapomněl).
A jak už poznamenal správně Crowax, moc moc se těším na handicap match, je fakt že 6 na 5 je trošku velký číslo, ale tyhlety zápasy to je něco! To je koření! Přečtu si to ale až příští neděli
Show byla výborná, plná hlášek, navíc feudy pokračují správným směrem, build up, jak má být no a v příští show na jedný straně Porota a BBC proti Texas Venom, Krupy, Ari Riggins a Paci s Trasherem... to je panečku složení
Similar topics
» CZSK E-Fed - Show 9
» CZSK E-fed - Show 38
» CZSK E-fed - Show 52
» CZSK E-Fed - Show 67
» CZSK E-Fed - Show 82
» CZSK E-fed - Show 38
» CZSK E-fed - Show 52
» CZSK E-Fed - Show 67
» CZSK E-Fed - Show 82
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: